Форуми > Съобщения

Проучване

(1/11) > >>

administrator:
Това проучване се извършва от http://www.e-therapybg.com. То служи за създаване на програми за млади дами, които имат дефицит в личните активности за сметка на служебните. Програмата ще бъде създадена от екип психолози, рекламисти и ПР специалисти под ръководството на Ани Владимирова. Благодарим Ви предварително за съдействието и искреността! 1. На каква възраст сте? 2. Какво е семейното Ви положение? 3. Каква професия упражнявате? 4. Каква е заетостта Ви през деня? 5. Kои са свободните Ви дни? 6. В какви области са Вашите интереси? 7. Как, с кого или къде би Ви се искало да се забавлявате? 8. Какво правите най-често през свободното си време? 9. Какво очаквате от един мъж, партньор, приятел, за да оцените времето, прекавано с него, като хубаво? 10. Иска ли Ви се човек, на който да се доверите, да ви хване за ръка и да Ви изведе от омагьосания кръг на ежедневието?

alex_ana:
1. 31 години 2. неомъжена 3. продажба на компютърна техника 4. 8-9 часа 5. неделя + събота или друг ден от седмицата 6. книги, фотография, разходки, компютри, музика.... 7. с прятели - на разходка; на кафе; на бира; на гости; на дискотека... 8. срещи с приятели 9. да се чувствам добре :) 10. кой не иска :wink:

etherapy:
Благодарим на Алекс-Ана за постоянството в контакта и с нас:)

julia:
1. На29 2. неомъжена 3. секретарка 4. 8.00-19.30 5. събота и неделя 6. кино, авиация, козметика 7. с любимия човек 8. кино, спорт, четене, разходки, пазаруване 9. да ми бъде приятно с него 10. ДА

etherapy:
Благодарим Ви julia!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия