Темата за срещата се засяга доста често напоследък.

За Хектор - ясно защо. Иска да се види с Пролет на живо

За емпресс - също
Както споменах - аз не съм от прекалено любопитните и това, което чета тук ми стига т.е. не изгарям от желание (а нямам и нужда) да се виждам непременно с хората, които го пишат. И вместо да пиша в пожелателен характер за среща искам да направя едно предложение,а именно:
Какво ще кажете да проведем един скайп конферентен разговор в предварително уговоререн ден и час ?! Защо правя това предложение.
1. Минимални разходи и др. подобни.
2. Првил съм го по време на службата (бях свръзка) и да ви кажа е доста интересно да слушаш само гласа на някой -развинтва въображението.
3. Ще изключим камерите , което ще запази анонимността ни доколкото е възможно (макар че вече знаете как изглеждам от фоторобота на Хектор).
4. Всеки е свободен да напусне когато поиска ако реши, че разговоря не му допада или го засяга лично.
Ако желате пратете мина ЛС по един скайп юзър, а аз ще се постарая да препратя целия списък на всички, които са ми пратили ЛС. Искам да направя и уговорката юзърите, които решат да се включат в 'срещата' да имат
повече от 1 пост във форума(и то по същество). В края на краищата за какво да си говорим с човек , който нищо не ни е казал , а не искам (или поне се надявам) да няма пасивни слушатели.
Айде помислете, а аз ще си разчистя пощата