Форуми > Работното място

Неспособност да се задържа на работа

(1/1)

Daniela:
Здравейте,

От едно известно време (година) не ми е възможно да се задържа на работа, въпреки че няма видима причина за това. Нямам никакъв проблем да си намеря работа, но много скоро след като започна (до седмица), изпитвам много силно и непреодолимо желание да не съм там, и никакво самонавиване и убеждаване не е в състояние да ме накарат да остана. На моменти ми е смешно, но това се превръща в сериозен проблем.
Подозирам и че съм със Социална фобия (нямам поставени никакви диагнози), това дали има значение?
На 25г съм.

Благодаря предварително на отговор!

etherapy:
Здравейте Даниела! Това, което споделяте е недостатъчно като инфо, за да можем да се ориентираме. При всички случаи обаче не бива да си поставяте сама етикети или пък диагнози, защото човек започва да мисли селективно и да преработва информацията през тази доминанта. Вие сте във възраст, в която професионалното развитие е един от приоритетите и носи удовлетворение. За това е добре да поговорите с психолог за това какво точно се случва, за да се самонавивате и да искате да напуснете. Със сигурност този стереотип на мислене и повторение на поведение би могъл да се разбие. Хубав ден!

Навигация

[0] Списък на темите

Премини на пълна версия