Форуми > Работното място

ужас - готин шеф

<< < (2/2)

Trash:
silly_season...богато въображение имаш...знаеш ли, като бях на 23, бях същото копеле което си редеше сценарии с колежките....само че те така и не разбраха.. но пък границата е доста тънка за да се прескочи...важно е да се вземеш в ръце навреме.
Неслучайно казват че там дето си вадиш хляба не си размахвай органите щото става опасно!!!!
Средите в които работя, често се случват подобни на твоя случай...повярвай ми рядко имат щастлив край...то вярно че забраненият плод е най сладък, но и една хапка може да се окаже отровна.
След съветите които са ти дали, не виждам какво мога да допълня..дано намериш правилният път...пък и от въображение никой няма да пострада. 8)

абонатаелуд:
според мен нямаш проблем ! имаш два избора с два въпроса и два отговора.Единия избор е да изчукаш шефа и въпроса е след секса как ще се чустваш като се прибереш при твоя ?! дригия избор е да заобиколиш проблема както се изказва един човек който е пълен безхаберник:) и да си зададеш въпроса дали приятелят ти заслужава да му изневериш ! във всяко семейство има и понякога патърдии но като си знаеш че в всеки един момент можеш да изневериш по добре да изчакаш да се изгладят отношенията ви и тогава да прецениш ситуацията :)

skarif:
Можеш съзнателно да се опиташ да откриеш недостатъците на този твой готин шеф- всеки има такива. Ако наистина вярваш, че не искаш да имаш нищо сериозно с него, както е сигурно, че е. Струва ти се "готин", понеже си на ново място и нещата все още не са улегнали. В първия момент много неща ни изглеждат идеални и привлекателни. Когато влязат в руслото си, започваме да забелязваме подробностите. Така че...просто изчакай и ползвай техники за самоконтрол, като се движиш в плоскостта на приятелското или делово отношение, в зависимост от установения модел на общуване на работното ти място. :)

Навигация

[0] Списък на темите

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия