Автор Тема: Проучване  (Прочетена 56650 пъти)

merry

• Member
  • *
  • Публикации: 4
    • Профил
Проучване
« Отговор #45 -: април 16, 2008, 05:09:35 pm »
1. На каква възраст сте? 35 години 2. Какво е семейното Ви положение? омъжена 3. Каква професия упражнявате? куриер 4. Каква е заетостта Ви през деня? 8-9 часа 5. Kои са свободните Ви дни? За щастие събота и неделя. 6. В какви области са Вашите интереси? Обичам да слушам музика, да гледам интересни филми, ако имам време и да чета списания и книги. 7. Как, с кого или къде би Ви се искало да се забавлявате? Със семейството ми, но бих искала да се забавляваме и с други хора на нашата възраст, би ми било интересно да общуваме. Ако имах възможност бих предприела пътувания извън града всяка събота и неделя. Има толкова красиви места в България, които още не съм разгледала...Иска ми се да дишам на воля високо в планината в някоя хижа... 8. Какво правите най-често през свободното си време? Обичам да имам време за синовете си, които много бързо растат и за съпруга ми, когото страшно много обичам! 9. Какво очаквате от един мъж, партньор, приятел, за да оцените времето, прекавано с него, като хубаво? Важното е да сме заедно и да ни е забавно, а с него винаги ми е хубаво. Е, бих искала да ходим по-често сред природата. :) 10. Иска ли Ви се човек, на който да се доверите, да ви хване за ръка и да Ви изведе от омагьосания кръг на ежедневието? Постоянно го прави съпругът ми и ми е толкова уютно и спокойно с него, защото много се обичаме! :D

etherapy

• Administrator
  • Member
  • Публикации: 1323
    • Профил
    • Ел. поща
:)
« Отговор #46 -: април 17, 2008, 11:44:04 am »
Благодарим Ви merry, за отделеното време!

elangel

• Member
  • *
  • Публикации: 9
    • Профил
Проучване
« Отговор #47 -: май 22, 2008, 10:40:26 pm »
1. На каква възраст сте? 30 години 2. Какво е семейното Ви положение? Неомъжена, с дългогодишна връзка 3. Каква професия упражнявате? арт директор 4. Каква е заетостта Ви през деня? 10-12 часа 5. Kои са свободните Ви дни? В неделя почивам, все по-рядко в събота 6. В какви области са Вашите интереси? мода, компютри, книги, психология, икономика, рисуване, социални дейности 7. Как, с кого или къде би Ви се искало да се забавлявате? Един ден от седмицата да съм сама, обичам и пеша преходите на палатка в планината с приятеля ми, да ходим на хижа, по пещерите или на море пак с него или с компания, новите преживявания или супер спокойствието и релакса ме зареждат 8. Какво правите най-често през свободното си време? Ако имам такова спя или изучавам нещо ново за мен, ако е хубаво времето излизане на бира с приятели 9. Какво очаквате от един мъж, партньор, приятел, за да оцените времето, прекавано с него, като хубаво? Да ме подкрепя в щурите идеи, да не ме натоварва с негативни емоции, така да ни протича общуванито, че да получавам усещане за баланс между работата и личния живот - да получавам усещане за топлина и радост в негово присъствие. Този въпрос беше много труден:) 10. Иска ли Ви се човек, на който да се доверите, да ви хване за ръка и да Ви изведе от омагьосания кръг на ежедневието? Напоследък се улавям, че много ми се иска. Когато напрежението в ежедневието ми не беше чак толкова голямо не ми се е случвало да се питам какво ли би било, ако... но това са химери и до някъде не е правилно - не живеем в приказките, сами сме отговорни за ежедневието си - хубаво или лошо. И още нещо - за да получим такъв подарък от съдбата трябва да сме готови да отговорим със същотото.

