...
Не знам какво да правя, за това ви моля за помощ ... ще съм много благодарен, ако ми дадете идеи или съвети как да се променя или какво да направя.
Сещам се за няколко неща, първото и най-важното от които е да работиш над самооценката си. Явно се е получило нещо като комплекс при теб. Трябва ти самият да се харесаш такъв какъвто си, да се приемаш и не се подценяваш, тогава ще постигнеш успехи. Това се отнася за всички сфери, не само противоположния пол. Нещата, които зависят от нас и можем да променим ги правим, останалите ги приемаме. Напр. не можем да станем по-ниски/високи, но можем да спортуваме, да поддържаме добра форма, хигиена, прилична визия, да работим над знанията и интелекта си, което от една страна ще ни осигури по-високо самочувствие, от друга е крачка напред към по-добри доходи. Не се подценяваме, и се трудим във всички възможни сфери, така че ние да се харесаме, така и останалите ще ни харесат.
Избиваме си разсъждения от типа "аз не мога, или още по-зле- неудачник съм и пр.". Напротив - точно обратното, това какво е било, не е гаранция какво ще бъде. С желание, труд и търпение всичко се постига. Но преди всичко позитивизъм. За всеки влак си има пътници. Успех!