Автор Тема: За отношенията между потребителите на форума  (Прочетена 19139 пъти)

empress

 • Member
 • *
 • Публикации: 361
  • Профил
Re:За отношенията между потребителите на форума
« Отговор #90 -: февруари 15, 2011, 01:30:04 am »
И аз си мислех тези дни...
Че дори защитавайки нещо любимо, всъщност може да му вредим...
И кой ми дава право да го защитавам от нещо или някого – форумът не ми е бащиния...
Кому правя услуга с това, че искам да запазя форума такъв, какъвто НА МЕН ми харесва – на потребителите, или само на себе си...
Доколко човек в един форум е свободен да провежда лични избори и стратегии, при положение, че резултатите от тях засягат и други хора?
Ако се засегна от някого, защитя се и той използва това като повод да си тръгне, лишавайки от присъствието си своите почитатели, следва ли, че не е трябвало да се защитавам...
Моята самозащита нарушава ли нечии права...

Ужасно трудно ми беше да преценя дали постъпвам правилно, а ми се искаше да е така.
Признавам си, Дипло извиква у мен небивало високомерие и... Абе въобще някои характери ми предизвикват китка от най-неблагородни емоции, но това, дали и как да ги показвам, е само мой избор и отговорност. И преживях доста колебания. Всеки, разбира се, може да претендира за правото си да изрази мнение, но ме смущава съотношението „полза : вреда”.
При всички положения критерият „всеобща полезност” би трябвало да е водещ спрямо частните ни боричкания. Криви-прави, трябва да се съобразим с целите на форума и ми се струва най-удачно да изтрием тази тема. Казахме си каквото имахме да си казваме (според мен, де – все пак гледам, че темата вече половин ден „почива”). Предлагам да не плашим поне бъдещите потребители.
Съгласни ли са останалите участници в темата?
Или извади тръна, или не се оплаквай, че ти боцка.

diplodon

 • Member
 • *
 • Публикации: 296
  • Профил
Re:За отношенията между потребителите на форума
« Отговор #91 -: февруари 15, 2011, 10:20:16 am »
Ако се засегна от някого, защитя се и той използва това като повод да си тръгне, лишавайки от присъствието си своите почитатели, следва ли, че не е трябвало да се защитавам...
:o Кой кого нападна тогава, кой беше засегнатия и кой се защитава!? Това вече беше върха на наглостта...
Роди ме мамо тъпа, аз сама ще се изруся !!!

CDman

 • Member
 • *
 • Публикации: 1148
  • Профил
Re:За отношенията между потребителите на фо&#
« Отговор #92 -: февруари 15, 2011, 10:24:32 am »
Айде разтъркайте си очите за да се уверите че е истина.  ;D

Така е добре ;).

Признавам си че напоследък четях форума (знам че не сте изненадани ;) ). Като получиш обаче 10-тина мейла  съдържащи един и същ никнейм ‘WALL-E” нямаше как да подмина форума. Не че има нещо кой знае колко интересно за четене последните дни, но с нескрита изненада разбрах, че ви липсвам, а и че духа ми още витае из форума ;)


Бууууууууу ;)

В един момент пък почти във всеки пост има никнейма ми. Е как да не чета ;) Пък и след репликата за ‘отвъдното’ на Гита ;) 

Сиди се появи тук от отвъдното, пък макар и чрез посредник...


Гита – не ме пращай в отвъдното. Аз съм в отВИДното но не и в отвъдното.  ;D

Само да отбележа: Като пишете за мен имайте в предвид, че форума четат и хора които ме познават реално. Честно казано поствам това най-вече заради тях.   :)

И така WALL-EМалкото роботче което не можеше да говори но успя да се влюби. Мръсното боклукчийче което върна хората на земята, но да не се отклоняваме.  8)

Прочетох всичките му постове. Видях как е влезнал , какво е казал, на какво се е учудил и разбира се как е напуснал форума. Един лек анализ (или по-скоро констатация) ще ми позволите ли ;) Знам че сте великодушни – започвам ;)

Всичко е започнало в темата на така обсъжданата напоследък Марели. Какво точно ви издразни в поведението му там не зная ???  ??? Съвсем нормална реакция на мъж който вижда че друг мъж е тормозен психически. Какво лошо има във въпросите които и е задал че така да го погнете ???

