Автор Тема: body language  (Прочетена 7176 пъти)

empress

• Member
  • *
  • Публикации: 361
    • Профил
body language
« -: февруари 08, 2008, 06:23:41 pm »
Уважаеми e-therapy, завидях на "емотиконната база" на един друг форум и силно ми се прииска да си обогатим нашата. Липсва ми езикът на тялото и често стигаме до неразумения, а едно такова мърдащо чучелце в много случаи може да разсее двусмислията. Вижте ги само! http://forum.skycode.com/me.asp?s=71 http://forum.skycode.com/moreemotes.asp Нито знам как става, нито възможно ли е, ама... Иска ми се! Надявам се молбата ми да бъде удовлетворена! :wink:
Или извади тръна, или не се оплаквай, че ти боцка.

etherapy

• Administrator
  • Member
  • Публикации: 1323
    • Профил
    • Ел. поща
Отговор
« Отговор #1 -: февруари 08, 2008, 06:29:00 pm »
Благодарим за предложението. Тъй като аз съм един от оперативните психолози, няма как да дам утвърдителен или отрицателен отговор, но идеята е прекрасна:) Техническата подръжка ще Ви даде отговор. Хубава събота и неделя:)

empress

• Member
  • *
    • Профил
body language
« Отговор #2 -: февруари 21, 2008, 05:21:25 am »
Благодаря ви много, много, много! :smt026 :smt041 А може ли да си поръчам някои специално? :wink: За постовете до Kori и Missi ми липсва емотиконче на два смърфа, които енергично вдигат обща банер с надпис "Ха така!" Като се обръщам към Piligrim, бих започвала и завършвала с един смърф, който пренебрежително щъква прашинка с дясната си ръка от левия си ревер. :wink: До cdman много ми трябва една Смърфиета с ръце на кръста и гневно потропващо краче. Може ли?! Може ли?! Може ли?! :smt026 Шегувам се! Отново много ви благодаря! :D

Missi

• Member
  • *
  • Публикации: 266
    • Профил
body language
« Отговор #3 -: февруари 21, 2008, 10:02:18 am »
А, аз гледах тъпо и се чудех защо досега съфорумците не са използвали всички тези забавни емотикони!! Благодаря, empress, че повдигна въпроса и на e-therapy за бързата реакция :smt038

piligrim

• Member
  • *
  • Публикации: 207
    • Профил
body language
« Отговор #4 -: февруари 21, 2008, 08:08:36 pm »
Цитат
Като се обръщам към Piligrim, бих започвала и завършвала с един смърф, който пренебрежително щъква прашинка с дясната си ръка от левия си ревер.
С какво ли не са ме сравнявали, но с прашинка... Че и пренебрегната на всичко отгоре. Е... Да ми е честито сефтето и благодаря! В момента и на мен ми липсва емотикона с табелата "Ха така!" Empress, може да ползваш ето този: :smt015 Почти същото е. Макар, че е нещо като оксиморон да комбинираш пренебрежение с обръщение... :wink: piligrim
Срещу каквото и да се изправим, каквито и битки да водим в самите нас, винаги имаме избор. Нашите избори определят кои сме. И винаги можем да изберем правилната постъпка.

Missi

• Member
  • *
  • Публикации: 266
    • Профил
body language
« Отговор #5 -: февруари 21, 2008, 10:19:25 pm »
Я, да се намеся непоканена: Защо си пимислих, че с емотикона за piligrim empress иска да каже по-скоро, че нищо й намя на самочувствието от неговите коментари или нещо подобно, а не че той е нещо пренебрежимо малко като прашинка?! Явно всеки чете каквото е готов да види и експонира собствените си притеснения или мисли върху зададената от друг ситуация...

piligrim

• Member
  • *
  • Публикации: 207
    • Профил
body language
« Отговор #6 -: февруари 22, 2008, 09:44:10 am »
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :smt082 :smt082 :smt082 И аз така го схванах... Ма като ще се бъзикаме... Съжалявам, че "си го изкарвам" на empress, но когато другите не пишат... Никога до сега не съм усещал пренебрежение от нейна страна и ми е много приятно да си пиша с нея, и с всички вас. Ако не ви възприемах като приятели никога не бих си позволил подобни заигравания с контекста. Погледнат отстрани аз изглеждам доста сериозен - дори намръщен. Но истината е, че много обичам да се смея и като правило в живота си търся положителните емоции! Само, че разкривам тази своя "скрита" страна само пред хора на които имам доверие и харесвам! :wink: piligrim
Срещу каквото и да се изправим, каквито и битки да водим в самите нас, винаги имаме избор. Нашите избори определят кои сме. И винаги можем да изберем правилната постъпка.

CDman

• Member
  • *
  • Публикации: 1148
    • Профил
..........
« Отговор #7 -: февруари 22, 2008, 10:04:14 am »
:shock: :x :smt030 :smt033 :smt034 :smt066 :smt075 :smt116 :smt119 :smt088 А сега да ви видя дали ще разберете какво съм искал да кажа !! Чакам интерпретации :smt020
Вие получавате онова, за което мислите, все едно дали го желаете, или не.
Затова внимавайте за какво мислите.
Уейн Дайър, "Вдъхновението"

ani

• Member
  • *
  • Публикации: 29
    • Профил
какво означава обирането на прашинки :)
« Отговор #8 -: февруари 22, 2008, 01:20:29 pm »
С голямо уважение към всички пишещи в този форум и най-вече към piligrim смятам, че не отговаря под неговото име да има описаното по горе "човече", защото :"Когато някой не одобрява и не е съгласен с нечие мнение или поведение, но изпитва задръжки да изкаже собствената си гледна точка, то той започва да дава несловесни сигнали, известни под името „жестове на отклоняването",тъй като отклоняват вниманието на съответния човек от собственото му премълчано мнение. Един от тях е обирането на въображаеми власинки от дрехата. Докато изпълнява това почти незабележимо и сякаш без никакво значение действие, берачът на власинки обикновено гледа встрани от човека, срещу когото е настроен отрицателно, най-често към пода. Това е един от най-широко разпространените сигнали за неодобрение и несъгласие" (цитат от книгата "Езикът на тялото"). Смятам , че всички постове на piligrim показват точно обратното .Простете , че не проявих чуство за хумор :(

empress

• Member
  • *
    • Профил
body language
« Отговор #9 -: февруари 23, 2008, 12:02:40 am »
Знаем бе, Аничка! :D Но така описаното от мен емотиконче е замислено да означава: "Говори си, не ми пречиш!" :D Piligrim отдавна е наясно колко му се радвам, така че... нема да ми се разсърди! :P

empress

• Member
  • *
    • Профил
body language
« Отговор #10 -: март 15, 2008, 11:51:41 am »
Авторедакция от 17 март....... Хм... :smt017 Онзи ден е трябвало да си допия сутрешното кафе, преди да си включа компа... :smt017 Хайде друг път ще разшифровам емо-стринга на Cdman :D Някой следобед, когато Марс не ми прави тригон със Слънцето :smt084 :?