Автор Тема: За отношенията между потребителите на форума  (Прочетена 27185 пъти)

etherapy

 • Administrator
 • Member
 • *****
 • Публикации: 1323
  • Профил
  • Ел. поща
Вероятно би било добре да направим нов раздел на форума, в който да има пространство за отношенията между потребителите, за да не се задръства тема с конкретно споделяне на човек, който търси подкрепа. Е, да не забравяме, че всеки има своя начин и стил на функциониране и го пренася дори по-засилено в точно тази среда. Всеки внася различен полъх тук, а и способността да можеш да изразиш себе си и да намериш много обратни връзки също е част от полезността на форума. Така че, към всички потребители на форума: всеки е ценен, защото живота е толкова различен във всеки един момент, че всяко "оръжие" би помогнало за ориентация:)

diplodon

 • Member
 • *
 • Публикации: 296
  • Профил
Re:За отношенията между потребителите на форума
« Отговор #1 -: февруари 08, 2011, 01:40:42 pm »
Вероятно би било добре да направим нов раздел на форума, в който да има пространство за отношенията между потребителите, за да не се задръства тема с конкретно споделяне на човек, който търси подкрепа.
Много правилно. Вече във почти всяка нова тема разразилият се спор се обръща на лични нападки без да се коментира по темата. няма да е лошо ако има как последните постове във различните теми, които нямат нищо общо с темите, дасе прехвърлят тук ако е възможно. Защото предполагам и че ще има продължение, ако засегнатата императрица вземе че посети все пак форума, пък и учуденият хектор може да има отговор на моите аргументи защо CDman вече не е активен член ;)
Роди ме мамо тъпа, аз сама ще се изруся !!!

WALL-E

 • Member
 • *
 • Публикации: 77
  • Профил
  • Ел. поща
Re:За отношенията между потребителите на форума
« Отговор #2 -: февруари 08, 2011, 04:29:25 pm »
Мисля че темата няма да изпълни предназначението си.

Причините са че едва ли в отделните теми ще спрат диалозите между различномислещите членове на форума или подмятанията на сеирджиите.

Като репликите на Вили в темите:

Е точно това са общи фрази.
Май и ти, Вале си младо момче още.

и

Много си сладък и затова чакам с нетърпение творениятата ти.

Ето за това говоря! Какво е това ?  ‘Кънтри коментар’ от дървен философ на маса с ракийка и салатка ?!

Какво казва по темата Вилли с това ? Защо не напише нещо различно от ‘общи фрази’ по темата като е толкова интелигентна и разбираща ? Какво иска да каже с това ‘младо момче’ ? Контролен орган ли е тука ? Ако иска интересен форум да си го направи интересен а не да чака някой да дойде и да вдига оценки на ‘творенията’ му като компетентно по всички въпроси жури. Ще се вслуша ли в молбата ви да не пише подобни безмислици ? Едва ли !

 
Ако пък реша да оставя подобни реплики без отговор ако не съм заявил предварително че няма да отговарям ще решат че съм надут или надменен. Не че ми е проблем. Лично аз не се регистрирах за да търся нечия симпатия или да правя сеир на този или онзи скучаещ потребител. Имам мнение по тема – казвам го. Не предполагах че настроенията срещу различно мислещите ‘нееволюирали’ потребители ще са водещи в развитието на спора. Ако беше така всеки щеше да си пусне собствена тема в която да пише мненията си извън темите. 

Нещата няма да се променят или ако се променят ще е за малко. 

Днес получих един мейл който коренно промени виждането ми за дискусиите тук и за основанията и компетентността на юзърите да дават мнения по някои теми както и за причините да са на мнението на което са в някои от темите. Имах подобни съмнения но сега съм уверен в това. Една от репликите беше:

Не споделяй много неща касаещи личния ти живот и не вярвай на всичко написано.