(X) joreste (X)

• Member
  • *
  • Публикации: 228
    • Профил
Re: Проучване
« Отговор #48 -: ноември 20, 2008, 03:54:12 pm »
1. На каква възраст сте? На 23год.
2. Какво е семейното Ви положение? Сама и необвързана (за сега).   
3. Каква професия упражнявате? Все още никаква, но се уча. Има надежда да започна работа, подходяща за мен. 
4. Каква е заетостта Ви през деня? По принцип това зависи от това какво имам да правя, дали съм в университета и тн. Трябва да не съм много свободна  :D , но понякога е така.
5. Kои са свободните Ви дни?  Основно събота и неделя съм най-свободна от всичките дни през седмицата.   
6. В какви области са Вашите интереси? Танци, Кино, Музика, Театър, ТВ, концерти; Психология и опознаване на добрите човешки качества; да чета списания (да ги разглеждам) и книги, да си изваждам мисли и думи, които ми харесват; да пиша стихове, да рисувам  …   :)
7. Как, с кого или къде би Ви се искало да се забавлявате? Няма значение , важното е да е забавно, да се чувствам ОК и хората около мен!
8. Какво правите най-често през свободното си време? Пред компютъра, танцувам, разхождам се – различно …
9. Какво очаквате от един мъж, партньор, приятел, за да оцените времето,прекавано с него, като хубаво?
Предполагам  да ме харесва, да ми казва плюсовете и минусите ми , да ме уважава , да има разнообразие , забавление и взаимно доверие. Сигурно има и още нещо …   ;)
10. Иска ли Ви се човек, на който да се доверите, да ви хване за ръка и да Ви изведе от омагьосания кръг на ежедневието? Да . Искат ми се много неща,но не става. Ако има повече хубави емоции приказката може да продължи дълго и в ежедневието.  :D

Може би отговорите на тези въпроси са с продължение! Всичко най-хубаво!  :)
« Последна редакция: юни 05, 2009, 01:41:43 pm от joreste »

kometa

• Member
  • *
  • Публикации: 143
    • Профил
« Отговор #49 -: декември 20, 2008, 04:24:47 pm »
1. На каква възраст сте?
  36 години.
2. Какво е семейното Ви положение?
  Разведена- имам син на 5г. Живея с мъж,с който нямам брак и не е биологичен баща на сина ми.
3. Каква професия упражнявате?
   По образование- агроинженер, по професия - кредитен експерт, в момента не работя.
4. Каква е заетостта Ви през деня?
   Три дни в седмицата ходя на курс по език, намирам се в чужбина. Останалото време съм в къщи.
5. Kои са свободните Ви дни? 
    Вторник, четвъртък, събота и неделя.
6. В какви области са Вашите интереси?
   Фотография, кинология, музика - по специално танци, конен спорт, фън шуй, дизайн.
7. Как, с кого или къде би Ви се искало да се забавлявате?
    Имам нужда от приятелки,искам да имам време и възможност да се срещам с други жени, да си говорим -  тук съм изолирана, не познавам много хора и ако не съм на курса, стоя в къщи.
8. Какво правите най-често през свободното си време?
   Разработвам онлайн- магазин, правя фън шуй проекти, уча езика, занимавам се със сина ми.
9. Какво очаквате от един мъж, партньор, приятел, за да оцените времето, прекавано с него, като хубаво?
  Да не стои постоянно на компютъра си, да не ми говори само за коли и телефони, компютри и техника, да можем да се смеем заедно и да говорим на всякакви теми. Да има и романтика, не самооправдания за липсата и.Да си правим изненади, да бъдем и приятели.
10. Иска ли Ви се човек, на който да се доверите, да ви хване за ръка и да Ви изведе от омагьосания кръг на ежедневието?
  Това ми се иска във всяка една секунда и е нещото, което много  ми липсва.

etherapy

• Administrator
  • Member
  • Публикации: 1323
    • Профил
    • Ел. поща
« Отговор #50 -: декември 22, 2008, 05:16:16 pm »
Благодарим Ви за отделеното време!

Svetla

• Member
  • *
  • Публикации: 6
    • Профил
    • Ел. поща
Re:Проучване
« Отговор #51 -: март 29, 2011, 06:29:55 pm »
39G

