Автор Тема: Търсене на светлина в тунела....  (Прочетена 4694 пъти)

v77ko

• Member
  • *
  • Публикации: 1
    • Профил
Търсене на светлина в тунела....
« -: април 01, 2016, 07:09:08 pm »
Проблемът за  който ще пиша  се отнася до сестра ми, търся начин да  е изкарам от дупка в  която е попаднала но не зная как.
Ще опитам да  започна от началото, като 6 годишна претърпя сърдечна операция и може  би малко или много това до известна степен е докарахме до там да  е  пазим от всичко и всички за което вината ни е огромна за бездействието в тези години, завърши само основното си образование което беше проведено като частна ученичка и до там, последва пълен отказ от нейна страна да продължи с ученето си за средно образование. Последва затваряне в себе си, което продължава над 10-15 год. И тъпчене на едно и също място, отказва да признае че има проблем но отказва и комуникация с околния свят, ежедневието се състой в това  да закуси и цял ден пред компютърът,отказва категорично да излиза от домът си, разговаря само с близките си аз  не  съм един от тях, комуникацията и с мен е аз питам и отговорът най често е да/не  и това  е. Върхът беше  вчерашния ден в който в социална мрежа беше постнала: убита котка,гробища,смърт. При въпрос защо го е  направила не последва смислен отговор. Посъветвайте ме какви стъпки да  предприема за  да  успея да  е  измъкна от това  положение  в което  е в момента, защото започвам да  се  плаша от всичкото това.
п.с.
32 годишна е  сестра ми, аз  съм 6 години по голям.