Автор Тема: проблем с нервите  (Прочетена 1803 пъти)

kobako

• Member
  • *
  • Публикации: 1
    • Профил
проблем с нервите
« -: март 30, 2014, 11:09:47 am »
Често ми се плаче,от най малкото се нервирам,дразня,избухвам,постоянно се карам с мъжа си и майка ми,все някой ми е виновен за нещо,а аз сама осъзнавам,че проблема е в мен.ПОНЯКОГА злоупотребявам и с алкохола,когато прекаля,правя ужасни скандали на близките ми,а на другият ден си казвам,че е могло и без пиене и скандали......Незнам какво да правя,не искам да загубя живота си и близките ми....Моля,ако може,дайте ми съвет .

etherapy

• Administrator
  • Member
  • Публикации: 1323
    • Профил
    • Ел. поща
Re: проблем с нервите
« Отговор #1 -: април 01, 2014, 10:37:39 am »
Здравейте! Важно е това, че осъзнавате проблема и то е свързано с първата ви крачка към решаването му. Вероятно за това състояние има причини. Те могат да са назад във времето и дори да са замаскирани така, че да не ги разпознаете на пръв поглед. Често става дума за неудовлетвореност на личността от постигнатото и изобщо от живота, който има тук и сега. С няколко стъпки и подкрепа бихте могла да промените нагласите си и поведението си. Алкохолът не е решение, а бягство от реалните проблеми и само ги задълбочава. Можете да се възползвате от безплатната сесия, която се полага на всеки потребител и да поговорите със специалист в сайта. Спокоен ден!