Автор Тема: За намирането на карти E-CARD  (Прочетена 17503 пъти)

administrator

• Administrator
  • Member
  • Публикации: 21
    • Профил
За намирането на карти E-CARD
« -: май 09, 2008, 10:47:25 am »
Във връзка с партньорството между e-card и e-therapy.bg, отправяме молба към всички потребители, които ползват e-card, да ни информират за местата, в които не могат да открият картата за електронно разплащане. Правим това с цел да се запълнят всички пропуски в разпространението и своевременно да се осигурят e-card в различни градове, квартали и РЕП, които ни посочите. Благодарим Ви за съдействието!

darka

• Member
  • *
  • Публикации: 9
    • Профил
« Отговор #1 -: май 09, 2008, 11:36:06 am »
От всички места, които бяха изброени на сайта им и пишеше, че там се продават е-карти аз проверих във видеоклуб " Оскар" на улица "Русе", в магазин за хранителни стоки на ул."Щтросмаер", и на двте места нямаше карти, но поне бяха чували за тях. :lol: Нямаше и в Office1superstore в мола, казаха че са свтршили, нямаше и на нито 1 реп по Стамболийски и Пиротска. По реповете ме питаха масово какво е това?! Както и в мола при щанд на БТК, с които доколкото знам е-кард си партнират. Става дума за град София :)

(X) joreste (X)

• Member
  • *
  • Публикации: 228
    • Профил
« Отговор #2 -: юни 10, 2008, 12:54:28 pm »
Здравейте, в повечето Office1superstore - няма е-card - срещу завод Електроника, на Патриарха, до БНТ, в Дружба-2 и сигурно и на др места. Имам 1 предложение - на реповете поне да има /на Плиска, Орлов мост, НДК ... На спирката на НДК - рейсовете 204, 72 и тн от страната на х-л Хемус преди време имаше доста, но често свършват или не зареждат. Ако се сетя за още нещо ще пиша! :P

etherapy

• Administrator
  • Member
  • Публикации: 1323
    • Профил
    • Ел. поща
Отговор
« Отговор #3 -: юни 13, 2008, 07:02:24 pm »
Благодарим на joreste за точната информация.

(X) joreste (X)

• Member
  • *
    • Профил
« Отговор #4 -: юли 01, 2008, 05:06:53 pm »
Здравейте, искам да допълня 2 неща от предишния ми пост - може да намерите е-card във видеотеки arnica - http://video.arnicagroup.com/ , нямам за цел да правя реклама на видеотеката, просто от там си взимам е-card всеки път, когато имам нужда, а и винаги е имало /а това е важно/ !!! Друго нещо - на спирката на НДК - рейсовете 204, 72 и тн от страната на х-л Хемус, преди около месец бях и нямаше и помен от бутката/репа където имаше преди карти, после ми казаха, че отдавна няма никой и не работи, но доколко е вярно не мога да кажа. Като се поосвободя малко ще потърся и на другите места ... Това е от мен за сега :P

vvassilev

• Гост
« Отговор #5 -: септември 04, 2008, 10:03:17 pm »
Аз също не успях да намеря е-кард никъде в младост (пише, че се продават в магазин Сезам Шоп, но и на двата адреса в Младост 1 и 2 не го намерих). Като последен опит отидохме до Ориндж център в Бизнес Парка - там не бяха и чували за тези карти. Дойде дори и управителят на магазина и каза, че никога не са имали. Накрая се регистрирах в Пейпал и така.

etherapy

• Administrator
  • Member
    • Профил
    • Ел. поща
Отговор
« Отговор #6 -: септември 05, 2008, 03:18:49 pm »
Благодарим за точната информация!

(X) joreste (X)

• Member
  • *
    • Профил
Re: За намирането на карти E-CARD
« Отговор #7 -: юни 05, 2009, 02:05:19 pm »
Здравейте, Все по-трудно ми е да намеря вече e-card в София! Ако някои има някаква актуална информация, нека я сподели?!
Аз успявам все още да си намеря e-card, но не знам до кога и вече къде да търся!?
В Дружба 2 - гр. София - все още има e-card във видеотека arnica, но срещу 150 СОУ в Магазин Нико тя не съществува (може да са я преместили - не знам), има в блок 227 пак същата видеотека!!! До колкото знам и на Орлов мост има някъде, купували са ми от там, но не знам къде е!  Ако се сетя за още нещо ще пиша!  ;)

bri4ka

• Member
  • *
  • Публикации: 6
    • Профил
« Отговор #8 -: май 03, 2010, 09:34:15 am »
Къде в Шумен се продават е карти ? Не може ли с пощенски запис да се закупят часове , защо е направено толкова сложно всичко !!! Регистрирах се в e pay и нищо не разбирам , питах в една банка дали мога с вносна бележка да захраня тази карта - не можело , не са чували за такова нещо , трябвало да имам кредитна карта ! Сега не знам какво да правя .

bri4ka

• Member
  • *
  • Публикации: 6
    • Профил
« Отговор #9 -: май 03, 2010, 11:38:46 am »
Здравейте отново ! Като отидох в офис оан да си купя карта , се оказа че това не е e card а easy card на която пише за разговори по скайп и интернет и е с предплатени минути , верно струва 20 лв но дали е същата ?

hektor

• Member
  • *
  • Публикации: 653
    • Профил
« Отговор #10 -: май 03, 2010, 02:59:22 pm »
Мисля че easy card няма да ти свърши работа.

e-card са ето това:
http://www.e-card.bg/index.pcgi

Опитай да поръчаш такава карта чрез куриерска фирма СИТИ ЕКСПРЕС.
"Тези, които търгуват своята лична свобода срещу социална сигурност, не заслужават нито свобода, нито сигурност и в крайна сметка остават и без двете."
Бенджамин Франклин

monti

• Member
  • *
  • Публикации: 2
    • Профил
« Отговор #11 -: ноември 21, 2011, 01:08:28 pm »
Zdraveite,iskam da popitam kade v Pleven moga da namerya i da si zakupya e-card ?

etherapy

• Administrator
  • Member
    • Профил
    • Ел. поща
« Отговор #12 -: ноември 21, 2011, 01:45:28 pm »
Здравейте!
В сайта на E-CARD би следвало да има информация. Ако не намирате там можете да използвате други варианти за заплащане, които са описани в самия сайт. За повече въпроси и пояснения можете да пишете в раздел "Подръжка" от личната ви страница.
Хубав ден!

radostinat

• Member
  • *
  • Публикации: 1
    • Профил
плащане по банков път
« Отговор #13 -: февруари 17, 2015, 11:04:10 am »
Здравейте! Регистрирах се и искам да платя сесии по банков път. Как да се с правя с формата, която не позволява това, а само чрез еРау?

gery2852

• Member
  • *
  • Публикации: 1
    • Профил
    • Ел. поща
« Отговор #14 -: май 26, 2015, 02:08:04 pm »
Здравейте, бих искала да си запиша юас, но изглежда, че всичко е резервирано и няма нито един свободен час. Може ли за малко помощ.