Автор Тема: Държа се лошо с него..  (Прочетена 2942 пъти)

MarietaToncheva

• Member
  • *
  • Публикации: 3
    • Профил
Държа се лошо с него..
« -: февруари 02, 2015, 10:34:05 pm »
Добър ден! Аз съм момиче на 16 години и си имам приятел от 1 година и 4 месеца.
Всичко беше наред, докато това лято не се случи нещо с моя характер...
Започнах да се държа с него много гадно и не само с него.. Към приятелите ми, родителите ми.. Много добре знам как се чувстват те, опитвам се да се променя, но не ми се получава. Най често се караме заради държанието ми, и той се ядосва и става лошо.
Моля ви, помогнете ми, не знам какво да направя..

flower

• Member
  • *
  • Публикации: 4
    • Профил
Re: Държа се лошо с него..
« Отговор #1 -: февруари 04, 2015, 02:26:27 pm »
За тинейджърските години тази ситуация е съвсем нормална. В теб бушуват всякакви хормони и това дава силно отражение върху поведението ти. Емоционална си. Опитай да си наложиш някакви малки неща, които да спазваш. Например, обещай си, че няма да се сърдиш на майка си или... няма никога д аобиждаш гаджето си. Нещо такова. Аз така бих направила.

etherapy

• Administrator
  • Member
  • Публикации: 1323
    • Профил
    • Ел. поща
« Отговор #2 -: февруари 05, 2015, 10:32:13 am »
Здравейте MarietaToncheva!
Както Ви е написала flower, промените в поведението се дължат и на хормоналните бури в този етап от развитието. Но лошото поведение е и защитен механизъм. На 16г. човек може да се държи лошо, защото е несигурен, защото е неуверен, защото не може да поеме натиск или изисквания... И  е трудно сам да разпознава причините. Поговорете тук в безплатната си сесия със специалист, за да получите насоки как да се справяте с тези състояния.

MarietaToncheva

• Member
  • *
    • Профил
« Отговор #3 -: февруари 06, 2015, 12:44:41 am »
Много бих искала да променя държанието си. Дайте ми съвет какво да направя за да се чувстваме и двамата по добре. Може ли по-подробно да ми обясните за тези безплатни сесии и къде мога да ги намеря.  :)

etherapy

• Administrator
  • Member
  • Публикации: 1323
    • Профил
    • Ел. поща
« Отговор #4 -: февруари 08, 2015, 10:38:53 pm »
Регистрирате се от началната страница, след което попадате в личната Ви такава. Там има опция "Вземете своята безплатна сесия". Можете да запазвате безплатната си сесия на четна дата в 10:00, 15:00 и в 20:00ч.
Разчитайте на нашата подкрепа!

MarietaToncheva

• Member
  • *
    • Профил
« Отговор #5 -: февруари 10, 2015, 09:34:34 pm »
Не мога да го намеря..