Автор Тема: Хранително разтройство...  (Прочетена 1938 пъти)

vcp

• Member
  • *
  • Публикации: 1
    • Профил
    • Ел. поща
Хранително разтройство...
« -: март 11, 2015, 01:54:43 am »
Здравейте, много се радвам, че открих място, на което мога да споделя проблема си и надявам се, мога да намеря помощ. Проблемът ми е следния: На 24 години съм и от 15 години (9годишна)- след ядене повръщам. И по- точно не повръщам, а храната ми се връща- вкуса и не се е променил. Ходила съм на какви ли не доктори- правени са ми 3ри гастроскопии, които не остановяват проблем, ходила съм на психиятри, психолоци, врачки, баячки и никаква полза. Всички казват, че съм здрава и нямам проблем, но аз не спирам да повръщам. Видимо не съм слаба, което също е странно. Моля, ако някой от Вас има същия проблем, нека се свърже с мен или даде съвет.
Благодаря Ви!

etherapy

• Administrator
  • Member
  • Публикации: 1323
    • Профил
    • Ел. поща
Re: Хранително разтройство...
« Отговор #1 -: март 27, 2015, 03:02:52 pm »
Здравейте!
Това, което споделяте не може категорично да се нарече хранително разстройство. За да имате подобен тип връщане на храната може да се касае за психосоматика, свързана с нервно напрежение, което в последствие да прерастне в условен рефлекс при всяко хранене. Ако желаете запишете безплатната си сесия, за да коментирате по-обстойно със специалист и да се тръгне към конкретни насоки за справяне.