Тази реплика напълно ми обяснява ситуацията тук. Мисля да  се вслушам в съвета. 

empress

 • Member
 • *
 • Публикации: 361
  • Профил
Re:За отношенията между потребителите на форума
« Отговор #3 -: февруари 08, 2011, 11:12:05 pm »
точно визираната явно няма да ми отговори
Това ли е целта? Това ли са инструкциите от ген.-щаба?  ;)
Не бързай да ме отписваш, Дипло. Аз все още доста държа на тази градинка, за да я оставя лесно в ръцете на плевелите.  :P
Човек от тебе не може да излезе да се порадва на великолепния февруари!  ;D

А и гледай какво намерих днес:
Кънтри коментар’ от дървен философ на маса с ракийка и салатка ?!
Какво казва по темата Вилли с това ? Защо не напише нещо различно от ‘общи фрази’ по темата като е толкова интелигентна и разбираща ? Какво иска да каже с това ‘младо момче’ ? Контролен орган ли е тука ? Ако иска интересен форум да си го направи интересен а не да чака някой да дойде и да вдига оценки на ‘творенията’ му като компетентно по всички въпроси жури. Ще се вслуша ли в молбата ви да не пише подобни безмислици ? Едва ли
!
Е, след този виц ми мина и афект, и всичко. Искрено, ама искрено се смях.
„Огледалце, огледалце...”  ;D ;D ;D

И това ме разсмя: „не виждаш ли че такива като него и мен гонят еволюиралите!?”
Не ни гонете, няма да ни стигнете.  :P

В тинята живее много разнообразна флора и фауна. На скалите можеш да намериш основно курешки от орли и почти нищо друго.
Но от скалите виждаш далече, а в тинята – максимум до носа си...
Ей го, и Stammer апелира, момчето: Ако може по-конкретно,моля!
Не може по-конкретно, моля. Постът ти е дълъг, а в тинята видимостта е лоша.  :-\

Всеки внася различен полъх тук...
Вярно, и миризмата е различна...

Едва ли в отделните теми ще спрат диалозите между различномислещите членове на форума или подмятанията на сеирджиите.
Демек, „Сори, хора, напира ми и ще си се заяждам. Ще си остана шута на погребението, пък на който не му харесва...”

учуденият хектор може да има отговор на моите аргументи защо CDman вече не е активен член
каква ли е ролята му като пасивен член???

Да не гадаем, тук отговор може да има само жена му...  ;)

Е няма да върнем CDman.
Как да върнеш някой, който не си е тръгвал бе, Хектор? Е, гледай!
Днес получих един мейл:
„Не споделяй много неща касаещи личния ти живот и не вярвай на всичко написано.”

Сивият Кардинал суфлира на Ришельо. Само дето Ришельо не е бил такъв аматьор – той поне е вадил думите на наставника си от кавичките.  :P ;)

Ролята му идеално се изземва в момента от WALL-E, може би затова empress не може да се примири че се е появил друг подобен нему...
Още е рано чиракът да стигне майстора. Приличат си единствено по това, че и двамата са еднакво скарани със запетайките.  :D От там нататък Уоли може само да диша прахта на СиДи. СиДи имаше каризма, каквато Уоли и десет семестъра да чиракува, няма да развие.
Занижаваш си стандартите, Дипло. Аз на мястото на СиДи бих ти се обидила, че ме заменяш в иконостаса си с този шумен субект. СиДи беше виртуоз и на мажорите, и на минорите, а Уоли е като умопомрачен пианист - ще потроши клавишите не пианото!
Ако ти е важно да знаеш (а може и СиДи да иска да научи), като махнем случая, в който се засегнах накрая от негови думи, аз винаги съм го харесвала и обичала не по-малко от всички останали. В случай, че не чете, предай му.
той спря да пише заради вас двамата.
Не, не, ти пак го питай.  ;)

