Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - mimtoteva

Страници: [1]
1
"Най-голямата грешка на младите е, че си изневеряват.... че се чукат с други от яд към половинката си. Че комплексите и недоволството се избиват в ТОВА да дадеш най-интомното, онова което е за един и да го направиш ОБЩО и евтино." След като го прочетох, разбрах, че има много смисъл и противоречия наведнъж. От една страна когато се чувствате нежелана и пренебрегната сте склонна към изневяра и от друга страна- дали това е единствения избор?Интересно ми е вие как бихте постъпили.

2
Интересно ми е колко жени са преглътнали липсата на любов или са получили достатъчно любов, и колко са прибегнали до изневяра, поради липса на интимност.  :)

3
Здравей! Аз също имам връзка от разстояние, да не говорим, че от два месеца съм извън България. Моето мнение, че любовта не съсипва връзката, а само я гради. Наясно съм за пристъпите на ревност, за ограничените контакти и за караниците. През всичките етапи сме преминавали и не мога да разбера защо той играе ролята на баща, а не на половинка? Не мисля, че си направила грешка, а това е твоя избор и всеки нормален човек трябва да решава кога да си ляга и т.н. Щом не си направила нещо, което би застрашило връзката ви, не разбирам къде е проблема. Мисля, че си му позволила да контролира живота ти. Ти не си птичка в клетка.

Страници: [1]