Това между другото е типично поведение за този форум, а именно да се спори с човек дал съвет на друг човек който изобщо не ви засяга вас че видите ли съвета който е дал не ви харесва. За хора четящи (момент да видя) тва Ницше, тва Унамуно, Умберто Еко, Сосюр, Хокинг, Кейнс... е лесно да се досетят че само искащия съвет има това право. Оттам е започнал и спора и не Уоли го е започнал.

Тактиката за водене на спор също е типична за този форум – взимате реплики на опонента и ги насочвате срещу него. Това поражда и ответна реакция. Не знам дали има подобен закон в психологията но знам за физиката. Там един човек на име Нютон е формулирал няколко закона един от които (третия) гласи:  Всяко действие има противодействие равно по сила и обратно по посока ... и т.н. Ако се бяхте замислили малко може би нямаше да се стигне до тук. Впрочем и-терапи даже са ви наемкнали :

http://e-therapy.bg/smforum/index.php?topic=2565.msg9238#msg9238

А беше редно да започнем с ДОБРЕ ДОШЪЛ WALL-E!

Но кой ти разбира от намеци.   ::)

Продължавам с констатациите.  :)

Уоли има и други постове освен тези с които ви опонира (странно нали):  ::)

http://e-therapy.bg/smforum/index.php?topic=2566.msg9334#msg9334

Цитирам:

А всъщност какво за вас е любовта ?

По мои наблюдения ‘любовта’ се използува основно като оправдание. Когато причината за постъпката ни не е лицеприятна т.е. вместо да кажем постъпих така от завист, алчност, глупост, наивност обикновено казваме постъпих така от ‘любов’. 

За мен лично истинската любов е само тази която изпитвам към детето ми. Тя редуцира в неочаквана за мен посока и любовта ми към жена ми. Ако преди да имаме дете си мислех че я обичам то сега вече я обичам още повече. Четейки историята на Игнат мога да заключа че дори и когато жената положи всички усилия да затрие любовта на мъжа си то любовта към децата остава непроменена. Това за мен е истинска любов. Един мъж не може да обича една жена с подобна любов но една жена може да направи така че любовта на мъжа към нея да стане истинска.


Кое е странното ли ? Ами поста е мислен специално! В предния пост той казва:

След снощи имам и един отговор на въпроса ти за любовта но искам да го формулирам точно.

Мислил е снощи ! Разбирате ли !!?? Мислил е как да отговори! Ангажирал се е мислено с форума т.е. има наченки за редовен ‘писател’. Ама някой забелязал ли е ? Коментирал ли е ?! ДА и как ???

Ясно е WALL-E че си само наблюдател на любовта.

:o  Защо ?!  :o Защото не коментирате положително нещо на което не можете да опонирате  ::) (има и рима )  :D

А не ви ли се видя странно, че е имало подобна тема по повод моето ‘нахлуване’ тук. Същите понятия , същия проблем. Къде е разликата ??? А да – аз не влязох да се защитя ,а Уоли се появи в темата си още във втория пост. В резултат – аз написах още към 1000 поста след онази тема, а той си тръгна. Може би трябваше да я прочетете за да стигнете до поста на Пилигрим където той казва:

http://e-therapy.bg/smforum/index.php?topic=1099.msg1994#msg1994

Missi Мисля, че този форум не е баш форум като форумите ами нещо форумоподобно...

Много вярно но кой да чете ::).
 
Да се върнем все пак на Уоли.  :)

Цитирам част от последния (освен ако не реши да се върне, което ме съмнява) пост на WALL-E:


То след този факт е ясно защо и как хора които никога не са се развеждали съветват други как да се разведат а хора които никога не са имали деца са напълно наясно с всичко за децата че и повече. Може и да са глупости това което говорят ама само за хората които са наясно са глупости. За незапознатите са абсолютни истини..


Факти, факти и пак факти. :o Някой да отрече че е така ?!? Айде отречете де.  :-X
 
Не го виня че си е тръгнал – напротив. Даже и малко му завиждам, че си тръгна с чест, а не като мен смачкан и без желание да пише в този, а и в какъвто и да било друг форум. Случката тук ми дава повод да си мисля, че тогава постъпих съвсем правилно като НЕ дойдох на онази среща (ето – казах го пак). Не съм искал да ме молите на колене. Не съм искал и никой да загръщам в мантията си (опазил ме бог). ::) 
 
Знам че нарушавам обещанието си да не пиша тук за което се извинявам.  :-\ Сега вече наистина тържествено ви обещавам че няма да се потрети.  ;D Може да чета форума още известно време но да пиша в него - забравете.  8)
 

А кой ще ‘раздвижва’ форума ли ??!  ::) Ами ако посрещате всеки следващ ‘WALL-E’ така никой. :-\ Ама кой съм аз да ви давам акъл как да се отнасяте с новите потребители.  :D

Чакай малко . Къде четох наскоро за новите потребители ??? Ахаааа !! Ама разбира се "Вечният септември"!!  ;DНека не съм голословен и да цитирам това велико прозрение:

"Вечният септември" е термин, с който се обозначава спада в качеството на коментарите на даден сайт заради силния приток от нови потребители.

