Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - etherapy

Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 90
31
Любов и интимно партньорство / Re: gadjwto mi
« -: юли 09, 2015, 12:41:26 pm »
Здравейте!
Дали сте много малко информация тук, а подобни решения се взимат осмислено и след като партньорите се опознаят. Можете да използвате безплатната си сесия тук, за да поговорите по-детайлно  със специалист.

32
Съобщения / Re: Не знaм кaкво дa прaвя...
« -: юли 09, 2015, 12:36:37 pm »
Здравейте!
Благодарим Ви за доверието към форума.
Във възрастта, в която сте връзките много често вървят по този начин-с неяснота, непостоянство, промени и подобни негативни обрати. Това не се случва заради Вашите качества или външен вид, а много често е плод на незнанието с какъв партньор иска да се свърже другия човек, както и на бързата променливост в емоциите. По-скоро е важно да се разберат корените на тази ранимост, за да изградите ново поведение в следваща връзка . Можете да използвате безплатната си сесия в сайта.

33
Семейството / Re: мъж който пие постояно
« -: юли 07, 2015, 04:05:14 pm »
Здравейте!
Злоупотребата с алкохол е механизъм, чрез който човек или се "справя" с проблемите, или пък самия алкохол маскира друга психиатрична симптоматика. Добре би било, ако се консултирате с психиатър и използвате безплатната си сесия тук, за да сме Ви от полза.

34
Здравейте!
Хубаво е, че посещавате специалисти. Би следвало, ако до момента няма диагностика на детето, да бъде направена, за да Ви дадат точни препоръки как да действате у дома. Заедно  с това да имате и провеждане на игрова терапия, за да се работи на ниво поведение с проблемните области, които се диагностицират.

35
Здравейте!
Благодарим Ви за доверието!
 Не пишете на колко годни сте, но в случая мастурбирането е нормален отговор на тялото Ви, защото нямате сексуални контакти. Няма как да подтиснете хормоналните процеси и естествените физикални нужди. По-скоро е необходимо да поговорите със специалист за чувството си за вина, което в случая е напълно излишно.

36
Сексът / Re: Девствен на 26
« -: май 25, 2015, 03:56:03 pm »
Здравейте, IB88!
Извинете ни за забавянето!
Това, което сте споделил тук е не толкова рядко срещано при младите хора - отчуждеността, липсата на близки хора и изолацията са чест спътник напоследък. Добре би било да говорите с психолог, за да се навлезе в дълбочина на проблема, защото той има своите корени, не се е появил току така. Нека се започне с възрастта, в която детето започва да се социализира, когато връстниците стават значими, а не родителите. Това е много важен преход за едно дете и когато има травматична ситуация или нещо, което детската психика е запазила като травматичен опит, е добре да се стигне до този момент и да се огледа от всички страни. Определено тук има значение и това как вие възприемате себе си и ви препоръчваме веднага да "отлепите" от себе си етикета "социален инвалид", защото той винаги ви слага в определени рамки, в които вие самият сте се възприел. Можете да запишете безплатната си сесия, тук в сайта, за да говорите с психолог и да намерите заедно корените на случващото се с вас и да изработите нови стратегии на поведение. Успех!

37
Можете да говорите с психолог като запишете безплатната сесия в сайта. Ще ви очакваме!

38
Здравейте! Необходимо е да се консултирате с психолог и ако се налага и с психиатър, предвид бременността ви. Попитайте в Женската консултация, която посещавате, да ви насочи към специалист. Можете да ползвате и безплатната сесия в сайта.

39
Здравейте! Можете да се възползвате от безплатната си сесия и да говорите с психолог за промените ,които искате да направите и изобщо посоката, в която искате да вървите.

40
Здравейте!  Обикновено причините детето да си измисля болежки са свързани с нещо, което се случва в училище и то просто така се опитва да избяга от ситуацията. Говорете с учителката на детето, за да ви даде и тя обратна връзка за поведението на детето в клас и изобщо за това как общува с другите деца, има ли някакви проблеми. Важно е да се изясни максимално картината ,за да могат да се дадат конкретни насоки за справяне. Добре е да се консултирате с психолог, който да направи диагностика и да ви даде препоръки. Можете да използвате и сесията си тук, в сайта. Разчитайте на нашата подкрепа!

41
Здравейте!
Да напуснете винаги можете и е най-лесният вариант, но не е решение, защото на следващото ви работно място не сте застрахована от подобна ситуация. Ето защо се опитайте да разберете какво всъщност не харесват колегите ви във вас и около какво точно се плетат интригите. След като работата ви харесва и се справяте добре, няма никаква причина да се отказвате от това, което сте постигнала. Можете да влезете в сайта и да поговорите с психолог за детайлите в поведението и отношението на колегите ви, както и на вашето, за да намерите нов подход за справяне. Имайте предвид, че хората винаги ще говорят и винаги ще има интриги. Не  е във ваша власт да ги спрете. Това ,което можете да направите е да промените нагласата и подхода си към тях и да не им позволявате да ви товарят излишно, още повече да са в основата на вземането на важни решения в живота ви. Успех!

42
Здравейте! Хората са казали "С родители до море, със съпруг/а - през море". Когато се намесят външни фактори (каквито са в случая родителите на съпруга ви) в двойката, отношенията могат много да пострадат. Още повече когато съпругът ви позволява това да се случва и се колебае в позицията си. Той явно се чувства несигурен и се чувства комфортно когато разчита на някой друг, за разлика от вас и вашето силно желание за самостоятелност и независимост. Добре е да проведете разговор, в който всеки да сподели очакванията си и това, което смята да направи. След което да имате възможност да живеете сами, за да изясните отношенията си, без да има възможност някой друг да се намеси пряко или косвено. Можете да разчитате на нашата подкрепа. Успех!

43
Любов и интимно партньорство / Re: Помощ
« -: май 18, 2015, 05:58:24 pm »
Здравейте!
Съпругът ви явно се чувства удобно в тази ситуация и за това и няма желание да промени нещата. След като се е случвало и преди, вие може би сте му дала индикация, че можете да приемете това му поведение и той се чувства ок. Добре е да помислите какво ви държи в такъв тип връзка и какво очаквате да се случи, след което да направите своя избор, защото той е във вашите ръце. Можете да се възползвате от сесията си, тук в сайта, и да говорите с психолог. Успех!

44
Здравейте! Изпратихме ви информация в лични съобщения. Хубава вечер!

45
Семейството / Re: здравейте
« -: май 18, 2015, 03:09:10 pm »
Здравейте! Когато се появи нов член в семейството, наред с радостта и приятните емоции има и сериозна промяна в отношенията и ежедневието. Буквално мъжът и жената могат да започната да функционират на различни режими. Освен това често майка и бебе създават една диада и бащата се чувства изолиран. А за жената социалната изолация, в която е попаднала може да бъде много негативен момент, докато в ежедневието на мъжът сякаш нищо не се е променило. Всичко това заедно с отговорността и грижите по отглеждането на едно дете могат наистина да отчуждят партньорите. Можете да влезете в сайта и да използвате сесията си, за да поговорите с психолог за нов подход и промяна на ежедневието, което би  повлияло и на отношенията със съпруга ви.

Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 90