Автор Тема: ne izdurzam  (Прочетена 3076 пъти)

munepiue

• Member
  • *
  • Публикации: 15
    • Профил
ne izdurzam
« -: февруари 08, 2008, 06:39:44 pm »
не съм се друсала от 4 години, но има моменти в които много искам да го направя направо не издуразм психически, лосхото е че приателите ми употребяват и на мен ми се иска да пробвам, какво да правя да взимам от време на време когато ходя на парти или да не взимам. след като спрях почнах да пия ужасно много

etherapy

• Administrator
  • Member
  • Публикации: 1323
    • Профил
    • Ел. поща
ne izdurzam
« Отговор #1 -: февруари 10, 2008, 12:06:41 pm »
Съжаляваме, че чак сега ти отговаряме, Munepie! Утешителното е, че все пак имаш зад гърба си 4 години чист живот и това си е наистина успех, който не бива да проваляш с лека ръка! Помниш ли колко трудно беше да го постигнеш? Ако пак започнеш, пак ще трябва да преживееш и другия период и то още по-трудно. Пишеш, че не издържаш в момента. След четири години, за да се появи такова силно влечение означава, че имаш силна промяна и вълнения в живота си, които са те поставили пред сериозни трудности за справяне. Същият ефект се получава и при ситуации, в които загубваш основни занимания и те наляга "голямата скука"... Няма да стане с вземане "от време на време". Знаеш, че в това занимание има само една посока - на увеличаване на вземанията. Пиенето е също зависимост и е ясно, че като спреш една, минаваш на друга, ако не се реши наистина проблемът на личността, който те е довел до тук! Запиши си час за безплатна сесия! Нека заедно намерим опори за живота ти и източници на удолветворение. Кураж!

niki

• Member
  • *
  • Публикации: 2
    • Профил
Re: ne izdurzam
« Отговор #2 -: юни 12, 2009, 12:26:55 pm »
Не смяташ ли, че трябва да смениш средата? Средно положение няма!