Към WALL-E
има известни постижения в кариерата
Мина ми учудването
Мдаааа… преди да започне връзка с него, сестра ми мина през врачка, която да предвещае, дали младият мъж в далечна перспектива ще пожъне успехи или не... А след като надникна в бъдещето, тя тутакси се влюби в младецжа… Каква далновидност…
Сестра ти с колко пропаднали типа 'еволюира' за да си намери този свестен мъж?
Сестра ми беше мисля около 22 годишна, когато се срещнаха със съпруга си. Но той самият беше на 23, така че не вярвам да е търсил жена по някакви критерии, още по-малко по признак: "еволюирала или не"... Преди да се запознаят с него, момичето имаше една дългогодишна връзка, 2 по-краткотрайни и вероятно няколко мимолетни… Никога не е изразявала радост от това, че се е отървала от дългогодишната, която беше с властен мъж (но с неговите си достойнства), който я ревнуваше дори от приятелките и...
Ако е много лично не отговаряй но ще хвърлиш светлина врху проблема.
Ще се радвам много да науча, по какъв начин хвърлих светлина върху проблема…
Малко ми е съвестно, че така окалпазанихме темата на Марели… Затова искам да задам и аз на свой ред някои въпроси към нея…
Към Марели:
- Освен темата за децата имате ли ДРУГИ разминавания в приоритетите? (Въпросът ми е свързан с допълване на картинката, в никакъв случай не подценявам проблема!...)
- Споменатата от тебе "липса на интерес" от негова страна в какво конкретно се изразява? Можеш ли я да опишеш - за сексуална апатичност ли става дума? (Дори и да не искаш да споделиш с нас, ще ти е от полза да се опиташ да "свалиш" проблема на лист хартия – друго си е, като го види човек написано…)
- Интересно ми е, какви условия му зададе в имейла си?…
- А от чисто любопитство да попитам, как се развиват нещата?