имам един въпрос към Gita: Това дете което щеше да осиновяваш но се отказа, не беше ли циганче, че нещо си изтрила темата и не мога да се подсетя
Защо настъпваш Гита по болното място? Защо е тази жестокост? Тя беше ли пич с теб, когато искаше да я използваш за съвет по личния си проблем? Обърна ли ти внимание? А после възползва ли се от това, за да те унизи и засегне публично във форума? Не постъпвай като мижитурка, Дипло. Недей се усуква само около силните на деня. И другия път, когато жена ти каже, че те отхвърля, защото си слаб, сети се за тия мои думи. Ако искаш. Може да са ти от полза и да те ориентират какво, аджеба, иска да каже мацката.
И още нещо в тази връзка:
И аз не съм съгласен с това което е казал Ignat на Gita...
Ама си траеш, нали? Що да губиш точки? Прави впечатление, че през седмицата, когато сте цялата глутница, си много ербап. Събота и неделя, когато байрактаря го няма и те хвана на къс пас, подвиваш опашка, мънкаш, опрадаваш се, правиш политика... Сети се и за това другия път, като останеш сам с жена. Обикновено тия, дето са най-гласовити с глутницата, на четири очи най-много пелтечат. Нито Уоли, нито Игнат, нито Сиди ще дойдат да ти свалят гадже и да ти направят децата. Питаше „Би ли ми обяснила защо точно ми е да се подмазвам на някой тук!?” Ми ей на, отговорих ти.

сега гледа извисено отгоре и те е назначила за неин защитник!?
Дипло, ако за теб язденето на чужда уста става публично във форума, за мен е по-скоро интимно преживяване.  ;)

Уолли внесе доста свежест и активнира форума и смятам, че за това можем да го поздравим.
И един друг така, преди години внесе свежест, помниш ли, freespoken?
http://e-therapy.bg/smforum/index.php?topic=1064.0
Но... тогава рок енд ролът беше млад. Времената бяха други, имаше и модератори...
Техни са думите от трета страница долу: "sXe, изтрити са два от постовете Ви, които съдържат обиди и груб език към останалите хора във форума. Молим Ви да спазвате правилата на форума!"
Е, днес бая ги потърсих тия правила из сайта и не ги намерих, ама... както и да е.

Добре че си със стара регистрация, иначе бас хващам че другите щяха да помислят че това съм аз или WALL-E със втора регистрация
„Точно визираната” познава форума от доста време.  ;)
Хихи, и аз като видях пост от freespoken, си плюх в пазвата от уплах да не решите, че съм аз с нов акаунт.  ;D Но съм ви надценила – ти, Дипло, дори не си си направил труда да видиш какво е писал преди това. Четеш както ти изнася и набираш членска маса. Душица! Сърцат ятак си ти, макар и не от най-лоялните...  :P
Или извади тръна, или не се оплаквай, че ти боцка.

diplodon

 • Member
 • *
 • Публикации: 296
  • Профил
Re:За отношенията между потребителите на форума
« Отговор #4 -: февруари 09, 2011, 12:18:12 am »
точно визираната явно няма да ми отговори
Това ли е целта? Това ли са инструкциите от ген.-щаба?  ;)
Не бързай да ме отписваш, Дипло. Аз все още доста държа на тази градинка, за да я оставя лесно в ръцете на плевелите.  :P
Обаче продължаваш да обиждаш. Явно можеш и слизаш на нивото ни, макар че не ми отговори къде точно опростачих и с какво, че ме слагаш в кюпа!?

И това ме разсмя: „не виждаш ли че такива като него и мен гонят еволюиралите!?”
Не ни гонете, няма да ни стигнете.  :P
Ще си останем примати викаш...

той спря да пише заради вас двамата.
Не, не, ти пак го питай.  ;)
Я дай своята теория, че ми е много интересно какво ще измислиш. Трябва да съм малоумен за да не разбера че точно ти (и хектор) бяхте причината той да се оттегли.

