chancy & megi2007 Винаги съм си мислил, че едно от най-лошите неща, които могат да се случат на човек е... да му се сбъднат всички мечти и фантазии... Особено фантазиите! За повечето мъже поразголената жена е значително по-възбуждаща от напълно голата... За жените не зная. Предполагам, че няма голяма разлика.
Cdman както обикновено е директен но прав! Ако човек непрекъснато си мисли, че има някой по-добър за него въпреки, че "обича" и "уважава" настоящия си партньор най-вероятно ще му се наложи да се изправи пред нелицеприятната истина, че е "изпуснал питомното за да гони дивото"... Все си мисля, че жена или мъж изневерявайки по този начин - чрез продължителна връзка с чувства - всъщност се страхува точно от това. Лично на мен ми е трудно да си представя как е възможно да се изпитва любов към двама различни човека...? Любовта - поне така, както я разбирам аз - би трябвало да изключи подобна възможност. Привличане, секс, страст, чувство за вина. Това да! Но любов...? Едва ли! Наистина ли някой би казал, че е нормален и естествен риска да причини огромна болка на човека, който твърди, че обича и от когото смята, че е обичан...? Извинете ме за израза, но мисля, че това е извратено! Да обичаш означава да си загрижен, ангажиран и себеотдаден, а не да си вириш краката/пениса с някой чужд/чужда! Според мен първото, което трябва да направите за да решите проблема е да поговорите НАПЪЛНО ОТКРОВЕНО сами със себе си. Задайте си въпроса: Защо съм със съпруга си и защо искам да бъда с другия? След това си дайте сметка готови ли сте да изтърпите унижението, когато извършеното излезе наяве. Можете ли да посрещнете вероятните последствия. И най-вече къде мислите, че ще се намират любовниците ви, когато бурята дойде... До вас? Или някъде „на сухо”... Дали те биха свързали живота си с жена способна да изневери на човек, който „обича”... И дали когато им се кълнете в любов няма да си задават въпроса „До кога ли...?” (в случай, че са ви приели разбира се...). Не зная дали някоя от вас някога е преживяла изневяра от човек, който искрено е обичала... Щом вършите всичко това предполагам, че не. Съпрузите ви може да не са страхотни като любовниците, които имате но... наистина ли заслужават ТОВА? Вие самите заслужавате ли го? Щом все пак изпитвате някакви скрупули едва ли сте от така наречените „фатални жени”... И на двете ви ще кажа: Нямате си и най-малката представа какво е това ЛЮБОВ! Точно толкова, колкото „приятелите” на съпрузите ви си нямат представа, какво е ПРИЯТЕЛСТВО!
megi2007!
Обичам мъжа си, а си мисля за другия, дори нямам желание да правя секс с мъжа ми, а той е най-милия и любвеобилен човек и въобще не го заслужава. Другият мъж по нищо не превъзхожда моя, дори в леглото, но умирам да съм с него. Как да се справя с тази буря в душата си – не знам. Нямам сили да напусна мъжа си, нито да прекратя другата си връзка.
Хайде сега си представи как този мил и любвеобилен човек разбира за това, което вършиш. Представи си как се сгърчва от болка и обида. Как целия му свят се срива... И след като си, си представила всичко това кажи, че го обичаш...! Искрено се съмнявам съпругът ти да има враг, който може да му причини това, на което си способна ти (и "приятелят" му)!
chancy ...просто как да ви кажа - не може да се обясни, най-добре знае този който го е изживял.
Дано никога не разбереш, колко си права... (за справка – горния абзац). А и не винаги, но често, забранения плод се оказва горчив... И въпреки, че се повтарям (за десети път :wink: ) и на двете ви препоръчвам внимателно да прочетете подписа ми. Може би ще ви наведе на някои размисли...