Форуми > Съобщения
За намирането на карти E-CARD
administrator:
Във връзка с партньорството между e-card и e-therapy.bg, отправяме молба към всички потребители, които ползват e-card, да ни информират за местата, в които не могат да открият картата за електронно разплащане. Правим това с цел да се запълнят всички пропуски в разпространението и своевременно да се осигурят e-card в различни градове, квартали и РЕП, които ни посочите. Благодарим Ви за съдействието!
darka:
От всички места, които бяха изброени на сайта им и пишеше, че там се продават е-карти аз проверих във видеоклуб " Оскар" на улица "Русе", в магазин за хранителни стоки на ул."Щтросмаер", и на двте места нямаше карти, но поне бяха чували за тях. :lol: Нямаше и в Office1superstore в мола, казаха че са свтршили, нямаше и на нито 1 реп по Стамболийски и Пиротска. По реповете ме питаха масово какво е това?! Както и в мола при щанд на БТК, с които доколкото знам е-кард си партнират. Става дума за град София :)
(X) joreste (X):
Здравейте, в повечето Office1superstore - няма е-card - срещу завод Електроника, на Патриарха, до БНТ, в Дружба-2 и сигурно и на др места. Имам 1 предложение - на реповете поне да има /на Плиска, Орлов мост, НДК ... На спирката на НДК - рейсовете 204, 72 и тн от страната на х-л Хемус преди време имаше доста, но често свършват или не зареждат. Ако се сетя за още нещо ще пиша! :P
etherapy:
Благодарим на joreste за точната информация.
(X) joreste (X):
Здравейте, искам да допълня 2 неща от предишния ми пост - може да намерите е-card във видеотеки arnica - http://video.arnicagroup.com/ , нямам за цел да правя реклама на видеотеката, просто от там си взимам е-card всеки път, когато имам нужда, а и винаги е имало /а това е важно/ !!! Друго нещо - на спирката на НДК - рейсовете 204, 72 и тн от страната на х-л Хемус, преди около месец бях и нямаше и помен от бутката/репа където имаше преди карти, после ми казаха, че отдавна няма никой и не работи, но доколко е вярно не мога да кажа. Като се поосвободя малко ще потърся и на другите места ... Това е от мен за сега :P
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия