Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - CDman

Страници: [1] 2 3 ... 78
1
Случайни неща няма !

Вчера си говорих с моя син – доста по малък от теб - за подобни проблеми. Днес все едно някой ме накара да вляза тук и виждам твоята тема.

Съжалявам, че се включвам преди да са се включили от и-терапи.

Ще съм много кратък.

Трябва ти среда - запиши се в тенис клуб, курс за изучаване на езици, танцова трупа или нещо такова. С подобно общуване  полека лека ще създадеш в началото познанства , а в последствие и приятелства. Да чакаш онова момче  да те въведе в някаква среда е неразумно.

Нормално и даже задължително е на твоята възраст да си по-скован с момичетата - ако някой мъж ти каже, че не е минал през подобни премеждия - лъже ;)

На 13 ти си достатъчно голям, а те достатъчно секси за да ти действат по онзи начин по който се сещаш ;) Това състояние блокира в известна степен способността на мъжете да разсъждават трезво. Ако това би те успокоило - повечето момичета са  наясно с това. Ако не са значи не са пораснали достатъчно. ;)
 
И последно – това, че не си център на внимание не е в твой минус, но не мога да ти го обясня.

Това е от мен – ти си на ход.  :)

2
Когато сме тийнейджъри / Re: Падам...
« -: февруари 21, 2012, 03:57:06 pm »
Сееш мисъл и жънеш действие; сееш действие и жънеш навик; сееш навик и жънеш характер; сееш характер и жънеш съдба.

 Текери  :)

3
Айде разтъркайте си очите за да се уверите че е истина.  ;D

Така е добре ;).

Признавам си че напоследък четях форума (знам че не сте изненадани ;) ). Като получиш обаче 10-тина мейла  съдържащи един и същ никнейм ‘WALL-E” нямаше как да подмина форума. Не че има нещо кой знае колко интересно за четене последните дни, но с нескрита изненада разбрах, че ви липсвам, а и че духа ми още витае из форума ;)


Бууууууууу ;)

В един момент пък почти във всеки пост има никнейма ми. Е как да не чета ;) Пък и след репликата за ‘отвъдното’ на Гита ;) 

Сиди се появи тук от отвъдното, пък макар и чрез посредник...


Гита – не ме пращай в отвъдното. Аз съм в отВИДното но не и в отвъдното.  ;D

Само да отбележа: Като пишете за мен имайте в предвид, че форума четат и хора които ме познават реално. Честно казано поствам това най-вече заради тях.   :)

И така WALL-EМалкото роботче което не можеше да говори но успя да се влюби. Мръсното боклукчийче което върна хората на земята, но да не се отклоняваме.  8)

Прочетох всичките му постове. Видях как е влезнал , какво е казал, на какво се е учудил и разбира се как е напуснал форума. Един лек анализ (или по-скоро констатация) ще ми позволите ли ;) Знам че сте великодушни – започвам ;)

Всичко е започнало в темата на така обсъжданата напоследък Марели. Какво точно ви издразни в поведението му там не зная ???  ??? Съвсем нормална реакция на мъж който вижда че друг мъж е тормозен психически. Какво лошо има във въпросите които и е задал че така да го погнете ???

Това между другото е типично поведение за този форум, а именно да се спори с човек дал съвет на друг човек който изобщо не ви засяга вас че видите ли съвета който е дал не ви харесва. За хора четящи (момент да видя) тва Ницше, тва Унамуно, Умберто Еко, Сосюр, Хокинг, Кейнс... е лесно да се досетят че само искащия съвет има това право. Оттам е започнал и спора и не Уоли го е започнал.

Тактиката за водене на спор също е типична за този форум – взимате реплики на опонента и ги насочвате срещу него. Това поражда и ответна реакция. Не знам дали има подобен закон в психологията но знам за физиката. Там един човек на име Нютон е формулирал няколко закона един от които (третия) гласи:  Всяко действие има противодействие равно по сила и обратно по посока ... и т.н. Ако се бяхте замислили малко може би нямаше да се стигне до тук. Впрочем и-терапи даже са ви наемкнали :

http://e-therapy.bg/smforum/index.php?topic=2565.msg9238#msg9238

А беше редно да започнем с ДОБРЕ ДОШЪЛ WALL-E!

