Автор Тема: синдром на празното гнездо  (Прочетена 2833 пъти)

anna 90

• Member
  • *
  • Публикации: 2
    • Профил
    • Ел. поща
синдром на празното гнездо
« -: август 10, 2015, 10:42:02 pm »
здравейте,имам проблем от около 6 години .след като децата  напуснаха дома и живеят отделно, в друг град .чувтвам се ненужна и  безполезна.имам си работа , нямам финансови проблеми, обаче в душата ми е пусто и празно. изчетох мн статии за справяне с проблема, но нищо не помага. съпругът ми няма  моите притеснения . той си е самодостатъчен . Опитах екскурзии, срещи с приятелки - не помага. Ако има жена , която е имала такъв проблем и го е решила - моля за съвет и помощ.

etherapy

• Administrator
  • Member
  • Публикации: 1323
    • Профил
    • Ел. поща
Re: синдром на празното гнездо
« Отговор #1 -: август 11, 2015, 12:55:05 pm »
Здравейте!
Необходимо е да промените нагласата си към този период от живота си. Вместо да се чувствате ненужна и безполезна, да приемете, че това е времето, в което можете да направите всичко ,за което не сте имала възможност и време преди, когато сте била отдадена на отглеждането и възпитаването на децата. В крайна сметка най-хубавото е, че сте научила децата си да бъдат самостоятелни и да се справят сами. Сега, от вас се иска да се радвате на техните успехи и те да знаят, че могат да разчитат на вашата подкрепа. Можете да влезете в сайта и да говорите с психолог, с когото заедно да изработите план за действие и да отработите натрупаните емоции. Успех!

anna 90

• Member
  • *
  • Публикации: 2
    • Профил
    • Ел. поща
« Отговор #2 -: август 12, 2015, 09:11:09 pm »
благодаря за отговора

как чрез сайта  да осъществя връзка с психолог

etherapy

• Administrator
  • Member
  • Публикации: 1323
    • Профил
    • Ел. поща
« Отговор #3 -: август 13, 2015, 10:36:54 am »
Нужно е да си направите регистрация през опцията "Акаунт" от началната страница. След което влизате в личната си страница и от там кликате на опцията "Вземи своята безплатна сесия" (в ляво най-долу). Тогава можете да запазите безплатната си сесия като съобразите това, че тези сесии се запазват на четни дати в 10.00, 15.00 и 20.00ч. Ако имате трудности, пишете ни отново тук или в "Поддръжка". Приятен ден!