Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - Stereohope

Страници: [1]
1
От три месеца имам шум в главата (най-силно сутрин и вечер) понякога дори и болка. Когато е така се изнирвям много лесно.Ходих на доктори, но не успяха да ми поставят точна диягнозя и лечение, и не разбраха от какво е шума. Правих сумати изследвания на урина, пълна кръвна картина. Резултатите бяха перфектни освен, че имам завишени нива на триглицеридите, натрия, калиа, холестерола и т.н., от време на време имам високо кръвно и не мога да спя. На какво може да се дължи всичко това?

2
Всяка сутрин и вечер ми шуми главата, но не и когато работя. На какво може да се дължи?

3
Какво в същност имате предвид? Имате ли някакво предположение какво може да ми е?

4
На последък ме боли лявата част на главата и лявото ухо ми шуми и гори. Когато си помисля нещо страшно например, настрахват ми само левия крак и лявата ръка. До сега взимах Ксанакс, но вече ми предписаха Диезепан 5 мл и чувствам бузата си изтрапнала. Когато излизам ме е страх да не ми стане лошо почвам да си меря пулса да си пипам сърцето дори от време на време ме заболява.  :( Помотнете!!

5
Блягодаря ти много  :) :-*

6
Правил съм много изследвания и лекарите ми казват, че съм много здрав. Ходих на кардиолог той също ми каза, че съм добре. Благодаря за вниманието!! :)

7
Преди извесно време ми се случиха две три неща, за които се притеснаявах много. От 7/8 месеца имам болки в гръдния кош, сърцебиене придружено със силен пулс от порядъка на 130 удъра в минута, високо кръвно налягане, гадене, разтрисане, като издишам ми изтръпват краиниците. Много бързо почнах да се изморявам и да се задъхвам, минават ми всякакви мисли. Предписаха ми КСАНАКС и вече трети месец го пия, но грам не помага. Какво може да ми е и към какъв доктор трябва да се обърна?

Благодаря предварително!!

Страници: [1]