имам един въпрос към Gita: Това дете което щеше да осиновяваш но се отказа, не беше ли циганче, че нещо си изтрила темата и не мога да се подсетя
Защо настъпваш Гита по болното място? Защо е тази жестокост? Тя беше ли пич с теб, когато искаше да я използваш за съвет по личния си проблем? Обърна ли ти внимание? А после възползва ли се от това, за да те унизи и засегне публично във форума? Не постъпвай като мижитурка, Дипло.
Жестокост и унижение!? Да не би да съм издал нещо което ми е било лично споделено!? Тя беше отворила специално тема по въпроса, но я е изтрила. Сега защо не каже на Ignat откъде идва толерантността им към циганите, а си мълчи!? 

И другия път, когато жена ти каже, че те отхвърля, защото си слаб, сети се за тия мои думи. Ако искаш. Може да са ти от полза и да те ориентират какво, аджеба, иска да каже мацката.
Спокойно, друг път няма да има. Макар че явно ми го пожелаваш.

И още нещо в тази връзка:
И аз не съм съгласен с това което е казал Ignat на Gita...
Ама си траеш, нали? Що да губиш точки? Прави впечатление, че през седмицата, когато сте цялата глутница, си много ербап. Събота и неделя, когато байрактаря го няма и те хвана на къс пас, подвиваш опашка, мънкаш, опрадаваш се, правиш политика... Сети се и за това другия път, като останеш сам с жена. Обикновено тия, дето са най-гласовити с глутницата, на четири очи най-много пелтечат. Нито Уоли, нито Игнат, нито Сиди ще дойдат да ти свалят гадже и да ти направят децата. Питаше „Би ли ми обяснила защо точно ми е да се подмазвам на някой тук!?” Ми ей на, отговорих ти.
Да губя точки!? Е тук пък аз се посмях :D Събота и неделя никой не пише, кви опашки подвивам!? Пък и уикенда за мен е футбол, това е моята 'политика'. Не схванах ква точно е връзката с оставането на саме с жена ама...не ми бери грижа, и без това явно отдавна добронамереността ти към мен се е изпарила, незнайно защо още тогава когато нямаше никаква причина за това. Пък и как да сваля жена, нали съм лишено от енергия копие, което не мирише на сладко...

сега гледа извисено отгоре и те е назначила за неин защитник!?
Дипло, ако за теб язденето на чужда уста става публично във форума, за мен е по-скоро интимно преживяване.  ;)
Само не ми казвай че хектор ти е замирисал на сладко, че не ти, ами аз трябва да се притесня за теб ;D

Уолли внесе доста свежест и активнира форума и смятам, че за това можем да го поздравим.
И един друг така, преди години внесе свежест, помниш ли, freespoken?
http://e-therapy.bg/smforum/index.php?topic=1064.0
Но... тогава рок енд ролът беше млад. Времената бяха други, имаше и модератори...
Техни са думите от трета страница долу: "sXe, изтрити са два от постовете Ви, които съдържат обиди и груб език към останалите хора във форума. Молим Ви да спазвате правилата на форума!"
Е, днес бая ги потърсих тия правила из сайта и не ги намерих, ама... както и да е.
Би ли подкрепила с факти това за което говориш. Искам поне 1 изречение от WALL-E, което да съдържа обиди ???

Но съм ви надценила – ти, Дипло, дори не си си направил труда да видиш какво е писал преди това. Четеш както ти изнася и набираш членска маса.
Ами оказа се че и аз съм те надценил в началото когато се регистрирах. И тук не ти разбрах идеята, защо трябваше да му чета предишните постове!? Набирам членска маса!?
Роди ме мамо тъпа, аз сама ще се изруся !!!

Gita

 • Member
 • *
 • Публикации: 109
  • Профил
  • Ел. поща
Re:За отношенията между потребителите на форума
« Отговор #5 -: февруари 09, 2011, 03:00:17 am »
Дипло, аз лично не виждам никаква връзка с темата. Не разбирам обаче, ти в качеството си на какъв реши, че имаш право да задаваш подобни въпроси.
Връзката е относно разразилата се дразга между теб и Ignat. Зададох този въпрос в качеството си на човек който държи да има равнопоставеност между страните в даден спор. Защо не му каза откъде идва толерантността ти към циганите!?

