Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - svetulka

Страници: [1] 2
1
Здравейте.

Прочетох този материал, допадна ми, намирам го за доста верен, и реших да го споделя с вас: :)

http://www.gnezdoto.net/promeni-sebe-si-promeni-jivota-si/2067-svetyt-e-otrajenie-na-nashata-sobstvena-syshnost

2
Сексът / Re: Девствен на 26
« -: април 05, 2015, 07:07:31 pm »
Сигурна съм, че там някъде има някое самотно момиче и предстои да се намерите, ще трябва все пак да й кажеш/покажеш/ по някакъв начин, че я харесваш  :), и тя да ти отвърне. Пожелавам ти го от сърце!

3
Сексът / Re: Девствен на 26
« -: април 05, 2015, 06:09:05 pm »

Благодаря за пожеланието, надявам се скоро да има с какво да се похваля.

Така вече ми харесваш! :) :) Следвай мечтите си, вярвай че ще се сбъднат/ и не позволявай на някакви сноби да ти влияят негативно/.

4
Сексът / Re: Девствен на 26
« -: април 05, 2015, 09:03:06 am »
Добро утро

А ти работиш ли в момента, предвид часовете за които пишеш?
Надявам се здр. ти проблем да не е сериозен.

За леля Пенка и чичо Мунчо от квартала, какво щели да кажат въобще не бих се кахърила, даже напротив бих минала покрай тях с гордо вдигната глава. Аман от клюкари.

В тоя ред на мисли ти пожелавам късмет, и скоро да се похвалиш!5
Сексът / Re: Девствен на 26
« -: април 04, 2015, 08:59:13 am »
Добро утро.
Явно си имал неприятни изживявания, които са рефректирали. Ако е депресия не е за подценяване, и трябва да потърсиш помощ, също и пролетна умора и липса на витамини и пр. , положението не ти е безнадеждно. Ти така си мислиш, щото си в кофти период. От някъде трябва да започнеш с + промяна, най-добре професионалист би те насочил.
Аз ще ти напиша своето непрофесионално мнение, неща които на мен са ми помогнали. Ако ми проследиш постовете идеята е една и съща - да погледнеш позитивно на бъдещето, въпреки че в миналото си имал трудности.
Много хора са имали. И аз. На мен спортът доста ми е помогнал. Ходих през ден на аеробика, страхотна музика, натоварващо темпо - буквално дъх не ти остава, но в края на тренировката се чувстваш като прероден. И така дни, месеци, зареждаш се, виждаш как малко по-малко тялото става все по-хубаво. Моя колежка/имаше си няк проблеми/ пък по същия начин се е чувствала с народните танци - невероятно позитивно зареждане, там има и момчета/мъже. "Оставаш без дъх", но се чувстваш страхотно. Сега има бебенце на 1г., и пак поднови ходенето си по събори и пр.  Туризъм, контактът с природата, пак зареждащо, усмихваш се на слънцето и вдишваш свежия въздух, чуваш песента на птичките, наслаждаваш се на това великолепие.
Добре се чувствам и когато се обличам с вкус, не робувам на марки, но съм в крак с модата. Когато ми става леко тъжно, или съм преуморена/ и аз с точни науки се занимавам/ се поглеждам в огледалото и не ми харесва отражението. :) Опитвам се да се усмихна, и тогава се харесвам. Това виждат и хората около нас. Нова прическа, лек грим и аксесоари/при жените/, усмивка правят чудеса. Все така на пръв поглед дребни неща. Който носи очила, дори рамката може да даде отражение в общото излъчване , и така... :)
Имаш ли домашен любимец? Ние взехме коте заради сина ми. Казват, че отнема отрицателните емоции.
Гледаш ли хумористични предавания? Аз от време на време Комиците, макар понякога нещата да се повтарят, доста се смея. А смехът е здраве.


