1. На каква възраст сте?
36 години.
2. Какво е семейното Ви положение?
Разведена- имам син на 5г. Живея с мъж,с който нямам брак и не е биологичен баща на сина ми.
3. Каква професия упражнявате?
По образование- агроинженер, по професия - кредитен експерт, в момента не работя.
4. Каква е заетостта Ви през деня?
Три дни в седмицата ходя на курс по език, намирам се в чужбина. Останалото време съм в къщи.
5. Kои са свободните Ви дни?
Вторник, четвъртък, събота и неделя.
6. В какви области са Вашите интереси?
Фотография, кинология, музика - по специално танци, конен спорт, фън шуй, дизайн.
7. Как, с кого или къде би Ви се искало да се забавлявате?
Имам нужда от приятелки,искам да имам време и възможност да се срещам с други жени, да си говорим - тук съм изолирана, не познавам много хора и ако не съм на курса, стоя в къщи.
8. Какво правите най-често през свободното си време?
Разработвам онлайн- магазин, правя фън шуй проекти, уча езика, занимавам се със сина ми.
9. Какво очаквате от един мъж, партньор, приятел, за да оцените времето, прекавано с него, като хубаво?
Да не стои постоянно на компютъра си, да не ми говори само за коли и телефони, компютри и техника, да можем да се смеем заедно и да говорим на всякакви теми. Да има и романтика, не самооправдания за липсата и.Да си правим изненади, да бъдем и приятели.
10. Иска ли Ви се човек, на който да се доверите, да ви хване за ръка и да Ви изведе от омагьосания кръг на ежедневието?
Това ми се иска във всяка една секунда и е нещото, което много ми липсва.