Според тебе по каква причина се "разрази дразга" с Игнат?! Моля да отговориш конкретно!  Бяха отправени ЛИЧНИ нападки към мене просто поради факта, че имам различна гледна точка по дадена тема... (оставям настрана швейцарци и германци, които също го "отнесоха", незнайно защо  ;D) Ти обаче си се притеснил за опорочената "равнопоставеност между страните в даден спор"?!?! И то до такава степен, че се бориш за тази "справедливост" с тези съмнителни средства!?... А кой те оторизира да си такъв "рефер", не знам...  ::)

Защо не му каза откъде идва толерантността ти към циганите!?

Трябвало да обяснявам ЗАЩО съм толерантна?!?! Странно, наистина... Е, направих го (в съседната тема, от която е цитатът)... Но ТИ наистина прекали!
Задаваш въпрос относно тема, която не е изтрита случайно! Момче, това са сериозни неща! Или си глупав и не можеш да сметнеш 2 и 2, или си се "опростачил"… не знам, сам прецени…  А да повдигаш с подобен тон въпроса, при това воден от тези идиотски мотиви, е абсолютно некоректно и немъжки!... Когато ти сподели своя проблем, аз бях добронамерена, опитах се да помогна, не съм се подигравала, не съм била груба, не съм спекулирала, не съм отваряла въпрос за щяло и не щяло... Ти обаче доста се излагаш и не играеш по правилата... Дали се харесваш сам така, не знам...

П.П. Ах да... Темата, която изтрих, бях отворила за да задам въпрос относно детенцето, а не във връзка със себе си!!! Освен това в нея НЕ Е ставало дума за това, от какъв етнос е момиченцето... Мога само да се догаждам...  :-\
« Последна редакция: февруари 09, 2011, 11:44:16 am от Gita »

empress

 • Member
 • *
 • Публикации: 361
  • Профил
Re:За отношенията между потребителите на форума
« Отговор #6 -: февруари 09, 2011, 04:35:54 am »
Обаче продължаваш да обиждаш.
Не, ти продължаваш да СЕ обиждаш. Има разлика. Аз под „плевели” визирам лошите маниери, иронията и арогантността. А пък ти защо се разпознаваш в плевелите – сам ни кажи, ако желаеш.  :)

макар че не ми отговори къде точно опростачих...
Ще ти дам жокерче: в другата тема Гита го нарече „лош вкус”.
И второ жокерче: солидарността те прави съучастник.

... че ме слагаш в кюпа!?
Невинна съм в клевета, Ваша чест. Имаме изчерпателни самопризнания – „имам си нов идол”, ала-бала... Точки броим, нахъсваме агитката... Ти сам се натика в тройната коалиция, братле.  :-\

Я дай своята теория, че ми е много интересно какво ще измислиш.
Дипло, аз ако имам да кажа нещо на СиДи, ще намеря начин. Той самият – ако е човекът, за когото съм го мислила – също не би те ползвал за посредник. Би намерил начин да ми каже каквото има да ми казва.
А ако просто те гризе любопитство – ще те погризе, ще те погризе, пък ще ти мине.   :P

Сега защо не каже на Ignat откъде идва толерантността им към циганите, а си мълчи!?
Гита вече е коментирала, но и аз ще вмъкна нещо.
Първо, всеки избира доколко лични теми да обсъжда тук, нали? Ти също си ползвател на това право, така че не се прави!
И второ, не връзвай коня пред каруцата. Вместо да питаш два пъти, помисли веднъж. Дали пък Гита не е решила да осинови ромче именно заради толерантността си към тях, а не обратното? Доста по-логично ми се вижда, но нейсе.

Спокойно, друг път няма да има.
Защо? Да не минаваш на другия бряг?

Макар че явно ми го пожелаваш.
Хайде сега! Пък после аз съм се правела на жертва!  ;)

Събота и неделя никой не пише...
Да, и вечер също. Само ние, които не пишем от скука на работните си места – ти, Гита и аз.  :P И прави впечатление, че в камерната седянка доста омекваш...