Но кой ти разбира от намеци.   ::)

Продължавам с констатациите.  :)

Уоли има и други постове освен тези с които ви опонира (странно нали):  ::)

http://e-therapy.bg/smforum/index.php?topic=2566.msg9334#msg9334

Цитирам:

А всъщност какво за вас е любовта ?

По мои наблюдения ‘любовта’ се използува основно като оправдание. Когато причината за постъпката ни не е лицеприятна т.е. вместо да кажем постъпих така от завист, алчност, глупост, наивност обикновено казваме постъпих така от ‘любов’. 

За мен лично истинската любов е само тази която изпитвам към детето ми. Тя редуцира в неочаквана за мен посока и любовта ми към жена ми. Ако преди да имаме дете си мислех че я обичам то сега вече я обичам още повече. Четейки историята на Игнат мога да заключа че дори и когато жената положи всички усилия да затрие любовта на мъжа си то любовта към децата остава непроменена. Това за мен е истинска любов. Един мъж не може да обича една жена с подобна любов но една жена може да направи така че любовта на мъжа към нея да стане истинска.


Кое е странното ли ? Ами поста е мислен специално! В предния пост той казва:

След снощи имам и един отговор на въпроса ти за любовта но искам да го формулирам точно.

Мислил е снощи ! Разбирате ли !!?? Мислил е как да отговори! Ангажирал се е мислено с форума т.е. има наченки за редовен ‘писател’. Ама някой забелязал ли е ? Коментирал ли е ?! ДА и как ???

Ясно е WALL-E че си само наблюдател на любовта.

:o  Защо ?!  :o Защото не коментирате положително нещо на което не можете да опонирате  ::) (има и рима )  :D

А не ви ли се видя странно, че е имало подобна тема по повод моето ‘нахлуване’ тук. Същите понятия , същия проблем. Къде е разликата ??? А да – аз не влязох да се защитя ,а Уоли се появи в темата си още във втория пост. В резултат – аз написах още към 1000 поста след онази тема, а той си тръгна. Може би трябваше да я прочетете за да стигнете до поста на Пилигрим където той казва:

http://e-therapy.bg/smforum/index.php?topic=1099.msg1994#msg1994

Missi Мисля, че този форум не е баш форум като форумите ами нещо форумоподобно...

Много вярно но кой да чете ::).
 
Да се върнем все пак на Уоли.  :)

Цитирам част от последния (освен ако не реши да се върне, което ме съмнява) пост на WALL-E:


То след този факт е ясно защо и как хора които никога не са се развеждали съветват други как да се разведат а хора които никога не са имали деца са напълно наясно с всичко за децата че и повече. Може и да са глупости това което говорят ама само за хората които са наясно са глупости. За незапознатите са абсолютни истини..


Факти, факти и пак факти. :o Някой да отрече че е така ?!? Айде отречете де.  :-X
 
Не го виня че си е тръгнал – напротив. Даже и малко му завиждам, че си тръгна с чест, а не като мен смачкан и без желание да пише в този, а и в какъвто и да било друг форум. Случката тук ми дава повод да си мисля, че тогава постъпих съвсем правилно като НЕ дойдох на онази среща (ето – казах го пак). Не съм искал да ме молите на колене. Не съм искал и никой да загръщам в мантията си (опазил ме бог). ::) 
 
Знам че нарушавам обещанието си да не пиша тук за което се извинявам.  :-\ Сега вече наистина тържествено ви обещавам че няма да се потрети.  ;D Може да чета форума още известно време но да пиша в него - забравете.  8)
 

А кой ще ‘раздвижва’ форума ли ??!  ::) Ами ако посрещате всеки следващ ‘WALL-E’ така никой. :-\ Ама кой съм аз да ви давам акъл как да се отнасяте с новите потребители.  :D

Чакай малко . Къде четох наскоро за новите потребители ??? Ахаааа !! Ама разбира се "Вечният септември"!!  ;DНека не съм голословен и да цитирам това велико прозрение:

"Вечният септември" е термин, с който се обозначава спада в качеството на коментарите на даден сайт заради силния приток от нови потребители.

 Такаааа.  :o Спад в качеството на коментарите значи носели новите потребители.  ::) Е кой ще се регистрира след подобно прозрение ?!  ::)

Да ви обясня малко как го разбирам аз този “Вечен септември”.  :)
 
Това понятие (според мен) важи за активните форуми. Представете си как 50-60 души си говорят в някакъв форум, обсъждат злободневни теми, копват това онова от тук и там и коментират, псуват ВиК, ЕВН, ЕОН и тям подобни три (и повече) буквени монополи, базикат се един друг, занасят се , оплакват се че са болни или махмурлии. Изведнъж се появява някой и почва да ги псува тях , после те отвръщат и ето – “спада качеството на коментарите”.

