Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Теми - etherapy

Страници: 1 [2]
16
Съобщения / Несъстояли се часове
« -: март 22, 2007, 11:16:15 am »
Всички потребители, които са имали проблем, свързан с провеждането на запазени часове, ще получат на ново своя час, който ще могат да запишат в удобно за тях време.

17
Съобщения / До Sick Brain
« -: януари 03, 2006, 10:02:18 pm »
От вчерашният ден имаше Ваше съобщение, явно е писано в афективно емоционално състояние, което трудно сте овладявал. В описваната от Вас ситуация твърде много хора биха реагирали гневно с отрицание и желание да станат анархични. Всъщност анархията е изкривено чувство за свобода. Може ли наистина човек да се чувства удовлетворен, ако това е за сметка на други хора? Анархията винаги е маргинална. Хората се социализират, за да не бъдат сами, за да могат да се развиват в положителен аспект..... Разбираме написаното от Вас и какво го е провокирало-желанието да промените ситуации като тази, да сте по-силен, да не позволявате да се гаврят с Вас и достойнството Ви. Е, ние сме тук не за да манипулираме, а за да разбираме хората и за да им помагаме да запазват себе си и да постигат по-горните неща. В тази светлина, ако манипулацията може да има положително влияние и да мотивира хората да се развиват в добра насока, да са полезни за околните и себе си, то сме съгласни да сме най-великите манипулатори :D Помнете, че ние сме тук, за да разбираме хората и техните болки.

18
Съобщения / За потребител rulez
« -: декември 16, 2005, 02:44:01 pm »
Молим Ви да направите обратна връзка с нас чрез форума, електронната поща или подръжка, за да разберем къде е проблемът, който Ви пречи да се логнете в запазените от Вас часове. Тези 2 часа, които пропуснахте, ще Ви бъдат възтановени.

19
Най-личните Ви тревоги / До потребителя Златка
« -: октомври 03, 2005, 01:12:23 pm »
Скъпа Златка, Поведохме консултативен разговор с д-р Мариела Даскалова (специалист ембриолог и администратор на сайта на Сдружение "Зачатие") във връзка с възможните причини за спонтанен аборт в шеста или пета гестационна седмица. Професионалното мнение н Д-р Даскалова е, че съвременните научни възможности дават огромен диапазон от причини за отхвърлянето на бременността, но в България достъпният им обем е твърде малък. Това тя посочва и като главна причина за огромния брой неуспешни инсеминации. Тя изброи примерно някои от възможните неуточнени изследвания като: имунологични ( например: за антифосфолипидни антитела, за фактор Лайден 5) – изследват се 25 броя антитела; антитела срещу щитовидна жлеза; генетични (за микроделеция на У-хромозома при мъжа). Тези изследвания биха могли да се направят и в чужбина. Ето защо д-р Даскалова предложи, ако Ви е възможно, да съберете всичките си изследвания в един файл и да ги изпратите на e-mail на Сдружение "Зачатие" (zachatie@zachatie.org) или в пощата на е-therapy (etherapy@mail.bg). Тя се ангажира лично да даде своите препоръки, след като се запознае с проведените изследвания и резултатите. Надяваме се това да Ви помогне, а също така да намерите малко спокойствие от факта, че има хора, които Ви подкрепят и мислят за Вас.

Страници: 1 [2]