Автор Тема: pomognete mi  (Прочетена 2792 пъти)

munepiue

• Member
  • *
  • Публикации: 15
    • Профил
pomognete mi
« -: август 10, 2008, 06:51:23 pm »
моля ви помогнете ми. чувствам се ужасно объркана. от 6 години не се бях дрогирала. преди една седмица обаче хванах приятеля ми че го направи. чувствам се излъгана. казах му да си направи тест за наркотици, защото не му вярвам, но той отказа. каза, че ако искам може да се закълне, че не е взимал. доверието в него се срина тотално. не му вярвам за нищо. както ме излъга, така може да ме излъже и за други неща-например жени. сигурна съм, че го е правил и преди. и понеже съм доста ревнива направо полудях. не ми се живее вече. искам и аз да почна да си джиткам. пропуснах много години като се отдадох на един човек

CDman

• Member
  • *
  • Публикации: 1148
    • Профил
pomognete mi
« Отговор #1 -: август 11, 2008, 11:29:23 am »
Боже божееее .. прибери си вересиите !!
Вие получавате онова, за което мислите, все едно дали го желаете, или не.
Затова внимавайте за какво мислите.
Уейн Дайър, "Вдъхновението"

(X) joreste (X)

• Member
  • *
  • Публикации: 228
    • Профил
pomognete mi
« Отговор #2 -: август 11, 2008, 11:35:28 am »
Здравей munepiue, първо според мен трябва да се успокоиш! Може би е най-добре да ти отговори някой специалист! Проблемът ти е доста сериозен, може би трябва да си поговориш спокойно с приятеля си, да му обясниш как се чувстваш! Доверието явно е важно за теб, но не трябва да се предоверяваш на един човек, не зависимо какъв ти е, както и да се съмняваш – прекалено . Има смисъл да живееш! Бъди силна, каквато сигурно си! Успех! :P

etherapy

• Administrator
  • Member
  • Публикации: 1323
    • Профил
    • Ел. поща
Отговор
« Отговор #3 -: август 11, 2008, 02:24:00 pm »
Наркотиците, алкохола.. ни пренасят в друго състояние, което уж игнорира наличето на проблеми. Там уж можеме да забравим, там сякаш всичко е по-различно... но там всичко е "уж" и "сякаш". Там нямаме сили да се борим с реалността и губим още по-безвъзвратно ресурсите си за справяне, а проблемите стават все по-грандиозни. Вие може би много добре знаете как е да си там в безвремието и колко е трудно да се върнеш и да успееш. 6 години са голям успех! 6 години друг живот, са сила! 6 такива години, дали заслужават да отидат на вятъра и да сринете всички усилия, постижения и ценни неща, които сте достигнала?! Колко голяма може да е една причина, за да искате да посегнете на себе си, след като животът е пред Вас!? Този живот се променя, има способността да става по-пълноценен, по-наситен със събития от релаността, а "джиткането" би могло да изсмуче всяка възможност. Има много варианти, много посоки, много избори.. Можете да разчитате на нас за силна подкрепа в намирането на личния удовлетворителен и свободен път за Вас!! Очакваме Ви!