DEAR Biltin! Като оперативен дебил :twisted: не мога да не взема отношение по вашия проблем, а и по нещастно стечение на обстоятелствата уцелихте обедната ми почивка за което разбира се вие нямате никаква вина. От WINDOWS версия 3.1 насам ( а и по-рано ) има едни програмки наречени “текстови редактори”. Именуват се NOTEPAD и WORDPAD. Най малкото предимство, което тези програмки Ви дават е, че не си бодете очите за да четете :smt004 не до там едрия шрифт на страницата на форума,а и самите програмки донякъде припокриват възможностите на вградения във форума редактор предназначен за писане на теми. Няма да е излишно и едно бутонче за запис на чернова но .... както казах аз съм оперативен дебил и не мога да огрея навсякъде. Възползувайте се от високотехнологичните възможности на клипборда. :smt117 От поста Ви разбирам, че сте запозната донякъде с функциите COPY , PASTE (КОПИ и ПЕЙСТ или както са ги превели ОТРЕЖИ и ПОСТАВИ :shock: ) и не се ядосвайте повече. :smt070 Най-малкото ще имате архив на всички свои мнения, което понякога е полезно ако искате да не се повтаряте. :smt017 С уважение ! CDman :smt024 (новите иконки са СУУУПЕР !! :smt115 )