СПОМНЯМ си преди години бях с тежки панически кризи- силен задух и треперене от съдебните дела и тогава си казвах в бърза помощ,че искам в затвора отколкото такава смърт...
но вече ги нямам-и болките в сърдечната област ги няма...
дядо-бог да го прости,ми викаше`турмаджия`...дали е предричал съдбата ми,когато го ядосвах
сега,когато ножа е в кокъла мее страх от някои видове смърт-влак;скок;ток,а и хапчета-
бих си източил кръвта със система,но боли дупченето
що съм такава мека мария...
http://www.youtube.com/watch?v=qNwsU0Of7bk&feature=player_detailpage#t=3796sУМРИ КАТО МЪЖПП
Измина около година,откакто чух майка зад вратата да казва че ще се самоубия
не мога да продължавам да разочаровам всички,знаещи положението ми-провалям се само сам..
трябва ми екзекутор,но няма..
Чувствам се непълноценен мисля си че съм някакъв изрод който и господ го мрази и го е наказал с това мъчение. Не знам как може да се живее така . Не знам трябва човек да е много силен за да оцелее при такива условия а а не съм .... не знам какво да кажа повече по добре да не бях се раждал може би Имам чувството че е някаква верига която ме е вързала и не ми позволява да живея но маи съм и прекалено слаб за да умра достойно. Пиша в този форум защото вече буквално не ми остана с кой да си поговоря.Имам чувството, че господ не ме иска да живея, не мога да разбера защо съм се родил изобщо .Чувствам се като някакъв изрод, изчадие ненормално което има за цел само мъка и страдание да носи на хората