Автор Тема: Ами когато настане любовен четириъгълник ??  (Прочетена 4548 пъти)

Anonymous

• Гост
а сега ми кажете какво да правя когато : аз харесвам (или дори обичам (не съм сигурен) )едно момиче , което харесва най-добрия ми приятел ; той харесва нейната наи-добра приятелка ,която харесва мен :shock: :shock: :shock: Явно някой се гаври с нас :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: ПС:без предложение за 4ка плс !

Anonymous

• Гост
Ами когато настане любовен четириъгълник ??
« Отговор #1 -: декември 27, 2005, 06:21:08 pm »
Ако може отговорите на пощата ми - www.chanev_loko_pd@abv.bg за всеки случай (но и тук става )Много съм объркан и пиша само глупости така че bye :(

etherapy

• Administrator
  • Member
  • Публикации: 1323
    • Профил
    • Ел. поща
« Отговор #2 -: декември 28, 2005, 11:34:09 am »
Здравейте! Разбираме Вашето объркване в тази сложна ситуация откъм емоции и очаквания. Наистина е трудно и напрягащо състоянието, което описвате, още повече това са приятели, с които сме свикнали да споделяме и да доверяваме най-съкровените си мечти. От написаното не става ясно дали сте споделили един с друг своите чувства и преживявания и с останалите две момичета и своя приятел. Ние не сме господари на емоциите си, така че никой не се гаври с Вас, а просто сте завладяни от най-прекрасното и в същото време най-неконтролируемо чувство - любовта. Все някой от вас четиримата е разкрил своите емоции, за да се оформи така наречения четириъгълник. И това е добре, защото ако криете в себе си всичко това, нещата ще се усложняват, ще провокирате ревността си един към друг, ще се дразните на поведението на останалите, ще осъждате техтните постъпки и т.н. много по-удовлетворяващо ще е,ако поговорите за чувствата си. Това не ще Ви направи по-слаб в нечии очи, а напротив ще Ви даде нов поглед над нещата и нови възможности, т.е. ще насочите усилията, вече знаейки отношението на другите. За по-детайлно разглеждане на ситуацията ще ни е нужна и повече информация. Ето защо бихте могъл да разгледате възможностите, които предлага e-therapy. Желаем Ви успех!

Anonymous

• Гост
« Отговор #3 -: декември 28, 2005, 06:32:43 pm »
Ами аз и моя приятел разбрахме посредствено за това кое момиче кой харесва .Слава богу не ревнуваме един от друг :roll: . Той сподели на "неговото" момиче че го харесва и тя го отряза.А аз се чудя дали да кажа на "моето" момиче че го харесвам. Очаква се да ме отреже и да си влошим приятелството,което е доста добро ;( .Нашата история е мн дълга и трябва да напиша поне 30 мнения за да я завърша и да си имате пълна представа за какво става въпрос ;(