Автор Тема: здравейте  (Прочетена 2219 пъти)

m_gegova

• Member
  • *
  • Публикации: 1
    • Профил
    • Ел. поща
здравейте
« -: май 09, 2015, 06:34:49 pm »
Zdraveite! Moqt problem e che predi da se omuja bqh spokoina izlizah s priqteli zabavlqvah se. Predi dve godini i polovina se omujih,s muju mi se razbirahme otlichno dokato ne se rodi detenceto ni. Toi se promeni bukvalno zapocchnahme postoqnno da se karame   . Toi promeni  durjanito si dori kum roditelite mi koito ni pomagat strashno mnogo,no toi ne ocenqva nishto i tova me iznervq . Ne iskam jivot v koito da sum pod naprejenie,da si mislq dali dnes nqma pak da ima skandali za izlishni neshta. Taka i detenceto mi se iznervq. Ta vuprosa mi e kak trqbva da napravq za da imam po spokoen jivot mnogo puti sum se opitvala da govorq s supruga si spokoino no nikoga ne se poluchava ?

etherapy

• Administrator
  • Member
  • Публикации: 1323
    • Профил
    • Ел. поща
Re: здравейте
« Отговор #1 -: май 18, 2015, 03:09:10 pm »
Здравейте! Когато се появи нов член в семейството, наред с радостта и приятните емоции има и сериозна промяна в отношенията и ежедневието. Буквално мъжът и жената могат да започната да функционират на различни режими. Освен това често майка и бебе създават една диада и бащата се чувства изолиран. А за жената социалната изолация, в която е попаднала може да бъде много негативен момент, докато в ежедневието на мъжът сякаш нищо не се е променило. Всичко това заедно с отговорността и грижите по отглеждането на едно дете могат наистина да отчуждят партньорите. Можете да влезете в сайта и да използвате сесията си, за да поговорите с психолог за нов подход и промяна на ежедневието, което би  повлияло и на отношенията със съпруга ви.