Автор Тема: majat mie narkoman  (Прочетена 1752 пъти)

dudaa

• Member
  • *
  • Публикации: 1
    • Профил
majat mie narkoman
« -: март 19, 2015, 11:36:38 am »
zdraveite majatmi e zavisim ot narkotici ot 3 godini moji i ot pove4e az razbrax kogato zapona4na da me revnyva ot vsi4ko i ot vsi4ki zapo4na da me tarmozi psixi4esli i vezi4eski kazami kogato go napysnax mi spodili 4e e vzimal kristali nqmam si naponqtie kakvo e tova no znam 4e vid narkotik koito v predaljenie na dalgo vzimane stava6 mnogo agresiven i zapo4va6 da xolicinira6 ne izpitava6 ymora glad i ma6 silna povi6ena aktivnost kam seksa razkazvam vi malko po podrobno za6toto sam v kipar sas xorata s koito spodelqm ne me razbirat i neznaqt s kakvo da me posavetvat i taka toi si prizna i mi obe6ta 4e pove4e nqma da vzima i az mu povqrvax no predaljava i se krie ne spodelq s men za problema si kogato az zapo4vam da mu se karam i da go obvenqvam 4e e vzel toi stava silno agresiven po tazi tema iska da me yveri 4e e sprql kalnese no az znam 4e me laji za6toyto ve4e sam zapoznata dobre s tazi tema opitax se mnogo pate da go napysna no pak se vra6tam obratno   pri nego mojibi ot sajalenie neznam pomognetemi daiti mi savet neznam ve4e kak da razgovarqm s nego toi ne iska da si priznae kajeti mi molqvise kakvo da pravq nai lo6oto 4e 11 godi6natani da6teri4ka e svidetel na vsi4kiteni karanici i drami

etherapy

• Administrator
  • Member
  • Публикации: 1323
    • Профил
    • Ел. поща
Re: majat mie narkoman
« Отговор #1 -: април 01, 2015, 05:32:33 pm »
Здравейте! Когато става дума за зависимост е необходима екипна работа психиатър и психолог. Но най-важният момент за справяне е мотивцията, която вашият партньор е необходимо да има. Това, че сте заедно вече три години показва, че можете да бъдете подкрепа, но подкрепата е ефективна само тогава когато има активни действия от страна на другия човек.  В противен случай може да има обратен ефект. Можете да помогнете на партньора си единствено, ако го убедите за лекарствена терапия. Можем да ви дадем координати на специалистът, с когото работи нашия екип. Желаем ви успех!