Автор Тема: Той криеше, че има дете  (Прочетена 385 пъти)

m.n.v.

 • Member
 • *
 • Публикации: 1
  • Профил
Той криеше, че има дете
« -: януари 20, 2015, 01:45:10 am »
Здравейте,
Днес дойде момента да се изправя пред още една дилема в живота си. Нека първо ви разкажа малко за себе си. На 20съм, момиче , запознах се с едно момче, започнахме да се виждаме. Той е 7години по-голям от мен, връзката ни е в ранен етап виждаме се от  месец. Да, малко време е, но за този един месец той ми помага изключително много, както финансово така и емоционално, което е най-важното... Всичко вървеше добре до днес, когато разбрах, че има дете на една година и е скрил от мен. Не очаквах, че толкова ще ме заболи и нарани.. Странно е, но не знам как му се доверих за толкова кратко време. Обеждава ме, че няма никакви отношения с майката на детето си, но не му вярвам изобщо. Непрекъснато в мен изкачат следните въпроси ,,Крил е, че има дете, ами ако те лъже за жената?'', ,,Защо не му дадеш шанс, не е искал да те нарани, допуснал е грешка, но може наистина да иска теб, а и малкото съкровище какво е виновно?", ''Ами ако те зареже и се върне при нея , само защото има дете?" ....
Моля Ви, дайте ми някакви съвети. Да, наистина заедно сме от месец, малко време, но аз усещам сигурност, защита и упора в този мъж. Гледам доста сериозно на нещата и искам да бъда с него. Замисляйки се обаче, той скри от мен едно мисля, че ще продължи така за напред.... От друга страна пък съм готова да приема детето му и да бъда с него, искам да дам възможност на връзката ни. Казва, че е сгрешил с нея, че иска да бъде с мен, разделили са се в началото на лятото, което ме успокоява поне не съм развали семейство..... Вие как мислите, да простя ли, че прекри за малкото слънце или да се разделим.... Второто хич не ми се иска да става, онази ,,майка'' много рядко виждала детето... А аз днес като видях негови снимки и сърцето ми се напълни, момченце на 1година с огромни черни очи, които търсят любов и обич... Искам това дете, искам и мъжа, но се страхувам да не се събере с майка му и аз да съм изоставена.... Да рискувам ли или не?
((Моля хора, които ще ме нападат и обиждат да не коментират, тук съм за помощ, а не за укор))

etherapy

 • Global Moderator
 • Member
 • *****
 • Публикации: 1323
  • Профил
  • Ел. поща
Re: Той криеше, че има дете
« Отговор #1 -: януари 27, 2015, 03:48:35 pm »
Здравейте!
Действително връзката Ви е на много ранен етап. И, за да не Ви каже за детенцето, партньорът Ви може да е имал много причини. От една страна страх, че ще Ви изгуби, от друга не знаете какво е усещането му спрямо цялата ситуация, как е станал баща, дали не изпитва срам или смята това за грешка... Всичко това може да го накара да иска да потули този факт и да започне сякаш на чисто  с Вас. От сегашната Ви реакция много зависи той дали би крил и за в бъдеще факти от живота си. Ако сте положителна, приемаща и разбираща, то той най-вероятно няма да изпитва страхове от споделянето.