А тук какво ? Седите си , мълчите си , като дойде някой да сподели нещо му давате БЕЗценни съвети от типа ‘бъди себе си’ т.е. – дремете си в блаженна нирвана.  :D Тихо тихо – чак совите дремят.  ;D И ето – идва някакъв си Уоли и ‘спада качеството на нирваната’ т.е. на коментарите исках да кажа.  ;D

След последните изяви в темата можете да сте спокойни.  ;D След реплики като ‘насран задник’ , "подволотелизъм" и други подобни няма как да спадне повече ‘качеството’. ;D Впрочем да не ви подценявам все пак. ;)  ;D Току виж сте ме опровергали в следващите си публикации.  ;D ;D

Прави са и-терапи в констатацията си:  :-\

Потребността да потърсиш подкрепа и решението да го направиш се свързва с откриването на доверително място. И понякога пътят от емоциите и мислите до мишката и клавиатурата за много хора не е лесен. Вие сте прекрасни помощници не на един и двама  объркани хора, но сега кой би бил готов да влезне на такава арена, когато всъщност търси топла прегръдка!?

С други думи не ви трябва никакъв “Вечен септември” повече.

И пак странно но Уоли (грубияна) също е забелязал това:

http://e-therapy.bg/smforum/index.php?topic=2569.msg9389#msg9389

Колко мили и съдържателни думи. Аз не мога да се изразявам толкова културно. Не съм дорасъл или еволюирал. Срам ме е.

Разбира се пак никой не се е съобразил.  :-X И ето резултата.  :-\

Казах каквото исках. Знам че не съм бил достатъчно ясен но нямам повече време за това.
 :-X
На вас оставям да решите защо (и как) се стигна до тук. Успех ! (което значи оправяйте се ;) )

 

 


4
Дъра-бъра / Re: Петък - ден на майстора ;)
« -: юли 30, 2010, 09:09:11 am »
Пак е петък. Какво ли да ви напиша днес ??? Не се сещам какво ??? Никога не ми се е случвало да си изпия кафето между две изречения ... ???

В същност като се замисля  ::) .. май достатъчно писах в този форум.  8)

Пожелавам ви всичко хубаво !  :D

 

5
Дъра-бъра / Re: Сбирки
« -: юли 28, 2010, 04:25:25 pm »
Охооо !! И за мен добри новини  :D

Не ни трябваш ти, трябва ни човека от фоторобота.

Ей това исках да видя (прочета)  :D :D

Отговор #160 -: Днес в 03:25:25 - Иес Иес Иес !! ;)

6
Дъра-бъра / Re: Сбирки
« -: юли 28, 2010, 09:59:37 am »
Може ли една реплика Гита ;) Няма против - може  :P

Разбирам и че Сиди може да се е почувствал леко засегнат... Въпреки, че според мене Емпрес е мнооооого добронамерена, от определени нейни изказвания (ако се отнасят лично до някого), човек просто може да се почувства леко неудобно...


Няма начин да се почувствам засегнат от Емпресс. По-точната дума е притиснат ! И вместо да обяснявам ще дам конкретен пример:

Когато аз реших да организирам скайп-срещата се заех лично да събирам ник-ове и да разпращам ЛС -та и никога не бих казал “то хубаво стана ама ако не дойде **** срещата няма да се проведе”. Единственото условие пред член на форума (повтарям и натъртвам ЕДИНСТВЕНОТО) беше към Лейди , а именно - Пилигрим да е в течение (запознатите с тяхната ситуация ще ме разберат)
Ако срещате не беше станала АЗ и единствено АЗ щях да съм виновен. А сега какво - дайте да обвиним СД-то че разваля колективния дух във форума ??? Така е лесно - някой друг да е виновен ;) СД-то е виновен !! Анатема !! Рзпни го !! За какво съм ви аз в края на краищата че ме притиснахте толкова ??? Писал съм го май накъде - искаш ли да откажеш някой от нещо - задължи го да го прави !
Какво си мислите наистина - че ще се съберете, ще дойде СД-то и ще ви направи шоуто ? Аз да не съм Слави Трифонов (в същност можете да го поканите - бая фенове ще дойдат).  И все повече се убеждавам че точка 4 трябваше да е точка 1 - и вината не е моя - съжалявам


Между другото, това което разбирам е, че Емпрес не е била разбрана правилно...

