Последни публикации

Страници: 1 ... 8 9 [10]
91
Най-личните Ви тревоги / Re: Нормално ли е ?
« Последна публикация от etherapy - май 19, 2015, 04:44:53 pm »
Можете да говорите с психолог като запишете безплатната сесия в сайта. Ще ви очакваме!
92
Най-личните Ви тревоги / Re: депресията от която не мога да изляза
« Последна публикация от etherapy - май 19, 2015, 04:43:23 pm »
Здравейте! Необходимо е да се консултирате с психолог и ако се налага и с психиатър, предвид бременността ви. Попитайте в Женската консултация, която посещавате, да ви насочи към специалист. Можете да ползвате и безплатната сесия в сайта.
93
Въпроси и коментари към статиите на e-therapy.bg / Re: Iskam da sum razli4na
« Последна публикация от etherapy - май 19, 2015, 04:15:17 pm »
Здравейте! Можете да се възползвате от безплатната си сесия и да говорите с психолог за промените ,които искате да направите и изобщо посоката, в която искате да вървите.
94
Здравейте!  Обикновено причините детето да си измисля болежки са свързани с нещо, което се случва в училище и то просто така се опитва да избяга от ситуацията. Говорете с учителката на детето, за да ви даде и тя обратна връзка за поведението на детето в клас и изобщо за това как общува с другите деца, има ли някакви проблеми. Важно е да се изясни максимално картината ,за да могат да се дадат конкретни насоки за справяне. Добре е да се консултирате с психолог, който да направи диагностика и да ви даде препоръки. Можете да използвате и сесията си тук, в сайта. Разчитайте на нашата подкрепа!
95
Работното място / Re: Харесвам работата си , но не и колегите
« Последна публикация от etherapy - май 18, 2015, 06:22:09 pm »
Здравейте!
Да напуснете винаги можете и е най-лесният вариант, но не е решение, защото на следващото ви работно място не сте застрахована от подобна ситуация. Ето защо се опитайте да разберете какво всъщност не харесват колегите ви във вас и около какво точно се плетат интригите. След като работата ви харесва и се справяте добре, няма никаква причина да се отказвате от това, което сте постигнала. Можете да влезете в сайта и да поговорите с психолог за детайлите в поведението и отношението на колегите ви, както и на вашето, за да намерите нов подход за справяне. Имайте предвид, че хората винаги ще говорят и винаги ще има интриги. Не  е във ваша власт да ги спрете. Това ,което можете да направите е да промените нагласата и подхода си към тях и да не им позволявате да ви товарят излишно, още повече да са в основата на вземането на важни решения в живота ви. Успех!
96
Любов и интимно партньорство / Re: Съжителство с родителите му
« Последна публикация от etherapy - май 18, 2015, 06:13:50 pm »
Здравейте! Хората са казали "С родители до море, със съпруг/а - през море". Когато се намесят външни фактори (каквито са в случая родителите на съпруга ви) в двойката, отношенията могат много да пострадат. Още повече когато съпругът ви позволява това да се случва и се колебае в позицията си. Той явно се чувства несигурен и се чувства комфортно когато разчита на някой друг, за разлика от вас и вашето силно желание за самостоятелност и независимост. Добре е да проведете разговор, в който всеки да сподели очакванията си и това, което смята да направи. След което да имате възможност да живеете сами, за да изясните отношенията си, без да има възможност някой друг да се намеси пряко или косвено. Можете да разчитате на нашата подкрепа. Успех!
97
Любов и интимно партньорство / Re: Помощ
« Последна публикация от etherapy - май 18, 2015, 05:58:24 pm »
Здравейте!
Съпругът ви явно се чувства удобно в тази ситуация и за това и няма желание да промени нещата. След като се е случвало и преди, вие може би сте му дала индикация, че можете да приемете това му поведение и той се чувства ок. Добре е да помислите какво ви държи в такъв тип връзка и какво очаквате да се случи, след което да направите своя избор, защото той е във вашите ръце. Можете да се възползвате от сесията си, тук в сайта, и да говорите с психолог. Успех!
98
Любов и интимно партньорство / Re: imam ogromna nujda ot pomosht
« Последна публикация от etherapy - май 18, 2015, 05:49:16 pm »
Здравейте! Изпратихме ви информация в лични съобщения. Хубава вечер!
99
Семейството / Re: здравейте
« Последна публикация от etherapy - май 18, 2015, 03:09:10 pm »
Здравейте! Когато се появи нов член в семейството, наред с радостта и приятните емоции има и сериозна промяна в отношенията и ежедневието. Буквално мъжът и жената могат да започната да функционират на различни режими. Освен това често майка и бебе създават една диада и бащата се чувства изолиран. А за жената социалната изолация, в която е попаднала може да бъде много негативен момент, докато в ежедневието на мъжът сякаш нищо не се е променило. Всичко това заедно с отговорността и грижите по отглеждането на едно дете могат наистина да отчуждят партньорите. Можете да влезете в сайта и да използвате сесията си, за да поговорите с психолог за нов подход и промяна на ежедневието, което би  повлияло и на отношенията със съпруга ви.
100
Съобщения / Re: Пловдив
« Последна публикация от etherapy - май 18, 2015, 02:54:34 pm »
Здравейте! Имате отговор в лични съобщения. Хубав ден!
Страници: 1 ... 8 9 [10]