Автор Тема: наркозависим  (Прочетена 3179 пъти)

nikolai nikolov

• Member
  • *
  • Публикации: 1
    • Профил
    • Ел. поща
наркозависим
« -: май 01, 2009, 07:02:12 am »
     Здравейте на Вас и на целия екип от мен!Искам да споделя с Вас моят проблем и много ще се радвам да ми обърнете внимание и да ми помогнете.От 13 годишен имам проблем с хероина и наред с него сам използвал анфетамини,марихуана,екстази,кокаин,ЛСД и други халюцигиенни вещестества.През всичките тези 9 години,в момента сам на 21,сам опитвал много начини да се справя с проблема,но в един определен момент спирам да се боря и започвам от начало.През цялото време на така нареченото самолечение,времето в което не сам употребявал наркотици и по конкретно хероин е не повече от 1 месец.След 6,7 години редовна употреба,реших да отида в клиника за лечение за наркозависими с субситол и метадон.Докторите взеха решение да започна лечение сас субситол,но и това се оказа безуспешен опит за мен.Приблизително 1 година аз приемах едновременно и субситол и хероин.Родителите ми отново разбраха,че аз продалжавам и заминах за Гърция с майка ми с цел да се оттеделя от досегашните си приятели,познати и начи на живот.Там издаржах приблизително 3 месеца,след което започнах отново да се инжектирам.След 1 година престой там,майка ми не беше пречка за мен,тьй като ми вярваше на всички безкрайни и глупави льжи.Вьрнахме се в Бьлгария и заедно сьс сестра ми,която беше разбрала че вьв Варна има една цьрква,която помага на наркозависими.На 6 октомври 2008 година аз отидох там с цел да стоя 8 месеца,такава беше програмата,но на втория месец аз си трьгнах и отново се прибрах в София.Изключително благодарен сам на всички хора там,които ми подадоха рька и с тяхна помощ вече седми месец не употребявам хероин.Проблема е че понякога чувствам потребност да приемам кокаин и марихуана,когато се забавлявам по заведения.Надявам се да успея да преодолея и този проблем чрез вашата помощ.Очаквам Вашия отговор скоро и много ще се радвам,ако лично мога да се срещна с Ани Владимирова.Благодаря!

etherapy

• Administrator
  • Member
  • Публикации: 1323
    • Профил
    • Ел. поща
Re: наркозависим
« Отговор #1 -: май 03, 2009, 02:47:12 pm »
Здравейте!
Благодарим Ви за доверието, което гласувате на форума!
Направил сте много крачки и сте положил усилия, което показва, че имате добра мотивация. Именно тя е подходяща база, която можем да използваме в съвместната ни работа тук. Знаете, че зависимостите, освен медикаментозно, се лекуват и с паралелна подкрепяща психотерапия. Можете да използвате безплатната си сесия тук като начало и да разговаряте с психолог детайлно за проблема.
Очакваме Ви. Разчитайте на нас!