Автор Тема: Не съм на ясно!?  (Прочетена 2835 пъти)

alex1995

• Member
  • *
  • Публикации: 5
    • Профил
Не съм на ясно!?
« -: юни 04, 2014, 02:49:18 am »
Здравейте,

Каква е идеята на този форум? Изцяло аматьорски ли е така да е се изразя, в смисъл такъв, че всеки ли който "помага" на някой друг по какъвто и да било начин е просто и ясно никой и нищо? Или евентуално този сайт се осмисля, като е ръководен от по-хитри изучили се хора, които искат възнаграждение срещу тяхната безценна помощ за решаването на психическите ни проблеми, защото ако е така съм готов да се нареда на опашката от не толкова интелигентните хора и да си дам парите за специалната им помощ, защото съм със сериозен проблем и съм в напълно скрито от светлината място и просто не знам на къде да тръгна?

П.С. Предпочитам да чувам само компетентни отговори, за да не ми навлизате въобще в главата, не се засягайте загрижени граждани!

etherapy

• Administrator
  • Member
  • Публикации: 1323
    • Профил
    • Ел. поща
Re: Не съм на ясно!?
« Отговор #1 -: юни 04, 2014, 02:53:11 pm »
Здравейте!
В сайта работят дипломирани и специално обучени психолози за работа в Интернет среда. Тук във форума всеки потребител би могъл да даде мнение по Ваш въпрос, както и специалист на сайта. Можете да използвате специализирана психологическа подкрепа в сесия, която се записва отделно от форума. Имате и безплатна сесия, в която реално да прецените дали този начин на работа с психолог Ви допада.
За въпроси сме на разположение.

alex1995

• Member
  • *
    • Профил
« Отговор #2 -: юни 04, 2014, 09:46:26 pm »
.
« Последна редакция: юни 04, 2014, 09:51:16 pm от alex1995 »

alex1995

• Member
  • *
    • Профил
« Отговор #3 -: юни 04, 2014, 09:50:43 pm »
Здравейте!
В сайта работят дипломирани и специално обучени психолози за работа в Интернет среда. Тук във форума всеки потребител би могъл да даде мнение по Ваш въпрос, както и специалист на сайта. Можете да използвате специализирана психологическа подкрепа в сесия, която се записва отделно от форума. Имате и безплатна сесия, в която реално да прецените дали този начин на работа с психолог Ви допада.
За въпроси сме на разположение.

Здравейте,

Склонен съм да я активирам тази безплатна сесия, какво е нужно?
Въпрос: Разяснете какви по-точно ще се "записва" от евентуална бъдеща сесия?
« Последна редакция: юни 05, 2014, 12:56:27 am от alex1995 »

etherapy

• Administrator
  • Member
    • Профил
    • Ел. поща
« Отговор #4 -: юни 05, 2014, 10:20:42 am »
Здравейте!
Нужно е да се регистрирате от заглавната страница, през опцията "login", след което влизате в личната си страница. Кликате на опцията "Вземи своята безплатна сесия" и запазвате час в удобно за вас време, като имате предвид, че безплатните сесии се запазват на четни дати в часовете 10.00, 15.00 и 20.00ч. Ако имате въпроси или трудности при записването на час, можете да ни пишете в "Поддръжка". 

alex1995

• Member
  • *
    • Профил
« Отговор #5 -: юни 05, 2014, 12:24:49 pm »
Здравейте!
Нужно е да се регистрирате от заглавната страница, през опцията "login", след което влизате в личната си страница. Кликате на опцията "Вземи своята безплатна сесия" и запазвате час в удобно за вас време, като имате предвид, че безплатните сесии се запазват на четни дати в часовете 10.00, 15.00 и 20.00ч. Ако имате въпроси или трудности при записването на час, можете да ни пишете в "Поддръжка".

Това според вас какво ?  "Въпрос: Разяснете какви по-точно ще се "записва" от евентуална бъдеща сесия?" ?    А относно безплатната ти ДЕСЕТМИНУТНА сесия мога само една думичка да ти кажа, но ще го спестя на останалите! Толкова ли сте алчни? Записване на час ала бала глупости за едните 10 минути... чак е смешно, браво!   А съм на 18 години...

etherapy

• Administrator
  • Member
    • Профил
    • Ел. поща
« Отговор #6 -: юни 05, 2014, 12:34:08 pm »
Безплатната сесия не е 10 минути, а 40 минути. Десетте минути са за тестова диагностика и са отделно от пълната сесия.
Не бива да се притеснявате за "записването", защото става дума за записване на часа. Тук работим анонимно и конфиденциално повече от 10 години.

alex1995

• Member
  • *
    • Профил
« Отговор #7 -: юни 05, 2014, 12:39:08 pm »
Безплатната сесия не е 10 минути, а 40 минути. Десетте минути са за тестова диагностика и са отделно от пълната сесия.
Не бива да се притеснявате за "записването", защото става дума за записване на часа. Тук работим анонимно и конфиденциално повече от 10 години.

Благодаря, моя грешка, И без да натягам ситуацията, но ако това, което ми написахте го бяхте написали като информация щеше да е много по разбираемо!