Форуми > Препоръки

Няколко препоръки :)

(1/1)

sister:
Аз отскоро чета във форума и ползвам услугите на сайта, но вече имам препоръки :D Искрено се надявам да са от полза на вас и клиентите ви.

1. Бих искала да препоръчам да има по-ясна и подробна информация относно методите на плащане и по-специално за картите e-card
Според мен те са един много удачен начин на плащане, който позволява човек да остане напълно анонимен.
Освен това, след като не успях да открия карти на указаните в сайта на e-card места за моя град, в разговор с тяхната поддръжка ни уведомиха, че действително вече рядко се намират в търговските обекти и най-лесно и сигурно е да се поръчат от куриерска фирма Сити Експрес. Освен това, ако картата е на стойност над 10 лева, куриерската услуга е безплатна. Вече опитахме този вариант и стана точно както ни обясниха. Мисля, че и други хора биха се възползвали и биха си спестили разхождане и нерви, а някои сигурно дори може да се откажат.
2. Ако е възможно да бъде направен списък на правилата и условията за ползване на услугите на сайта. Например - възможно ли е да се резервират два часа в един и същи ден; може ли да има потребителя информация относно името на оперативния психолог, с който работи и т.н.
3. Ако е възможно да има секция контакти на началната страница, където да има телефон за контакт или поне e-mail, на който могат да се задават въпроси.

etherapy:
Благодарим Ви за препоръките!

Навигация

[0] Списък на темите

Премини на пълна версия