Пък и уикенда за мен е футбол
Хаха, кажи ми с кого еволюираш, да ти кажа какъв си.  :P

Не схванах ква точно е връзката с оставането на саме с жена...
Ми просто това, че се лепиш за по-силни от теб, не те прави силен. В личните отношения винаги си сам. Тогава се вижда колко ти е сербезлъкът. Хористи много, солисти – малко.

явно отдавна добронамереността ти към мен се е изпарила
Не знаех, че държиш на нея. Нито пък се грижиш за кредитния си лимит...  :P
Няма страшно, Дипло, добронамерена съм. Затова още си говоря с теб – ти най-сладко се щракваш в капаните, които ти залагам.
А те са същите тези капани, които Уоли залага на останалите – къси, ехидни, високомерни фрази... маниери на последна инстанция... ръце на кръста, размахване на пръсти... снизхождение...
Заповядай, Дипло, почерпи се! Да ти е сладко!  :D
Нали не използвам обидни думи? Защо се засягаш?
И защо в моите думи виждаш недобронамереност, а зрелищните касапници на Уоли те докарват до такъв възторг?
Защото на чужд гръб и сто тояги са малко ли?  ;)
Ама откъм острото на ножа, гледам, не ти е комфортно...
Че Хектор намеси Древния Рим – нали се сещаш как е екзалтирана публиката, докато бикът корми бикобореца, пък после как с писък и ужас го удрят на бяг, когато бикът прескочи на трибуните?
Е, Дипло, докато се наслаждаваш на чуждата кръв отстрани, не забравяй, че и твоята кожа е тънка.

Само не ми казвай че хектор ти е замирисал на сладко...
Оф, баща ми обича да казва, че неангажираният ум мисли за глупости. Човек като остане с повече свободно време, въображението му срутва бента просто!  ;D ;D ;D

Искам поне 1 изречение от WALL-E, което да съдържа обиди
Обидите биват експлицитни и имплицитни. От кои искаш пример?

защо трябваше да му чета предишните постове!? Набирам членска маса!?
Да, иска ти се freespoken да се е изказал в подкрепа на Уоли. Предишните му постове обаче поставят последния в малко по-друг контекст. Никой не отрича, че Уоли раздвижи форума, но подкрепа за методите му не видях в поста на freespoken, че чак пък и да го сбъркаме с теб или Уоли...  ???  (Ако бъркам, да ме поправи.) А и в другата тема Гита основателно повдигна въпроса за количеството и качеството. Да, сега пишем повече, но помагаме по-малко, нетолерантни сме в личните теми на потребителите и прахосваме енергиен ресурс за дребнавости. Голям праз, че брутният ни еякулат се мери в килограми, когато е изветрял и не върши основната си функция – в случая: да осигурява благоприятна среда за споделяне и многообразие от гледни точки, които не се конфронтират до сливане в голяма кафеникава мацаница.

Явно можеш и слизаш на нивото ни
Е, „никой не може да попречи на орела да пълзи”, са казали хората.  ;D Е, верно, малко смъди на очите от тинята, но то и на докторите не им е приятно, когато правят колоноскопии... Някой път се налага.  ;)

Е, и какво? Ей го – почесах си езика, упражних се в красноречие на твой гръб, погалих самолюбието си колко съм хай, потържествувах над гърчовете ти, запознах те с великата си и единствена истина... И за да не се намразя, че се поддавам на низки страсти, се теша с мисълта, че ти наливам акъл в главата. Точно като Уоли.  ;D
Е, малко лицемерно, но пък егото така пирува със стоновете на жертвата...
Честито, Дипло. Беше участник в експеримент за скрита камера:P
Или извади тръна, или не се оплаквай, че ти боцка.