OMAJENA
LEKAR
RAZLI4NO-8-10H
 MUZIKA
2-5 4OVEKA, PLANINA
I-NET, MUZIKA
RAZBIRANE, LUBOV, SEX
DA

абонатаелуд

• Member
  • *
  • Публикации: 79
    • Профил
    • Ел. поща
« Отговор #52 -: април 02, 2012, 02:45:28 pm »
здравейте,на 41г роден в годината на дракона зодия глиган и по една щастлива случайност семеен с багаж :)работата ми е такава че времето работи за мен,защото колкото по бързо минава толкова по бързо си взимам парите :)абсолютно свободно време,жалкото е че пропилявам най скъпото нещо в живота което не се връща назад .образование нямам или поне официално нямам, мисля основно не не и основно нямам дълга история за която не лъжа.През деня си седя в нас ,не ходя по кафета не излизам,само когато трябва да изпусна парата и времето е много хубаво само тогава.Сутрин водя дъщеря ми на градина и жена ми на работа и после ги прибирам.Интереси освен ...мисля че нямам освен ако може да се нарече интерес към една друга държава за да си започнем живота отначало.Свободните ми дни са понеделник вторник сряда четвъртък петък ! събота и неделя съм със семейството.Аз се забавлявам с жена ми и дъщеря ми само моето семейство е в моята  зала на славата и един доктор.През свободното си време стоя на шибания тъп компютър и се чудя как да се забавлявам.Познавам много много хора които не познавам те ме познават но вече сякаш ме дразни всеки и ми изглеждът тъпанари защото ги хващам в разговори как лъжат за някои неща или се правят на артисти...Хм какво очаквам от жена ми ли ?! наистина един ден когато легна да умирам ,да не се почуствам и за момент сам.Не съм от хората които да искат защото били дали много от себе си :) или пък се залъгвам..не знам.Един ден умирах и се видях от високо как лежа на асфалта,хората казваха че съм излязъл от колата направил съм няколко крачки и съм паднал.Тогава си спомних някви кадри не свързани и накъсани нещо като все едно съм в нас и майка ми ми прави пиле на фурна и казва ей сега е готово след малко :)и т.н.не съм от хората които се молят защото съм тъп горделивец но по някое време само си казах така че господ да ме чуй-Жалко че не ми остана време да създам семейство и поколение за да оставя следа след мен-и точно тогава явно съм прескочил трапа и доктора каза -започна да говориш за долари за злато за пари ...:))На отговора за омагьосания кръг...глупавите хора чакат да стане чудо а умните знаят че чудеса стават само в приказките :))
,,нИКОГА НЕ СЪМ ВИЖДАЛ ДИВО СЪЩЕСТВО,КОЕТО ЧУВСТВА САМОСЪЖАЛЕНИE

Птицата пада премръзнала от клона...без капка съжаление към себе си...

pohff

• Member
  • *
  • Публикации: 1
    • Профил
« Отговор #53 -: юли 16, 2012, 06:59:46 am »
 :P :P

------------------------------

Lunette De Soleil Pas Cher

ново начало

• Member
  • *
  • Публикации: 1
    • Профил
    • Ел. поща
« Отговор #54 -: януари 22, 2015, 05:35:45 am »
1. На каква възраст сте? - 39 години 2. Какво е семейното Ви положение? - неомъжена 3. Каква професия упражнявате? - офис мениджър 4. Каква е заетостта Ви през деня? - от 9 до 17,30 ч. 5. Kои са свободните Ви дни? - събота и неделя 6. В какви области са Вашите интереси? - йога и всичко, което ме разтоварва, дава ми спокойствие, прави ме по-търпелива, щастлива и ме зарежда с положителни емоции - книги, филми, музика, срещи с приятели, разходки 7. Как, с кого или къде би Ви се искало да се забавлявате? - с любимият ми мъж живеем заедно и се забавлявам дори когато сме си в къщи. Не ми е нужно да ходим някъде на някакво специално място, достатъчно ми е само да сме заедно. С приятелите ми се срещам на тихи и спокойни места, а през топлите месеци от годината се разхождаме в някой парк и коментираме нещата от живота  :) 8. Какво правите най-често през свободното си време? - домакинствам, слушам музика, гледам телевизия и се грижа за добрата си визия 9. Какво очаквате от един мъж, партньор, приятел, за да оцените времето, прекавано с него, като хубаво? - да бъде забавен, да има чувство за хумор, да бъде мил, внимателен и любезен, да бъде себе си  10. Иска ли Ви се човек, на който да се доверите, да ви хване за ръка и да Ви изведе от омагьосания кръг на ежедневието? - да, искам да имам такъв човек до себе си, защото рутината и еднообразието правят живота скучен и дори досаден на моменти  :)