Здравейте, дори не съм и предполага, че ще ми се наложи да потърся помощ, но осъзнавам , че положението ми вече е извън контрол и има проблем. На 26год. съм, имам горе-долу добър живот, хубаво образование, хубава работа, страхотно семейство и приятели, единствено любовта ми куца. Винаги съм имала проблеми с килограмите и съм била пълна. Преди две години с диета свалих около десет килограма,чувствах се много добре, изглеждах добре, радвах се на живота, тренирах и се хранех пълноценно, но преди година , в една сесия, докато учех и от скука се натъпках с храна един-два пъти, стана ми гузно и отидох да повръщам, олекна ми, това се повтори няколко пъти и почнах да го правя по 3-4 пъти седмично, имах моменти , в които го овладявах и се връщах към нормалното си ежедневие и хранене, но в един момент нещата излизат извън контрол и нещо в мен прищраква. Последните месеци съм много зле, правя го много често, вманиачила съм се в килограмите , свалям и качвам, страх ме е да не напълнея, а само се тъпча с храна, когато не успея да повърна ми става тъжно и гадно. На моменти използвам разхалбителни, не ми се говори с хора, изолирам се. Чувствам се зле, много зле, не знам как да се измъкна, осъзнавам го, гледам се в огледалото и ме е срам, не се харесвам, не съм добре, само си обещавам, че ще спра, надъхвам се и в следващия момент докато си седя сякаш нещо изключва вътре в мен и ставам, отивам до магазина накупувам храна за 20лв и се натъпквам , а това дори не ми носи удоволствие. Моля ви помогнете ми. Не знам как да се справя