Не съм се интересувала от колко време е бил зависим преди да започне лечението с метадон(Което,аз лично не одобрявам!За мен това е заместител наложен като метод за лечение с цел предпазване от вандализъм.)Но първото което за мен е много важно,той от самото начало на така нареченото лечение взима по-малко от минималното количество,наред с това както по горе споменах не изпитва нужда да го приема редовно!От друга страна в България съм имала "честта" да попадам в компанията на наркозависими(в родния ми град с лопата да ги рине човек) и имам изградена представа,мисля че мога да преценя до колко моят близък е задълбал в проблема...въз основа на това мисля,че при него нещата не са толкова сериозни,по скоро прекаленно многото инфо достигнало до него във формата "Бивш наркоман няма!" и тем подобни клишета разколебават волята му,както споменах също и познати в тези среди.Аз съм единственият човек спечелил доверието му.Помагах му много и резултата излезе веднага на лице!Родителите му казаха,че аз съм постигнала за отрицателно време това което те са мъчели с месеци и резултатът е бил обратен!Проблемът е че вече имам дете и съсредоточавам по-голяма част от вниманието си и отделям повече време на бебчето си ...и нещата остават в застой с лечението!Последиците от което бяха,че случайността го срещна с познатите и то с най-убедителните от тях,а те се нуждаеха от пари(той работи от 6часа сутрин, до 6 и половина вечер,спестява дори и води живот като всеки от нас освен метадона отвреме на време и лошите мисли който го тормозят и затова е най-подходящата жертва за някои личности)Та поддал се е на убежденията и ...това не го беше правил от октомври миналата година някъде!Постоянно се опитвам да му помогна да изгради нова ценностна система,има огромен напредък,обаче ,ако пак изпусна такъв момент и не съм наблизо голяма част от успеха отива по дяволите!този последния път не издържах и избухнах,наговорих му много остри и болезнени неща и сега съжалявам,но се ядосах до безумие на безволието което е проявил,още повече когато се опитах да разбера защо се е съгласил и го е направил,той отговори че сам незнае и няма обяснение дори за себе си :?