Здравейте!
Много интересен сайт, преди малко го открих и реших, че е подходящото място на което да споделя моят глупав проблем.
Аз съм на 23г., от почти два месеца имам нова работа (все още не е ясно дали е временна или за постоянно) и шефът ми е страшно готин! И като външност и като характер, а и на всичкото отгоре е млад – на не повече от 28г.
Когато видя, че се е запътил към нашия офис за да погледне какво съм направила, се паникьосвам, започвам да върша глупости, да се потя, преплитам си езика, не знам къде да си сложа ръцете, в каква поза да застана, ужас!
Понякога дори докато ми говори, аз вместо да го слушам, се отплесвам да си мисля колко е готин.
И това всъщност е малкият проблем.
Големият проблем е, че имам приятел, с който сме заедно от 4 години, много го обичам и той мен също, не искам да му изневерявам, дори не ми е минавало през главата.
Шефът ми има много симпатична приятелка, дори чакат бебе. Не искам да им развалям семейството, не искам да имам нищо интимно с него, не искам да се разделят, нищо подобно.
Искам да си имат здраво и усмихнато бебче, да му се радват и да са щастливи. Би ми се искало и да се сприятелим с шефа, защото го намирам за интересен човек, но това не ми е фикс идея, няма значение.
Но не мога да си го избия от главата и мислите ми постоянно се отплесват по някакви въображаеми сценарии в които сме двамата с него (и просто си говорим, не си представям секс) или пък той се разделя с приятелката си (пак не намесвам секс) и какво ли още не. Както казах – не искам да се разделят и много се срамувам от нещата които са ми в главата.
Още от малка имам навика да идеализирам разни хора и да се обсебвам от какво ли не, но обикновено го правя в приемливи граници. Например – фантазирам си разни сценарии само докато съм в градския транспорт и после ги забравям.
Като започнах работата си мислех, че след няколко седмици ще ми доскучае да си измислям сценарии и ще спра, но всъщност става по-сериозно. През тези почивни дни си казвам – имаш си работа (готвене, чистене, друго), върши си я, стига си мислила глупости! Но мислите ми постоянно се отплесват към шефа

Вече съм на 23, не би трябвало да съм откачен тийнейджър. Както казах – имам опит с това да съм обсебена от някой, но обсебване с такава сила не ми се беше случвало и не знам как да реагирам.
Благодаря на тези които са ми прочели историята и лек ден!