 Такаааа.  :o Спад в качеството на коментарите значи носели новите потребители.  ::) Е кой ще се регистрира след подобно прозрение ?!  ::)

Да ви обясня малко как го разбирам аз този “Вечен септември”.  :)
 
Това понятие (според мен) важи за активните форуми. Представете си как 50-60 души си говорят в някакъв форум, обсъждат злободневни теми, копват това онова от тук и там и коментират, псуват ВиК, ЕВН, ЕОН и тям подобни три (и повече) буквени монополи, базикат се един друг, занасят се , оплакват се че са болни или махмурлии. Изведнъж се появява някой и почва да ги псува тях , после те отвръщат и ето – “спада качеството на коментарите”.

А тук какво ? Седите си , мълчите си , като дойде някой да сподели нещо му давате БЕЗценни съвети от типа ‘бъди себе си’ т.е. – дремете си в блаженна нирвана.  :D Тихо тихо – чак совите дремят.  ;D И ето – идва някакъв си Уоли и ‘спада качеството на нирваната’ т.е. на коментарите исках да кажа.  ;D

След последните изяви в темата можете да сте спокойни.  ;D След реплики като ‘насран задник’ , "подволотелизъм" и други подобни няма как да спадне повече ‘качеството’. ;D Впрочем да не ви подценявам все пак. ;)  ;D Току виж сте ме опровергали в следващите си публикации.  ;D ;D

Прави са и-терапи в констатацията си:  :-\

Потребността да потърсиш подкрепа и решението да го направиш се свързва с откриването на доверително място. И понякога пътят от емоциите и мислите до мишката и клавиатурата за много хора не е лесен. Вие сте прекрасни помощници не на един и двама  объркани хора, но сега кой би бил готов да влезне на такава арена, когато всъщност търси топла прегръдка!?

С други думи не ви трябва никакъв “Вечен септември” повече.

И пак странно но Уоли (грубияна) също е забелязал това:

http://e-therapy.bg/smforum/index.php?topic=2569.msg9389#msg9389

Колко мили и съдържателни думи. Аз не мога да се изразявам толкова културно. Не съм дорасъл или еволюирал. Срам ме е.

Разбира се пак никой не се е съобразил.  :-X И ето резултата.  :-\

Казах каквото исках. Знам че не съм бил достатъчно ясен но нямам повече време за това.
 :-X
На вас оставям да решите защо (и как) се стигна до тук. Успех ! (което значи оправяйте се ;) )

 

 

« Последна редакция: февруари 15, 2011, 10:27:30 am от CDman »
Вие получавате онова, за което мислите, все едно дали го желаете, или не.
Затова внимавайте за какво мислите.
Уейн Дайър, "Вдъхновението"

empress

 • Member
 • *
 • Публикации: 361
  • Профил
Re:За отношенията между потребителите на форума
« Отговор #93 -: февруари 15, 2011, 01:34:06 pm »
Няма смисъл да оговарям, защото едностранчивият ум чете едностранчиво.

Щом твърди, че не сме посрещнали подобаващо Уоли, а не е забелязал, че ЛИЧНО АЗ го посрещнах на прага с хляб и сол...

Щом не е обърнал внимание, че тези „факти, факти и пак факти” от прощалния пост на Уоли всъщност имат за цел да предупредят наивните потребители каква лъжкиня съм и как, видиш ли, е НЕВЪЗМОЖНО хем да печеля, хем да имам кредит... (Утре ще влезе да ми обясни и как всъщност имам сини очи!)

Щом вижда смешността в съвета „бъди себе си”, а не намира нищо смешно в съвета на Уоли „живееш в страната на мечтите”...

Щом не забелязва, че Уоли е словоохотлив само когато може да разбие чуждо мнение, а когато трябва да изрази свое, трябва да го мисли цяла нощ... Или драсва некви общи приказки... (за справка - темата на Стамър)

Щом твърди, че "Уоли има и други постове", освен тези с скоито ни опонира, а удобно пропуска факта, че съотношението им е 77 към едно...

