Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - VILLI

Страници: 1 ... 16 17 [18]
256
Хектор е много прав. Абе много умници сте тук. Много е приятна компанията ви.
Днес е прекрасен ден. Бъдете ведри. Най-вече ти, Комета.

257
ами това Комета го чувства най-добре сигурно. според мен това е да си там където трябва според партньора ти, да не пречиш, да си удобен, никакви отклонения от еснафското... просто там ти е мястото и не можеш да се преместиш, ако не го реша аз. мебел, просто мебел...

258
ей, хектор... много си интересен...

259
ЯСНО, МИЛА КОМЕТА,
ПРОСТО ОЩЕ МАЛКО ТИ СЕ НАЛАГА ДА БЪДЕШ МЕБЕЛ. НО....МИСЛИ ЗА ПОСЛЕ. НАИСТИНА ТИ ЖЕЛАЯ КЪСМЕТ, ЗАЩОТО И МОЕТО ПОЛОЖЕНИЕ НЕ Е МНОГО РАЗЛИЧНО ОТ ТВОЕТО.

260
Благодаря ти, CDman,
ще бъда търпелива. Аз ти писах лично съобщение, не знам дали си го получил, но още веднъж искам да кажа, че твоите коментари много ми харесват.

262
Ама защо никой не ми отговаря?

263
Скъпа Комета,
Защо не ни обясниш защо не можеш да го напуснеш. С какво си толкова зависима. Нали всичко има граници. Какъв е смисъла да се разболяваш заради тази зависимост?

264
Здравейте,
Аз съм нова и нямам много време да разгледам постовете на Комета. И не разбрах - тя мрази всички мъже и мъжа си конкретно, а има приятел, кагото иска. Така ли е? А може би Комета трябва да поработи за разнообразие в добре уредената страна, а не само да прибира чорапи и да прави салатки. Ако нещо не ми е ясно, ме извинете.
А пропо, интересно ми е да чуя CDman.

Страници: 1 ... 16 17 [18]