6
Сексът / Re: Девствен на 26
« -: април 03, 2015, 06:28:01 pm »
Е бива ли такова черногледство, а а си само на 26, ако не бе казал, че си Дева, щях да заложа на Скорпион. :)

Явно с точни науки се занимаваш. :)
В живота аритметиката не важи.
Какво ти има на годините, тъкмо сега си в разцвета на младостта си. И освен това не е казано, че трябва непременно и само с връстници да контактуваш. Аз например имам приятелка с 17 години по-малка, както и такива на предпенсионна възраст, добри хора, пасваме си.  Много хора в днешно време създават семейства и деца след 30-те , че и нататък. Никога не е късно.
За спасението трябва  и сам да си помогнеш. Аз тези неща, дето ги пиша са от житейския ми опит.
Има много добри психолози, биха те насочили, ако прецениш.  Виж в съседния подфорум за страха, как е отговорил модераторът на авторката. На същото мнение съм.
Имаш ли брат, сестра? Предполагам си в добри отношения с родителите си. 
Толкова хубави моменти ще ти предстоят, постарай се малко само. По-ведро!

7
Сексът / Re: Девствен на 26
« -: април 02, 2015, 07:17:03 pm »
Явно си доста чувствителен, и аз бях такава, сега това ми качество се проявява рядко на моменти, и си "заповядвам" да спра.
Има различни темпераменти хора, от най-нежните и чувствителни до най-грубите и недодялани. Та колкото си по-нечувствителен, и не ти пука най-общо казано толкова по-лесно живееш, до тая констатация достигнах.
При теб е възможно някои умишлено да те дразнят, като виждат че се впрягаш /което не им прави чест, но те са толкова глупави, че явно това са им възможностите да се покажат като "по-по-най". Други може и неумишлено да изръсват някой бисер. Просто не им се впрягай, не отдавай значение на това, което дрънкат. Не си заслужава.
Явно са ти повлияли до степен да не се доверяваш на хората въобще. Грешка. Аз също съм мнителна. Щото и да си безкрайно доверчив пак не е работа. Просто забрави какво е било, или че нещо с някой/я/ не се е получило. Имаш ум, казваш че със самооценката не си зле, прекрасно. Ами използвай ги тия предимства, кажи си че можеш, повярвай в себе си, така както професионално си успял, нищо не ти липсва и в личностен план. Повярвай в себе си.
Всяко начало е трудно. Но зависи от теб. Ако трябва излизай и сам, зависи какво търсиш, заведения, паркове има, отделно и идеите за контакти - но целта е да превъзмогнеш отсъствието на контактуването - без страх. Четеш в нета, теми бол. Допускай малко по-малко хората до теб, според това как са се доказали. Лека-полека нещата ще се наредят, но трябва да се престрашиш да започнеш.
В съседство нямаш ли познати младежи/девойки, уговори ги за нещо - купон, концерт, филм, дори мач... Защо не искаш/не смееш/ да говориш, някой не бил те отразил, ами много важно, да си гледа работата, друг пък ще те отрази. И така, не преставай да опитваш да контактуваш, ще ти се получи, така мисля аз. Поддържай се в крак с модата, парфюм, уверена походка, дребни неща, но все пак. Казват хората по дрехите посрещат, по ума изпращат.  Въпросът е да действаш.  Не е нужно много да говориш, но и без хич не може. За всеки влак си има пътници. Не се подценявай.  Зависи какво търсиш, но и в двата случая съветите няма да ти навредят.Има си хора/в т.ч. и жени/ за всичко.

И спортът много е важен : освен разтоварване от стреса, контакти с хора, тонус, гради и хубава фигура.  :) Само положителни неща.

8
Сексът / Re: Девствен на 26
« -: април 01, 2015, 09:23:19 pm »

Като трябва да водя някакъв разговор ... просто не мога, не знам какво да говоря тогава, не зная какво да правя ... просто мълча ... все едно съм друг човек.
Не знам как да го обясня,
...
... грешка свесни хора може и да има ... но аз просто не мога да се приобщя към тях ... ужасно е, не знам дали да записвам повече неща
Разбирам те, нещо подобно/но не точно/ бе при мен. Аз знам при мен каква бе причината и не бе към всички, няма да те занимавам.
 Отговори си за себе си на какво се дължи, умно момче си, къде според теб е причината? Стеснителност? Не си свикнал, или някой те е обидил/наранил/? На някакво блокиране ми прилича, сигурно много премисляш от вълнение.

Тема за разговор може винаги непринудено да се намери, дори и за твоята област, пак е тема.
Трябва да има начин.

