Автор Тема: Въпрос относно амфетамините  (Прочетена 5661 пъти)

mikele

• Member
  • *
  • Публикации: 1
    • Профил
Въпрос относно амфетамините
« -: февруари 04, 2008, 01:11:49 pm »
Здравейте. Имам един въпрос към вас. Прочетох статията "Амфетамини" публикувана на вашия сайт и реших да ви пиша със следната молба , от която може би ще останете шокирани или поне с непраевилно впечатление за човека написал този имейл, но ще се пробвам: Можете ли да ми кажете от къде мога да си купя амфетамини ,по възможност не от някой уличен дилър (от съображения за сигурност) ? Питате се защо? Ето го и отговора: Студент магистър съм , на 25 г. , почти накрая на моето обучение. Работя в сферата на информационните технологии, в сфера в която винаги има нешо ново за учене , но силите не стигат, физически , емоционални и тн., тъй като стреса е голям. Връщане назад няма , имам приятели и семейство което разчита на мен , но за да продължа имам нужда от тези амфетамини. Знам какво причиняват и до какво могат да доведат ако прекалиш , но от това което прочетох в малки дози и да кажем веднъж седмично не е толкова опасно. Стигаме до въпроса кое е по важно- приятелите който ме мотивират да се развивам още повече професионално и семейството или здравето. Щом пиша този мейл значи съм решил кое е по важно за мен и ви моля ако имате желание и възможност да ми отговорите . Благодаря за отделеното време. ttsstt@email.bg

empress

• Member
  • *
  • Публикации: 361
    • Профил
« Отговор #1 -: февруари 04, 2008, 01:37:23 pm »
Майко мила, и това доживях да прочета тук! Със същия успех можеш да се примолиш в Първо районно. Може дори да имат на склад - нали конфискуват от тоя-оня... И те са хора, ще те разберат. Може и те да позобват - тежко е да си ченге: чанч, напрежение...
Или извади тръна, или не се оплаквай, че ти боцка.

etherapy

• Administrator
  • Member
  • Публикации: 1323
    • Профил
    • Ел. поща
Отговор
« Отговор #2 -: февруари 04, 2008, 02:00:26 pm »
Здравейте mikele! В ситуация на стрес често взимаме първото решение, което ни се струва най-лесно и което, според нас, със светкавична скорост би премахнало този стрес. Вярно е, че продължителния стрес е безкрайно опасен, но изхода от него, който сте избрал би довел до още по-голям стрес и то на повече нива. За да се реши проблема със стреса в дълготраен план и в положителна насока човек трябва да успее да подреди правилно приоритетите си, да структурира добре целите си и нивата, до които иска да достигне и най-вече да се научи здравословно да релаксира. В този смисъл, понякога високите летви и крайната самокритика ни вкарват в затворения кръг на стреса и умората. И тъй като ние няма как да Ви дадем насоки за закупуване и ползване на амфетамини, поне се надяваме да се възползвате от безплатната си сесия тук и да получите психологическа подкрепа.

CDman

• Member
  • *
  • Публикации: 1148
    • Профил
..........
« Отговор #3 -: февруари 04, 2008, 04:39:29 pm »
Откровените въпроси изискват откровени отговори. За начало един виц – да смегчи удара така да се каже. ----------------------- Един мъж хванал жена си на калъп с комшията. Взел един нож и както си били голи хванал комшията за оная работа. - Избирай – казал – горната или долната глава. - Долната – без да се замисля отговорил онзи. Клъц !! След няколко минути онзи се окопитил и пак казал - Размислих комши. Ако ми няма долната за кво ми е горната .... ----------------------------- Та и твоята работа. За да помагаш на родителите си и да се развиваш професионално си решил да си заложиш здравето. Убоо убоо !! Ама ако си загубиш здравето по скоро родителите ти ще те гледат, а и за какво професионално развитие ми говориш след като ще си полужив мъртвец ??!! А да – ако целта ти е да станеш наркоман и държавата да поеме лечението ти – на прав път си брато. Ще си кюташ в някоя комуна и няма да ти пука за пари и власт. Така де .. що да се мъчиш ? А за амфетамини можеш да попиташ всеки неадекватен младеж, който видиш да се търкаля някъде около Попа (нали там е купона). Айде успех !
Вие получавате онова, за което мислите, все едно дали го желаете, или не.
Затова внимавайте за какво мислите.
Уейн Дайър, "Вдъхновението"