 Е как да разбереш правилно човек с ник empress (англ. императрица) който казва :

Приеми, че не искам да бъда монарх, а просто съм против монархията като режим.

И това е само на пръв поглед (да не мислите че напразно цитирах точно тази фраза в предния пост), но май само на мен ми правят впечатление подобни неща

Какво още ??? а да ! Ани Владимирова има по-важна работа от това да ни анализира ( а според мен поста на и-терапи в темата е написан от нея) да не говорим че след тази дискусия терапевтите (ако рещат да дойдат) ще имат чувството, че са на работа - както и аз - мерси !  8)


Сега чакам поста на Емпресс в тази и в другата тема:

http://e-therapy.bg/smforum/index.php?topic=2059.0

Няма да и преча да бъде чута и правилно разбрана !

 

7
Дъра-бъра / Re: Сбирки
« -: юли 27, 2010, 09:22:58 am »
Добре, че имам обективни обстоятелства, поради които не мога да дойда на срещата......иначе и аз ли щях да се правя на обидена, не знам.

Аз също имам Комета - изброил съм ги малко по-напред в темата но никой не ги зачита ??? Ти можеш да не дойдеш защото имаш обективни причини но аз трябва да дойда въпреки обективните причини Защо ? Защото видиш ли водя след себе си фенове и ако евентИално не дойда ще се разпадне кворума във форума (има и рима). Аз съм длъжен да съм там ! Длъжен !! Мразя тази дума откакто като последния дебил ходех на всички абсолютно задължителни мероприятия (на които почти никой не ходеше).  Длъжен !!! И секс не ми се прави когато съм длъжен - ай сик тир  >:(

Аз чак сега се зачетох в тази тема и честно казано съм доста изненадан от теб Емпрес :-X Ако това ще помогне - капитулирам и пред твоето обаяние, не само пред това на Си Ди :P Така че не ревнувай толкова, и теб те обичам, просто ме беше срам да го споделя ::)Даже ти си ми по-голяма слабост защото все пак си жена :P Не знаех че толкова държиш да го знаеш :)
А бе доколкото знам Емпрес е обвързана ама какво пък толкова ;) Няма да се изтърка я ;) Хареса ми подхода ! А така !! ;) (може да се чете и Атака ;) )


И защо сметхахте че съм обиден - собствен опит ли ?! Като не ви изнася нещо се обиждате ??? Ама стига с тези женски хитринкииии бееееее ;) Не минават  ;D ;D


Второ, СиДи, аз не нападам теб бе, миличък!


Ааа нееее - въобще ;) Ти нападаш фюрера (кой ли ще е тоя хубостник) ;)

Яд ме е на разните там Гинка, Минка и Маринка, дето утре ще влязат във форума и след пет великолепни и смислени поста на други хора, оная пак ще си тропа с краче: „Ама искам СиДи-то да каже кво мисли.” Все едно казват на останалите: „Пишете си вие, ама сте пълнеж. Нека си дялкат чираците, ама ние сакаме майстора.”

Аз пък ме е яд че Гинка Минка и останалите не ме търсят като ги засърби. Ще се прежалим ;)  кво толкова  ;D една две приятелки в повече  :P :P да не би пък да им стане зле  :P :P


Дано този път сте ме разбрали, щото ми писнА!  ;D

А на мен - не  :D :D ;D ;D


Уважаеми СД,
Никой дори не е споменал да се затриваш. От къде ти хрумна ??? ;D ;D ;D
 


Ами ябълката нещо - знаеш ;)

Приеми, че не искам да бъда монарх, а просто съм против монархията като режим.


Аааа що бе - може да ти хареса
В заключение - четете внимателно ! Няма да повтарям ;)


8
Дъра-бъра / Re: Сбирки
« -: юли 26, 2010, 04:12:10 pm »
много хора капитулират пред обаянието на СиДи-то и без него няма да им е същото. Разбирам причините, но това нито ме поставя сред тези хора, нито пък значи, че го одобрявам.
.....
но съм била свидетел колко пишещи са се обезсърчавали и оттегляли заради това; колко брилянтни постове са останали в сянка, понеже не са написани от СиДи-то.