9
Сексът / Re: Девствен на 26
« -: април 01, 2015, 09:13:46 pm »
Каква зодия си?

10
Сексът / Re: Девствен на 26
« -: април 01, 2015, 07:52:48 pm »
Допълвам се: Идеи за контакти: курсове за нещо - напр.език, спорт - напр. народни танци .  Ако нямаш куче си вземи, и разхождайки го не пропускай да заговаряш и се шегуваш с други, които разхождат св.любимци/най-вече момичета/. Повтаряй си аз съм хубав, интелигентен, добър човек, ще ме харесат!

11
Сексът / Re: Девствен на 26
« -: април 01, 2015, 07:21:26 pm »
/Навремето, когато реших, че ще сложа край на св.стеснителност, започнах умишлено работа, която бе свързана с много на брой/ден нови контакти с непознати- повече от година работих, много добри резултати - и фин. и иначе - нещо като скачане в дълбокото/
Аз имах няколко верни приятелки, които са ме подкрепяли. По настояване на едната се записахме в агенция за запознанства- сериозна агенция. Но там имаше всякакви хора - и много добри момчета, и Дон-Жуановци, добре, че тя ме съветваше, а някои и ги познаваше. Друго ако не, поне се научих да общувам с противоположния пол.

Това бе леко/шеговито/ отклонение. :)

По-важното, което искам да ти кажа е на първо място да не се подценяваш, да спреш да се засягаш от подобни екземпляри/ки/, меркантилни, правещи се на голямата работа, бля-бля...
Верно има такива особи, но има и свестни, нормални хора, които няма да ти се подиграят, че не знаеш някое заведение или изпълнител, артист и т.н./ и аз не зная всички - е и? - какво от това, това прави ли ме по-малко човек - категорично не/. Има свестни хора и от двата пола- такива, които ще оценят човешките ти качества. Просто трябва да ги намериш/срещнеш и да не се страхуваш да говориш/контактуваш с тях. По пътя на търсенето ще срещаш и от едните, и от другите, и когато се случи да попаднеш на тия самовлюбени всезнайковци, и се опитат да те обидят, не се засягай от такива, пропусни ги, все едно ги е нямало никога. И продължаваш напред- убедена съм в успеха ти.
Мисля може би понеже си разочарован от някого/някои/, си мислиш, че всички са такива. А не е така. Просто трябва да преодолееш тая бариера с говоренето и контактуването. Има и немалко самотни момичета. Всъщност зависи какво търсиш. Все пак някой трябва да направи първата крачка.

12
Сексът / Re: Девствен на 26
« -: март 31, 2015, 05:51:02 pm »
За нищо.
Просто на твоята възраст и аз имах подобни, макар и малко по-различни "проблеми". Сега от позиция на времето си виждам и своите грешки. Ако мога с нещо да ти бъда полезна като инфо, пиши.

13
Сексът / Re: Девствен на 26
« -: март 30, 2015, 06:52:31 pm »
Пробвай с друга среда. Не всички са така арогантни. Нещо критериите им не са в ред.
Важното е да не се засягаш от подобни, гледай напред, все ще намериш сходство.
Няма да е зле да работиш върху контактността си/да не се затваряш в себе си/, знам че е по-трудно когато човек е голям да се промени, но не е невъзможно. Дори обикновен кратък разговор в магазина, транспорта или на раб. място - за снощния мач, за времето, и пр.
Да можеш да изразиш това, които теб те вълнува.

14
Сексът / Re: Девствен на 26
« -: март 29, 2015, 10:29:47 pm »
Можеш да опиташ да се включиш. Едва ли всички говорят за чак толкова непознати неща. Гледал си ТВ, Компютри - там има немалко информация.

15
Сексът / Re: Девствен на 26
« -: март 29, 2015, 09:33:34 pm »
А защо е тиха компанията? Не обичаш да говориш, страхуваш се да не сбъркаш, или се покажеш недост.компетентен?
Защото отсрещната страна може погрешно да изтълкува мълчанието ти - напр. че той/тя/ не ти е интересен/а/, и да не се натрапва. Не мислиш ли?

Страници: [1] 2