[quote="piligrimСпоред странната Ви за мен логика в този форум Моята теза е, че психотерапевтите биха могли да предприемат по-гъвкав подход към потенциалните си пациенти. Каква е Вашата? Първоначално решихте, че говоря за пари и заплащане. След това решихте, че си имам някаква собствена представа за това, на какъв език трябва да говорят психотерапевтите и се опитвам да им я наложа. После изразихте очудване как е възможно да ме вълнува проблем, който не е мой. И накрая определихте "реакцията" ми към психотерапевтите като "остра". Та за какво всъщност спорим? /quote] Винаги ли Вие решавате кога ще приключи един разговор!?Не съм решила,че говорите за пари-вие говорихте за бизнес-интересно ми е как тълкувате това:"На всеки разумен човек му е ясно, че сте създали този сайт за да правите бизнес, а не просто от алтруизъм. Просто си мисля, че не е нужно това да си личи толкова много... "не съм изразила "очудване",а "учудване".Искате да издигна моя теза по въпроса-тя е следната,от всичко изписано от Вас разбрах това,че искате да покажете-колко добре сте успели Вие да влезете в ролята на терапевт при комуникацията си с sadgirl и как психолозите е добре да си вземат поука и да бъдат по-съпричастни/като Вас/ и след това да Ви похвалят,че сте изиграли добре ролята си на терапевт.Това ще Ви убеди как Вие можете да разрешавате проблемите си и да бъдете терапевт сам на себе си.Убедена съм,че отново не съм Ви разбрала правилно,с моята"странна"логика. Приятен и усмихнат ден!