Здравейте Зорница Линдарева!
Не разбрах дали тук точно мога да задам моя въпрос, но ще опитам.
Имам връзка от 5 години. За тези години връзката ни претърпя много кризи. Живяхме заедно, но се оказа, че е трудно и след 1,5 години решихме, че за всеки ще е по-добре да е отделно. Продължихме да се виждаме ту в тях, ту у дома. После аз изневерих, но беше еднократно и необвързано с никакви емоции. Всичко беше спонтанно на фона на рутината, която не успявах да разбия във връзката ми. Мислех, че ще успея да го запазя в тайна, но партньорът ми разбра, ровейки из моите контакти. Тогава той ми прости, но връзката ни не търпеше никакво развитие. Не правим планове, нямаме почти никакви общи занимания, освен битовизмите, когато сме заедно. И така без да се случва нищо до преди 1 месец, когато разбрах, че сега той ми изневерява, но не еднократно, а в продължение на година. Другата жена си е мислила, че е единствена, че има сериозна връзка с него. Зная, че той ми прости преди, но не зная как да продължа напред в сегашната ситуация? Той казва, че иска да е с мен. А аз мисля за другата жена и плановете му с нея. Някак си не мога да видя сега мястото си в тази връзка, но знам, че държа на този човек и въпреки всичко имам чувства към него. Посъветвайте ме какво да предприема?