... то тогава къде е гаранцията, че този едностранчив ум ще прочете свястно и сегашния ми пост? Никъде.

И би ли имало значение, че аз пък съм получавала вести от други евентуални потребители, които искат да започнат тема, но ги е страх да не би Уоли, Дипло или Игнат да пишат в нея?
Едва ли ще има значение. Едва ли ще бъде и прочетено.

Затова просто ще задам отново въпроса си, който май също им е убягнал.
СЪГЛАСНИ ЛИ СТЕ ДА ИЗТРИЕМ ТЕМАТА ЗА ДОБРОТО НА ФОРУМА?
Или извади тръна, или не се оплаквай, че ти боцка.

diplodon

 • Member
 • *
 • Публикации: 296
  • Профил
Re:За отношенията между потребителите на форума
« Отговор #94 -: февруари 15, 2011, 01:55:09 pm »
СЪГЛАСНИ ЛИ СТЕ ДА ИЗТРИЕМ ТЕМАТА ЗА ДОБРОТО НА ФОРУМА?
Аз НЕ съм съгласен. Нали аз се унижавах, а не вие, защо да трием!? За доброто на форума!? Айде стига лицемерие, нека хората да знаят кой им дава съвети ;).
Роди ме мамо тъпа, аз сама ще се изруся !!!

hektor

 • Member
 • *
 • Публикации: 653
  • Профил
Re:За отношенията между потребителите на форума
« Отговор #95 -: февруари 15, 2011, 06:02:44 pm »
e-therapy,
Нека не се заблуждаваме че топлата прегръдка е в доверително място, когато наоколо по трибуните има публика, която освирква, организира коментарни студия на закрито или просто воайорства.
Участвах в открити дискусии в открит форум. Арената се оформи от трибуните наоколо. За мен беше необходимо да насочим прожекторите и да видим, кой стои там и се забавлява.

към empress,
Радвам се че има хора като теб, които не се скриват в сянката и влизат открито в дискусиите и участват всеотдайно и до край. Няма да пиша повече лични неща по твой адрес сега защото явно това дразни.
Темата и да я затрием ако ли хората тук остават същите с недоизказаните неща помежду си такива теми ще продължава да има. Сигурно е добре за тези които ще дойдат отпосле да не виждат написаното тук, но може и да е поучително.
Аз лично съм за това темата да остане. Може модераторите ако решат да я заключат.

към CDman,
Дългия ти пост явно не се нуждае от отговори тук. Както казваш пишеш го най-вече заради хората които те познават реално.
В поста ти най-често се споменава ника WALL-E. Всъщност освен него само на едно място е спомената директно и Гита.
Останалото е адресирано към публиката, говорейки с гръб към форума.
Аз говоря с хора които обръщат лицето си към мен. Тези които стоят с гръб, правят намеци и в същото време намигат на аверчетата си говорят сами със себе си.

към всички,
Имаше един момент във филма "Аризонска мечта", надявам се ще си го спомните. Там ставаше въпрос за един вид риба, която се ражда с две очи разположени от двете страни на тялото и. Със съзряването на тази риба с нея става една метаморфоза. Едното и око се премества постепенно към другата страна така че след време двете и очи се събират от едната страна на тялото и. Така за рибата винаги има едно сляпо поле и светът и става едностранен.
Оставям на Вас асоциациите.

с поздрав
Хектор
"Тези, които търгуват своята лична свобода срещу социална сигурност, не заслужават нито свобода, нито сигурност и в крайна сметка остават и без двете."
Бенджамин Франклин

diplodon

 • Member
 • *
 • Публикации: 296
  • Профил
Re:За отношенията между потребителите на форума
« Отговор #96 -: февруари 15, 2011, 07:00:30 pm »
към empress,
Радвам се че има хора като теб, които не се скриват в сянката и влизат открито в дискусиите и участват всеотдайно и до край. Темата и да я затрием ако ли хората тук остават същите с недоизказаните неща помежду си такива теми ще продължава да има.
Кой се е скрил в сянката!? Кое остана недоизказано!? Аз казах каквото имах да казвам и не бях оборен с аргументи, а с обиди. Ако имахте с какво да защитите позицията си нямаше да прибягвате до лични нападки и квалификации ;).

И понеже си на 'ти' с филмите, завършвам с една модифицирана реплика от филма "Шесто чувство":« Последна редакция: февруари 15, 2011, 07:06:01 pm от diplodon »
Роди ме мамо тъпа, аз сама ще се изруся !!!