E какво ??? да си затрия профила и да не влизам повече тук ли искаш ???

Вярно, можех да си премълча, но... в реалния живот твърде често служим на дипломацията в ущърб на истината, за да го правим и във форума.

Аз също можех да си премълча Емпресс. Ако си забелязала не казах какво точно е решението ми т.е. дали ще дойда или няма да дойда - просто казах че съм взел решение.  :D

Да ! Поста ми беше изцяло стратегически и не за друго а за да те накарам да се пучувстваш на моето място ;) Приятно ли е ? ;)

А относно пагубното ми влияние върху форума - мога да пусна анкета дали да си ида и дали да остана. Решението ще е ваше. Съгласни ли сте ?  ;D9
Дъра-бъра / Re: Сбирки
« -: юли 26, 2010, 10:49:10 am »
Току що взех окончателното си решение по въпроса за срещата за което благодаря на Емпресс !

Имаше и още но реших че е по-разумно да не го поствам  :D

10
Дъра-бъра / Re: Странна работа ???
« -: юли 23, 2010, 04:17:55 pm »
Oт времето е Вилли  :D

11
Дъра-бъра / Re: Петък - ден на майстора ;)
« -: юли 23, 2010, 10:01:31 am »
Днес пак не можах да изровя нещо интересно от бълграските страници (късмет може би ми липсва). Нова акция на МВР , събарят незаконни обекти по морето (сефте) и (о боже) - развеждат се очилатия опосум и озъбената македонка !!! WTF !! Каква ли е причината това толкова хармонично семейство ( богат мъж и красива жена ) да се развеждат ??? Не е честно ! Защо тогава им показваха сватбичката по ТВ-то а ?! Моята като не е показвана как не съм се развел не знам ;) Между другото когато си купих онзи ден 24 часа и видях, че това е една от водещите новини просто паднах. Днес пък ни информират че президентския син щял да се жени - ами така е - един гледа сватба , друг развод ;) Една мацка забогатя , друга тепърва ще забогатее ;)

О времена , о нрави ! ;)

И след като попрегледах всички тези глобално важни новини влезнах във Фишките - там винаги има интересни неща ;)

Първия пост е за американски публичен дом (сега превърнат в нещо като бар-музей). Най-интересното (поне за мен) беше как е ставало ‘обслужването’ Превеждам текста от поста:

В Skegvee, Аляска, има публичен дом, който е построен през 1897. Тогава, по време на треската за злато, в града постоянно е имало около 14 000 златотърсачи, които били обслужвани от 300 момичета. Сеанса продължавал 15 минути и струвал $ 5.

На приземния етаж се продавал алкохол, а втория етаж бил разделен на 10 малки стаи, във всяка от които живеело по едно момиче. Бармана имал 10 кукли, всяка от които приличала на определено момиче от втория етаж. Посетителите избирали партньор по куклите. След като изборът е бил направен клиента се качва при момичето, а  бармана поставя съответната кукла по гръб. Така знае всеки че момичето в момента е заето. Всяка стая е свързана към бара партерния етаж с медни тръби. Когато 15-минутната сесия (да не се бърка със сесията в и-терапи моля ;) )приключи, тя хвърля в тръбата парите ( 5 златни долара). От звука на падащите пари бармана установява, че момичето е свободно, и съответната кукла пак се поставя права.


Там ще видите в какви удобства са били извършвани тези услуги ;)

О времена , о нрави ! ;)

Ето и oстаналите снимки от въпросния бар:     

http://www.fishki.net/comment.php?id=73001

И още един пост от там в който има подбрани странни здания.

Пуснах го и заради факта че там има и една сграда от София:Ето вижте ги всичките :

http://fishki.net/comment.php?id=72465

Приятна събота и неделя ;)


12
Дъра-бъра / Re: Сбирки
« -: юли 23, 2010, 09:35:25 am »
Cdman - с неизменното си сърцато участие, с хумора си, с речника на лошото момче, но вниманието на доброто - е носещата стена на този форум и без неговото участие, съвсем нормално, инициативите "олекват" някак си. Не знам дали масовката за юбилея на И-терапи пропадна точно заради неговия "пас", но подозирам, че без него няма да ги спечелим и за сегашната кауза. Без него ще загубим и много от съфорумците - Диплодон, Вилли и т.н. Нас може да ни мотивира самата идея, но много хора се мотивират от присъствието на СиДи. Не можем да си затваряме очите за този факт.

