Автор Тема: Какво означава поведението ми?  (Прочетена 3780 пъти)

anonimna

 • Гост
Какво означава поведението ми?
« -: ноември 30, 2005, 07:21:00 pm »
Имала съм и други партньорства, но това ми се случва за първи път. Омъжена съм за човек ,за когото аз съм голямата му любов - преди мен не е имал друга жена. Въпреки това аз постоянно се съмнявам в него и изпитвам страх ,че може да ми изневери. Парадокса е ,че като цяло аз съм красавицата, а той е хм, не отличника ,но един много свестен, малко суетен ,но като цяло обикновен мъж. Доста често изпадам в ситуацията ,че съм си въобразила уж нещо , а той " ни лук ял ,ни лук мирисал" и винаги излиза прав за всичко. Усещам ,че съм манипулирана, а същевременно знам и че ме обича много. Кажете как да изляза от това зависимо положение. Да скъсам ли с него или да се боря и как. Имаме и дете.

etherapy

 • Administrator
 • Member
 • *****
 • Публикации: 1323
  • Профил
  • Ел. поща
Отговор
« Отговор #1 -: декември 02, 2005, 02:39:41 pm »
Ситуацията, в която се намирате е твърде мъчителна, а реалните причини са някъде във взаимоотношенията и постъпките ви един към друг. От къде и кога се е появила тази неувереност, в какъв период от живота си сте, има ли промени около Вас...? За всичко това можете да поговорите с психолoг -тук в www.e-therapybg.com. След като се открият реалните причини за проблема Ви, тогава може да се намери и изходът.

Anonymous

 • Гост
Re: Какво означава поведението ми?
« Отговор #2 -: януари 26, 2006, 11:53:43 pm »
Цитат на: "anonimna"
nqmala :oops: съм и други партньорства, но това ми се случва за първи път. Омъжена съм за човек ,за когото аз съм голямата му любов - преди мен не е имал друга жена. Въпреки това аз постоянно се съмнявам в него и изпитвам страх ,че може да ми изневери. Парадокса е ,че като цяло аз съм красавицата, а той е хм, не отличника ,но един много свестен, малко суетен ,но като цяло обикновен мъж. Доста често изпадам в ситуацията ,че съм си въобразила уж нещо , а той " ни лук ял ,ни лук мирисал" и винаги излиза прав за всичко. Усещам ,че съм манипулирана, а същевременно знам и че ме обича много. Кажете как да изляза от това зависимо положение. Да скъсам ли с него или да се боря и как. Имаме и дете.
  [url][/url][/list]