Ignat

 • Member
 • *
 • Публикации: 66
  • Профил
  • Ел. поща
Re:За отношенията между потребителите на форума
« Отговор #97 -: февруари 16, 2011, 10:18:16 am »
И аз съм против затриването на темата. Нека всеки, който получава съвети тук, да знае що за човек му ги дава.
Смятам обаче, че мястото на тази тема не е в "Семейство" и предлагам да бъде преместена в "Дъра-бъра".

P.S.
До сега не бях чел нищо от CDmen, но определено смятам, че този форум е загубил и продължава да губи СТРАШНО МНОГО от отсъствието му.

Gita

 • Member
 • *
 • Публикации: 109
  • Профил
  • Ел. поща
Re:За отношенията между потребителите на форума
« Отговор #98 -: февруари 19, 2011, 01:17:47 pm »
Аз принципно бях за изтриване на темата. Причината - Еtherapy са обяснили много добре, как тя може да повлияе отрицателно на потребителите... А и на ЦЕЛТА на форума като цяло... Но надничайки из другите теми разбирам, че и да се изтрие тази каша тук, лошите отношения прозират и от другите редове...  И форумът (а чрез него вероятно и сайта) далеч НЕ е "ДОВЕРИТЕЛНО МЯСТО"

Що се отнася до другия проблем...
Аз също съм на мнение, че форумът губи от отсъствието на Сиди…  Но както вече споменах, това са негови лични решения, за които той си има мотивите… За съжаление в последния си пост Сиди отново НЕ "вдигна пред нас завеската" относно основните причини да си тръгне от форума… Посветил е мнението си на Уоли – вече човек от отВИДното, на когото не му било устроено подобаващо посрещане…  И понеже отново обсъждахме появата и изчезването му, бих искала да споделя моето отношение… Лично аз му се извиних поне два пъти… Давам си сметка, че нямах моралното право да го коментирам, независимо от това, какво съм си мислила (или не) на ум. И в тази връзка - тук е момента да зачекна и темата за лицемерието, която Диплодон често засяга… Според мене възпитание и лицемерие не са синоними. Както и грубостта не е повод на гордост, дори и облечена в одеждите на искреността… Понякога хората се съобразяват не само със себе си, но и с останалите… Знаят, че не са сами на този свят, че има и други истини… Опитват се да се поставят на мястото отсрещния… На това му се казва социална интелигентност…

Съжалявам, че както Сиди, така и Уоли са ВЗЕЛИ РЕШЕНИЕ да си тръгнат! Както казва Еtherapy
"Всеки внася различен полъх тук, а и способността да можеш да изразиш себе си и да намериш много обратни връзки също е част от полезността на форума."...

Своите мотиви Уоли сподели в най-дългия си пост без цитати... За причините Сиди да си тръгне, обаче, аз така и не разбрах...  Досега четохме само намеци и думите на посредници...  И  все още не ми е ясно, защо той взе това решение след няколко години съфорумстване с едни и същи личности и написани 1146 поста... Но... Негово право е и да не ни информира...   :)

И в крайна сметка хич не разбирам, защо се случва всичко това... Моля ви, нека престанем с това смешно заяждане... Наистина много падна нивото на форума... Не се наемам да коментирам причините д асе случи...

diplodon

 • Member
 • *
 • Публикации: 296
  • Профил
Re:За отношенията между потребителите на форума
« Отговор #99 -: февруари 19, 2011, 01:42:18 pm »
За причините Сиди да си тръгне, обаче, аз така и не разбрах...  Досега четохме само намеци и думите на посредници...  И  все още не ми е ясно, защо той взе това решение след няколко години съфорумстване с едни и същи личности и написани 1146 поста...
Не знам да се смея ли да плача ли... ??? Какви намеци, какви посредници, кое още не е ясно. И за първолак би станало ясно че той спря да пише, защото е под достойнството му да общува с лицемери, пък били те и възпитани ;). А и за разлика от мен, той е социално интелигентен и е решил да не бъде груб, макар и искрен.

И в крайна сметка хич не разбирам, защо се случва всичко това... Моля ви, нека престанем с това смешно заяждане... Наистина много падна нивото на форума... Не се наемам да коментирам причините д асе случи...
Случи се, за да ви кажа истините (разбира се стана ми ясно че те са само мои). Няма нужда да коментираш причините за падането нивото на форума, ясно ми е че те са в мен, Ignat и WALL-E. 
Роди ме мамо тъпа, аз сама ще се изруся !!!

