Автор Тема: Проблем с регистрацията  (Прочетена 2937 пъти)

Lady of the roses

• Member
  • *
  • Публикации: 1
    • Профил
    • Ел. поща
Проблем с регистрацията
« -: септември 13, 2010, 06:34:45 pm »
Здравейте!
Радвам се, че успях да се регистрирам макар, че ми отне цял час...
Не мога да разбера, защо всичко сте описали само на английски език, и въпреки, че се справям горе долу с английския пак имах проблем с регистрацията. Няколко пъти ме връща за парола, след това за неправилно въведени символи...почти се бях отказала, но се сетих да помоля един приятел който ме регистрира. :)
Въпроса ми е няма ли начин да се опрости регистрацията за да бъде форума достъпен за всеки...и ако има възможност съветите и правилата относно регистрацията да бъдат изписани и на български език. :)

administrator

• Administrator
  • Member
  • Публикации: 21
    • Профил
Re: Проблем с регистрацията
« Отговор #1 -: септември 17, 2010, 09:50:14 am »
Здравейте!
Извинете ни за късния отговор - ще вземем Вашите препоръки под внимание и също така ще преведем текстовете за да бъдат на български език.

empress

• Member
  • *
  • Публикации: 361
    • Профил
« Отговор #2 -: януари 29, 2011, 02:21:26 am »
Здравейте, e-therapy!
Помолиха ме да попитам защо сайтът не приема имейли на нови потребители. Кандидатът е опитал с два акаунта, но не е успял да се регистрира.
Благодаря.
Или извади тръна, или не се оплаквай, че ти боцка.

administrator

• Administrator
  • Member
  • Публикации: 21
    • Профил
« Отговор #3 -: януари 31, 2011, 10:58:27 am »
Здравейте, e-therapy!
Помолиха ме да попитам защо сайтът не приема имейли на нови потребители. Кандидатът е опитал с два акаунта, но не е успял да се регистрира.
Благодаря.

Здравейте, преди малко направихме регистрация пробна и функционира както трябва системата. Възможно ли е да уточним точно каква грешка изписва при опита за регистрация ?
Или преминава успешно регистрацията, но не се получава email за активация ?
Също така ако не приема самата електронна поща освен съобщението за грешка ще е много полезно да се напише и самият email какъв е, защото при опитите за борба със СПАМ-а някой адреси са забранени и е въможно email-ите да попадат случайно сред тях.
Няма проблем тази комуникация да протече на etherapy@mail.bg, веднага след като имаме повече информация ще реагираме адекватно за да се оправят нещата.