WALL-E

 • Member
 • *
 • Публикации: 77
  • Профил
  • Ел. поща
Re:За отношенията между потребителите на форума
« Отговор #7 -: февруари 09, 2011, 09:37:35 am »
Към Емпрес

Ще фалираш Емпрес.

Иначе гледам си скочила от върха и си нагазила в тинята да хвърлиш светлина на нас слепите духом. Недочелите "Трите въпроса" на Букай.

Е, „никой не може да попречи на орела да пълзи”, са казали хората.

И добре се справяш да ти кажа с пълзенето в тинята. Като втори дом ти е. Да не си живяла някъде из вилаета?

Е как баба Вилли да иде в Лейдизоун или Новаплей като тука е такъв сеир.

Към Диплодон.

Рано се зарадва на Игноре-то на Емпрес.

А като чета това:

запознах те с великата си и единствена истина...

Лъже ни май тука нещо. Или си мисли че и вярваме. Еволюция Диплодон еволюция му е майката.

VILLI

 • Member
 • *
 • Публикации: 264
  • Профил
Re:За отношенията между потребителите на форума
« Отговор #8 -: февруари 09, 2011, 09:43:59 am »
Вале, правилно някой те посъветва да ползваш някоя и друга сесия на е-терапи.
Наистина си много хаотичен.

freespoken

 • Member
 • *
 • Публикации: 14
  • Профил
Re:За отношенията между потребителите на форума
« Отговор #9 -: февруари 09, 2011, 10:21:18 am »
Забелязвам една тенденция във форума, която е от скоро и ми се ще да отбележа, пък белким тръгнат нещата на добро :)
Напоследък хората, които пишат тук се хващат за всяка дума и това според мен е проблем, защото човек се чувства длъжен да отговори на това, което е към него....И ето ти конфликт, конфронтация или каквото там ви харесва като термин....
Та, както казваше баща ми "аз с моя прос акъл" това забелязах :))))
Ако вземем та вкараме малко хумор, ще стане по-леко.
« Последна редакция: февруари 09, 2011, 10:24:48 am от freespoken »

Gita

 • Member
 • *
 • Публикации: 109
  • Профил
  • Ел. поща
Re:За отношенията между потребителите на форума
« Отговор #10 -: февруари 09, 2011, 11:42:18 am »
...
« Последна редакция: юни 13, 2012, 01:50:50 pm от Gita »

diplodon

 • Member
 • *
 • Публикации: 296
  • Профил
Re:За отношенията между потребителите на форума
« Отговор #11 -: февруари 09, 2011, 12:15:43 pm »
Ох...много станаха квалификациите и личните обиди...честно казано нямах идея че ще го приемеш толкова навътре защото не съм го казал с друга цел освен да хвърля яснота на Ignat. Можех да го направя и на ЛС, така по-добре ли щеше да е!? Ако си мислиш че съм искал да те засегна и смяташ че трябва да си го върнеш...свободна си да го направиш. Предполагам имаш предвид личната ми история която съм пратил на всеки един от вас. Общо взето още тогава мислех да я споделя направо в тема. Няма с какво да ме изненадаш още повече че тогава бях толкова зле и толкова време мина, че вече не ми пука за нищо.
Роди ме мамо тъпа, аз сама ще се изруся !!!

WALL-E

 • Member
 • *
 • Публикации: 77
  • Профил
  • Ел. поща
Re:За отношенията между потребителите на форума
« Отговор #12 -: февруари 09, 2011, 12:22:53 pm »
Вале, правилно някой те посъветва да ползваш някоя и друга сесия на е-терапи.
Наистина си много хаотичен.


През щуцера ми е

Към фрийспокен

....И ето ти конфликт, конфронтация или каквото там ви харесва като термин....


Един съвсем добронамерен въпрос:

Защо не се включи с ценни съвети и мнения когато тук е имало мир и спокойствие ?


WALL-E

 • Member
 • *
 • Публикации: 77
  • Профил
  • Ел. поща
Re:За отношенията между потребителите на форума
« Отговор #13 -: февруари 09, 2011, 12:29:15 pm »
В раздел "най-личните ви тревоги" на стр 4 тема 6 отгоре надолу "Апел" се е дискутирал същия проблем.