Умееш да мотивираш ти умееееш  ;D  Тъкмо си мислех и днес само да прочета темата ;)
 
Сега по ред на номерата да не се налага да уведомявам всеки поотделно:

1. Преди 10-тина дни започнах нещо дъъълго отлагано, което имах намерение да приключа до края на месеца. Ефекта на доминото обаче се включи и се оказа че това нещо (може би) ще приключи в края на лятото (май).
2. Датите от 1-ви до 15-ти в нашия бизнес са изключително натоварени, което определя неолъчното ми присъствие в офиса.
3. Детската градина затваря на 01.08 и цял месец ще трябва да съчетавам гледане на деца , онова започнатото нещо и работата.
4. И не на последно място (може би с това трябваше да почна) вътрешното ми чувство ми казва, че няма да съм на мястото си на срещата. Абсолютно аналогично на предишната ситуация. А и да не стане така, че да се 'сприятелим' че  после ;)  ;D

Това са причините да си мълча по темата. Това ще са и причините да се размина и с лично даденото обещание на един човек (който надявам се няма да ми се разсърди).

Доколкото за Пролет Велкова и и-терапистите - мисля че трябва да ги поканите. Не знам дали сте забелязали но те мнооого рядко участват тук извън професионалните си постове като в повечето случаи (подозирам) това е самата Ани Владимирова която може да си го позволи (извинявам се ако бъркам). Пратете им по една покана на ЛС и очаквайте отговор!

И последно , което ще подчертая за да го забележите:

Не си създавайте идоли ! СД-то е обикновен човек който едва ли ще забележите ако случайно попаднете в една кръчма. Не го натоварвайте с отговорността за нещо, което вие сами си организирате !

Толкова от мен. Сега да напиша и нещо в петъчната тема докато не са ме завъртяли  :D

13
Дъра-бъра / Re: Странна работа ???
« -: юли 23, 2010, 09:11:39 am »
E признавам си че разбирам повче от бУт-ове отоколкото от бОт-ове (особено ако са препечени с масло и Пермен Чичерец  ;) ). В същност това значи ли че темите са 'посещавани' основно от бот-ове.  ::) Май матрицата вече не е фантастичен филм  ;D

14
Дъра-бъра / Re: Странна работа ???
« -: юли 22, 2010, 04:41:45 pm »
Имайте едно на ум, че форума се тараши и от ботове.

а бе не съм виждал бот да принти  ??? явно е имал тонер и хартия в излишък  ;D


Не виждам нищо странно. Така и така е разрешено официално подслушването и следенето...

и какво ще и 'следят' и 'слушат' на темата "?"  ???

Много БОТ много нещо ;)

CDman  03:49:21  Viewing Who's Online.
Гост  03:48:53  Viewing ghost's profile.
Гост  03:47:48  Viewing joreste's profile.
Гост  03:46:01  Viewing the board Зависимости.
Гост  03:46:00  Viewing Yulia's profile.
Гост  03:45:37  Viewing the board Любов и интимно партньорство.
Гост  03:45:36  Printing the topic "Досада;)".
Гост  03:44:39  Viewing titina's profile.
Гост  03:44:01  Viewing titina's profile.
Гост  03:43:43  Viewing worriorbg's profile.
Гост  03:43:19  Viewing the topic Такова чудо виждали ли сте?!.
Гост  03:43:00  Viewing jena's profile.
Гост  03:42:11  Viewing trolcheto's profile.
Гост  03:42:03  Viewing valentinka_17's profile.
Гост  03:41:52  Viewing dangy's profile.
Гост  03:41:01  Viewing the board index of e-therapy.bg.
 VILLI  03:39:50  Viewing the board index of e-therapy.bg.
Гост  03:39:13  Viewing the topic Сексуален проблем .....
Гост  03:37:28  Viewing kia73's profile.
Гост  03:35:28  Viewing masteryt's profile.
Гост  03:35:12  Viewing the board index of e-therapy.bg.
Гост  03:34:26  Viewing the board index of e-therapy.bg.

