Автор Тема: Сложи отношения  (Прочетена 9084 пъти)

magi

• Member
  • *
  • Публикации: 2
    • Профил
    • Ел. поща
Сложи отношения
« -: юни 23, 2015, 10:37:12 am »
Здравейте ! Имам следния проблем.Със съпруга ми сме разведени от 1 год. имаме дете на 4 год. , което живее с мен.Той си го вижда когато трябва.Държи се с него добре.Само , че аз не съм спирала да го обичам истински, а знам че и той не е спирал да ме обича.Започнахме да излизаме тайно да правим секс 3 пъти след развода.Семейството ми го мрази много.Аз живея с тях.Една вечер го поканих да излезем и му се обясних.Казах му е го обичам истински и така пак стигнахме со секса.Само че проблемът ми е че аз много бързо избухвам за най-малкото нещо.По критична съм,по нетърпелива , по пътгава.Не искам да съм такава нервна.Незнам как да си преодолея гнева.Той каза , че се чувства много наранен.Знам 4е ме обича много , но умело може да го прикрива.Кажете ми какво да направя за да не избухвам така и да не го обвинявам за нищо.Благодаря ви много !

etherapy

• Administrator
  • Member
  • Публикации: 1323
    • Профил
    • Ел. поща
Re: Сложи отношения
« Отговор #1 -: юли 17, 2015, 12:23:34 pm »
Здравейте!
За да сте избухлива може да има поредица от причини, например: темпераментови особености, стереотип, който е възпитан във Вас за решаване на проблеми. Изведнъж няма да спрете да избухвате. Това би станало с промяна на нагласата Ви и с осъзнаване на причините за по-реактивното Ви поведение. Когато човек познава по-добре себе си, тогава може да управлява по-успешно и емоциите си.