Gita

 • Member
 • *
 • Публикации: 109
  • Профил
  • Ел. поща
Re:За отношенията между потребителите на форума
« Отговор #100 -: февруари 19, 2011, 08:30:26 pm »
За причините Сиди да си тръгне, обаче, аз така и не разбрах...  Досега четохме само намеци и думите на посредници...  И  все още не ми е ясно, защо той взе това решение след няколко години съфорумстване с едни и същи личности и написани 1146 поста...
...

Изглежда съм се изразила неточно, затова ще допълня изречението си... Ще маркирам в червено и онова, на което ми се струва, че не обърна внимание...:

За причините Сиди да си тръгне, обаче, аз така и не разбрах ОТ НЕГО...  Досега четохме само намеци и думите на посредници...  И  все още не ми е ясно, защо той взе това решение след няколко години съфорумстване с едни и същи личности и написани 1146 поста...

П.П. Няма да отговарям повече на Диплодон, така че не е необходимо и той да коментира моите мнения...
« Последна редакция: февруари 19, 2011, 09:12:41 pm от Gita »

Gita

 • Member
 • *
 • Публикации: 109
  • Профил
  • Ел. поща
Re:За отношенията между потребителите на форума
« Отговор #101 -: февруари 20, 2011, 10:11:41 am »
Тъй като темата беше създадена от Еtherapy с цел да се изяснят отношенията между потребителите на форума, аз имам един въпрос към тях във връзка с правилата тук. Обикновено всеки форум има рубрика с правила и условия за ползване на форума, които в повечето случаи са поместени и във всеки подфорум на съответния сайт... Преди време потърсих тук из всички темички да намеря нещо в тази връзка, но не успях... Въпросът ми към Еtherapy е, можем ли да прочетем някъде правилата за използване на форума и изобщо, има ли такива?

Изненада ме, че с цел да насочи дискусията преди време се появи модераторска намеса в темата на Уоли:

:) А беше редно да започнем с ДОБРЕ ДОШЪЛ WALL-E!

В други моменти, обаче, когато нападките са груби, нямаше никаква реакция. Ето един пример: в темата "дъщеря ми живее с циганин"  Игнат казва:

на циганолюбка като теб мога само да пожелая да я срещнат тумба цигани в някоя тъмна уличка.

В последствие Емпрес пише дори с червени букви:

Във всеки случай в момента ми идва да апелирам за модераторска намеса.

Мълчание...

По-късно се коментират неща от личния ми живот, които не съм споделяла в обшия форум, цитират се скайп-дискусии и т.н... А в повечето форуми се забранява използването на лична кореспонденция, в това число лични съобщения или поща, без съгласието и на двете страни, участвали в кореспонденцията.

Кое е "редно", кое не е... ?  :-\

Затова потърсих правилата на форума тук, но не ги открих. Ще съм благодарна, ако дадете някаква информация по този въпрос.
Благодаря за всичко и хубав ден!
« Последна редакция: февруари 20, 2011, 10:31:55 am от Gita »

diplodon

 • Member
 • *
 • Публикации: 296
  • Профил
Re:За отношенията между потребителите на форума
« Отговор #102 -: февруари 20, 2011, 11:30:37 am »
Изглежда съм се изразила неточно, затова ще допълня изречението си... Ще маркирам в червено и онова, на което ми се струва, че не обърна внимание...:

За причините Сиди да си тръгне, обаче, аз така и не разбрах ОТ НЕГО...  Досега четохме само намеци и думите на посредници...  И  все още не ми е ясно, защо той взе това решение след няколко години съфорумстване с едни и същи личности и написани 1146 поста...
Добре, признавам си, причината той да напусне форума съм АЗ. Първоначално и той си мислеше като теб че не е разбрал правилно empress, обаче аз понеже съм тъп идиот се постарах да му обясня че всъщност няма нищо погрешно схванато. После думите на hektor му се видяха съвсем добронамерени, но и за тях успях да го убедя че са целяли друго. Така го изгоних, за да може empress някой ден да узурпира модераторската власт тук във форума, за което тя тайно се надява още откак се е регистрирала. Ето, признах си, олекна ми! :D

... А в повечето форуми се забранява използването на лична кореспонденция, в това число лични съобщения или поща, без съгласието и на двете страни, участвали в кореспонденцията.
Не че съм чел правилата в 'повечето' форуми, но това ми изглежда смешно и не виждам особена логика в него. Ако го има в някой форум предполагам там Мод си ти ::)
Роди ме мамо тъпа, аз сама ще се изруся !!!