Автор Тема: колко време минава докато се оправи след депресията след спиране на марихуана  (Прочетена 2237 пъти)

М123 Г

• Member
  • *
  • Публикации: 1
    • Профил
    • Ел. поща
Здравейте ето и моята история на кратко мъжът ми около 6 год употребяваше трева и то не в малки количества особенно в последната година и тази пролет тотално това изби никога не съм мислила че ще стигнем до тук Първо почнаха да го преследват да го следят и така на таак да го гони параноя ,после почна да говори не свързано и накрая искаше да си посяга на живота.Почнах да му давам лекарство без той да знае съответно консултирано с лекат защото той за лекари и психиатри не искаше и да чуе о тревата не я спря .Спря я едва когато успях да го обедя че има нужда от помощ и отидохме на психиатър и му изписаха лекарства и той тогава разбра какво му е прияенила тревата Вече 3 месеца не е пушил лекарствата имам чувството че го дрогирват нчма желание за нищо отчаял се е направо се е предал само негативни неща мисли дори и най -лошото а той не е такъв.Че въпросат ми е до кога ще е в това състояние