Здравей chancy,искам само да ти кажа,че преди да вземеш някакво решение за живота,защото в този труден за теб емоционален момент то ще бъде точно такова,погледни себе си и ако можеш си отговори на въпроса:Обичам ли се?Опитай да откриеш това,което наистина те радва.Другият мъж е далеч от теб,ти си го представяш,сигурна съм,представяш си как имате общо бъдеще и всичко е прекрасно...Може и да е така,но може и да не е..За да намериш нещо,трябва да го потърсиш..Потърси в съпруга си онези черти,които ти липсват,може просто да са скрити,той не може да знае,какво мислиш ти,трябва да има диалог.Аз също понякога мисля за връзката,която изживях/ме.След последния път,когато съм писала тук се случиха и други неща,т.е. сме имали отново близки отношения...тримата,но вече го приемам по друг начин..щом се случва,значи си го предизвикал по някакъв начин,няма нищо случайно в този живот,просто е трудно да го разберем. Пожелавам ти успех,искрено ти го пожелавам и искам да ти кажа,че можеш да се довериш напълно на специалистите тук,защото наистина си разбират от работата!