Missi

• Member
  • *
  • Публикации: 266
    • Профил
« Отговор #4 -: февруари 05, 2008, 09:18:55 am »
И аз няма да ти кажа каквото искаш да чуеш... Но, понежи си умен младеж под стрес, ако се позамислиш малко по-сериозно, ще разбереш смисъла на горните постове и на моят. Всякакви стимуланти били те обикновено кафе, алкохол, амфетамини или разни медикаменти НЕ носаят сили на организма ти!! Те просто активират неговите запаси, но така запасите се изчерпват много бързо и след временния ефект на еуфория и свежест идва много тежко чувство за отпадналост. За амфетаминете не мога да твърдя, тъй като не съм запозната с начина по-който се усвояват, но за кафето и алкохола мога да ти кажа, че в процеса на разграждането им участват много витамини и минерали, които тялото ти би могло да използва далеч по-рационално, ако не се занимава с разграждането именно на тези продукти. Оттук и усещанията за отпадналост и липса на сили. За едно обаче си много прав - потърсил си помощ за излизане от стреса. Не се отказвай, но потърси истинската причина. А тя определено не се казва "амфетамини". Не мога да те посътвам да си поговориш с квалифициран терапевт, въпреки че от опит знам, че това ще отвори вратата към решаването на проблема със стреса. Изборът си е твой, но пък нищо не губиш от една безплатна онлайн сесия....

etherapy

• Administrator
  • Member
  • Публикации: 1323
    • Профил
    • Ел. поща
« Отговор #5 -: февруари 06, 2008, 05:43:33 pm »
Ситуацията, която се получава с въпроса на Mikele, много напомня за още един виц: "Срещат се двама приятели ловци и единият се хвали на другия: - Ще ходя на сафари в Африка! За леопарди! - Абе ти луд ли си?!? Леопардът е страшен хищник. Ще те погне и ще те изяде! - Е, ако ме погне, ще бягям. - Ама той е по-бърз от човека, ще те стигне... - Е, ще се кача на дърво... - Абе той се катери по-добре от човек, ще те стигне! - Тогава ще плувам... - Ти си ненормален, това животно как плува... - Абе ти на кой си приятел? На мене или на леопарда?!?" Ако така или иначе вече Ви гони леопард, Mikele, мислете гъвкаво и нестандартно, но не саморазрушително. Питайте в аптека за разрешени стимуланти, които за една-две вечери ще закърпят активността, но не се рушете в дългосрочен план! По-малко зло е да търсите хора, с които да си помогнете да завършите. Ако трябва да се дават пари, по-добре ги дайте на някой да помогне по какъвто и да е палеативен начин (да ви напише продукта за следването, та дори и рушвет), но не си разрушавайте здравето! С амфетамините като се почне ще загазите двойно - хем ще станете желан "клиент", хем пациент. Само не се самозалъгвайте, че с малко дози можете да задържите нещата под контрол :wink: Ани Владимирова

Kori

• Member
  • *
  • Публикации: 121
    • Профил
« Отговор #6 -: февруари 06, 2008, 06:09:09 pm »
Между другото спорта много разтоварва от напрежението, по-добре започни да спортуваш, дава адски много енергия и е много полезно, за фитнес маняците има всякакви хранителни добавки, които облекчават работата на сърцето и засилват издръжливостта, химия са и се пият само, ако спортуваш, но са много по-добър варянт от амфетамините. Също така се опитвай да спиш повече...най-малко 8 часа, ще видиш, че всичко ще си дойде на мястото...в същност сигурен ли си, че напрежението не идва от взаимоотношенията с хората, които те заобикалят, защото при мен идва от това по принцип?
??? ? ??? ?? ???? ??? ?? ????????? ?? ?????????.?? ????? ? ??? ??? ? ???? ????????? ??? ???????????? - ??????????.?? ?? ????????? ????? ??????? ? ?? ????? ?????????,?? ????? ??????? ? ??? ?????, ??? ????? ????? ????????? ? ??? ????????.