Много ми се искаше да пусна този апел във всички теми, но админ-а ще ми "отреже квитанцията", сигурна съм :wink: А апелът е следния: Може ли да се постараем всички да не разводняваме темите, да не пишем несвързани неща и най-вече да избягваме лични нападки. Всеки, потърсил този форум (с изключение на търсещите практически материял психолози и сеирджиите), го е направил, защото е имал проблем. Нека да уважаваме проблемите и мненията на другите. Ако не можем да помогнем на някой, нека не разводняваме темата му с притчи и разкази тип "на тебе думам дъще, сещай се снахо". И най-вече с критики. Хората тук споделят, не са дошли (в огромната си част) да се перчат като селски гамени насред площад. Ако на някой му е скучно, има хиляди други форуми за лафче. Тук хората търсят помощ. Нека проявим уважение и повече грижа и ангажираност към проблемите на всеки дръзнал да сподели. Ако не можеш да помогнеш, подмини темата. Ако темата е с цел търсене на мнения и имаш такова, сподели го. Аман от грубости и неуважение! Не ни стигат по улиците, че държим и във форумите да си ги налагаме. Ще перефразирам известна библейска фраза "нека който е решел всичките си психологически и житейски проблеми, пръв се подиграе на търсещите решение!" Струва си да се замислим, нали?!

hektor

 • Member
 • *
 • Публикации: 653
  • Профил
Re:За отношенията между потребителите на форума
« Отговор #14 -: февруари 09, 2011, 12:36:10 pm »
Към diplodon

Емпресс се изявява къде по-мъжки от тебе човече. Форумния грип щам WALL-E така те е гепил или не ти го прие с разтворени... че направо те фана дрисък.
Обвиненията ти към мен и Емпресс за това че CDman си е тръгнал можеше да коментираме още тогава. Не виждам защо се стиска чак до сега. Или чак сега CDman започна да ти липсва.
От немай къде тръгваш да нападаш Gita на място на което очакваш че ще я заболи. Едва ли ще можеш да ми обясниш мотивите си, но ако все пак имаш доблест ей ме на от един град сме(имаш ми телефонния номер предполагам от времето когато пихме по бира).

към WALL-E
човеко, летецо или плужеко даваш храна за въображението ми във всички тези посоки. Премина един бърз курс по форумно общуване при младата си съпруга и се втурна да пишеш, но ти липсва четенето. Приемам че си такъв тип, но за да има логика или както там му викаш на ясното съзнание, трябва да си сигурен че си прочел правилно какво ти пишат отсреща. Не сме на по 20 години та да се напасваме към твоето въображение. Нито сме в положението на зависими от тебе та да е необходимо да приемаме "твоятаистина". Не съм пропуснал да отделя двете думи, нарочно го оставих така. Неразделни са, напаснали са се едно с друго. Трудно се разчупва тази връзка за да можеш да приемаш и ти инако мислещите странници. Но не ти и трябва ... Бъди какъвто си. Пък да видим какво ще излезе.

към Емпресс
Нещо почват да ни обвиняват заедно сестро. Ако имаше жълта част форума щяхме да лъснем на първа страница.

към Gita
Радвам се че си отново във форума. Внасяш хармония тук.

към VILLI
Объркала си се. На мен ми беше предложена безплатна сесия от WALL-E. Каза че нямало да ми навреди. Сигурно е пробвал ;)

към freespoken
Не мога да те пропусна и тебе. Все пак такова постоянство в четенето.

към e-therapy и към всички
Предлагам Ви един интересен разказ на Робърт Шекли - "Специалист"
http://chitanka.info/lib/text/8948-spetsialist


"Тези, които търгуват своята лична свобода срещу социална сигурност, не заслужават нито свобода, нито сигурност и в крайна сметка остават и без двете."
Бенджамин Франклин