15
Дъра-бъра / Странна работа ???
« -: юли 22, 2010, 01:31:46 pm »
Влизайки във форума от време на време кликвам и на опцията кой е он-лайн. Не че ме интересеува особено но все пак да видя кои теми се четат.
Днес обаче се замислих върху действията на някои от гостите.
Някои разглеждат профили на юзъри без нито една публикация (но пък имат регистрационни мейли които стават за спам), един гост пък даже си принтва една от темите. А сега де !!  ??? ???

Вие имате ли обяснение за това ??


CDman  12:15:14  Viewing Who's Online.
Гост  12:15:08  Viewing the topic Изостави ме след 15 години връзка.
Гост  12:14:48  Viewing the board index of e-therapy.bg.
Гост  12:12:55  Viewing ggttgg's profile.
Гост  12:12:51  Viewing kia73's profile.
 lady  12:12:37  Viewing the topic Сбирки.
Гост  12:12:09  Viewing void's profile.
Гост  12:11:35  Viewing the help page.
Гост  12:11:04  Viewing marisela's profile.
Гост  12:11:03  Viewing Nely's profile.
Гост  12:09:45  Viewing the topic Посъветвайте ме.
Гост  12:08:14  Printing the topic "НЕ МОГА ДА СЕ ОТПУСНА".
Гост  12:06:47  Viewing Modjo's profile.
Гост  12:05:58  Viewing Modjo's profile.
Гост  12:05:08  Viewing the topic Панически страх.
Гост  12:04:17  Printing the topic "problem".
 diplodon  12:03:43  Viewing the board index of e-therapy.bg.
Гост  12:00:54  Viewing the topic Направих първия път с проститутка.

към момента:

 CDman  12:32:28  Viewing Who's Online.
Гост  12:31:03  Viewing maq_mm's profile.
Гост  12:30:45  Viewing neznam's profile.
Гост  12:30:44  Viewing the board index of e-therapy.bg.
Гост  12:30:36  Viewing the topic Ne uspqvam s istinski chuvstva.
Гост  12:29:13  Viewing the topic Depresia i pani4esko raztrojstvo.
Гост  12:28:52  Viewing the topic Още един отчаян от живота глупак....
Гост  12:28:17  Viewing the topic Много съм нештастна.
Гост  12:27:58  Viewing the topic Мъжът ми има друга жена и дете!!!.
Гост  12:27:54  Viewing getz_ga's profile.
Гост  12:27:37  Viewing maq_mm's profile.
Гост  12:27:06  Viewing the topic как да се излекувам от ревността.
Гост  12:26:23  Viewing mila732's profile.
Гост  12:26:16  Viewing marisela's profile.
Гост  12:23:48  Viewing the topic Зависимост към марихуана.
Гост  12:22:55  Viewing the board Любов и интимно партньорство.
Гост  12:22:02  Printing the topic "? ".
Гост  12:21:15  Viewing the board index of e-therapy.bg.

и мааалко по-късно:


CDman 12:35:02    Viewing Who's Online.
Гост    12:35:00    Viewing the board Любов и интимно партньорство.
Гост    12:34:21    Viewing neznam's profile.
Гост    12:33:38    Viewing the topic До Sick Brain.
Гост    12:33:29    Viewing melissa's profile.
Гост    12:33:21    Viewing the topic как да се излекувам от ревността.
Гост    12:33:16    Viewing melissa's profile.
Гост    12:32:53    Viewing djina8's profile.
Гост    12:31:03    Viewing maq_mm's profile.
Гост    12:30:45    Viewing neznam's profile.
Гост    12:30:44    Viewing the board index of e-therapy.bg.
Гост    12:30:36    Viewing the topic Ne uspqvam s istinski chuvstva.
Гост    12:29:13    Viewing the topic Depresia i pani4esko raztrojstvo.
Гост    12:28:52    Viewing the topic Още един отчаян от живота глупак....
Гост    12:28:17    Viewing the topic Много съм нештастна.
Гост    12:27:58    Viewing the topic Мъжът ми има друга жена и дете!!!.
Гост    12:27:54    Viewing getz_ga's profile.
Гост    12:27:37    Viewing maq_mm's profile.
Гост    12:27:06    Viewing the topic как да се излекувам от ревността.
Гост    12:26:23    Viewing mila732's profile.
Гост    12:26:16    Viewing marisela's profile.
Гост    12:23:48    Viewing the topic Зависимост към марихуана.
Гост    12:22:02    Printing the topic "? ".
Гост    12:21:15    Viewing the board index of e-therapy.bg.
Страници: [1] 2 3 ... 78