Консумирам амфетамин всеки ден (с редки изключения) от около 10 месеца. В последните месеци чертая първата линия още сутринта с кафето и организмът ми е толкова привикнал, че вечер си лягам и заспивам веднага, въпреки, че съм шмъркал цял ден... Точно преди 3 дни категорично реших най-накрая да приключа. Първите два дни почти нямах абстиненция, освен, че ми се искаше да шмръкна, но днес направо не можах да издържа! Щях да си счупа зъбите от стискане, а ноктите ми едва не направиха прорези в дланите от стискане на юмруците. Напрежението беше непонисимо, а се чувствах дори безсилен да отида да си купя амфетамин!... За щастие имах алкохол наблизо и се напих. Това ме успокои и притъпи абстиненцията. Цял ден след това се борих със себе си, но някак удържах. Избива ме на депресия. Вече е късно вечерта и абстиненция почти няма, смятам да си лягам, но знам, че утре ще е същото. Вече се заредих с алкохол да посрещна новия ден... Моля дайте съвет с какви медикаменти бих могъл да притъпя абстиненцията, тъй като алкохолът, който засега върши работа, ми пречи да си изпълнявам ежедневните задължения... Благодаря Ви предварително и дано повече хора прочетат докъде се стига с амфетамина!